Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Той горкия белгиец е дотолкова изтъкан от комплекси, че един нормален разговор по човешки не може да проведе. Само хвалби и оплюване на другите...

Аз ако бях глобален, нямаше да го пусна да припари тука. Доживотен бан и това е...

Само снимки да поства може да му се разреши...

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, то един от авторите гледам са го пратили на почивка, за да преосмисли поведението си. Той обижда наред всички, а не само българите или поне се опитва да го прави.

И аз съм имала пререкания с Белж, но винаги съм се опитвала да оправдая поведението му с това, че има някакви свои проблеми, с които не може да се справи и по някаква причина да сподели.

Имам чувството, че някой го е обидил и той си отмъщава.

И други хора имат поведение подобно на неговото и не е редно те да бъдат толерирани.

Докладвайте и описвайте такива случаи с нагледни доказателства, след което ще бъдат взимани мерки незабавно. 

И аз съм имала пререкания с Белж, но винаги съм се опитвала да оправдая поведението му с това, че има някакви свои проблеми, с които не може да се справи и по някаква причина да сподели.

Аз нямам проблем с него в смисъл, че като видя, че не може да ме провокира се отказа. Странна птица е, но не е само той. Но при него личните нападки минават всяка граница. Да наречеш друг потребител наркотрафикант. :no-no:

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис.

Ще си позволя да припомня едно от правилата, но и да оставим него настрана някак си не е редно като дърти клюкари да обсъждате тоя и оня.

Който и да е той - мъж или жена, с наказание или без, простак или културен.

Така падате на нивото на тези, за които говорите.

Аз нямам проблем с него в смисъл, че като видя, че не може да ме провокира се отказа. Странна птица е, но не е само той. Но при него личните нападки минават всяка граница. Да наречеш друг потребител наркотрафикант. :no-no:

Наскоро бях втрещена от обидите, които някакво същество отправяше към Мерил. :mad:

Много тролове се навъдиха напоследък.

аз леко съм минала значи - на мен ми вика душата ма...

и почва да ме сОли

:P

Ще си позволя да припомня едно от правилата, но и да оставим него настрана някак си не е редно като дърти клюкари да обсъждате тоя и оня.

Който и да е той - мъж или жена, с наказание или без, простак или културен.

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис.

Правилото, което си цитирал за съжаление не се спазва и то не само от потребителите.

Добро утро и от мен!

Ще поготвя. Нещо ми напира музът. :)

Ще последва чистене, естествено.

Следобеда ще има преглед на съдържанието на лаптопа и закошяване на ненужните простотии...

И евентуалния довечерен спам вече с Делчо.

Па как ще се оправям с регистрациите, които съм ги задала да влизам автоматично и вече не си помня паролите - хич не знам... Сал Калдата ще ми остане... :D

Еми, и аз отложих туршиьоправенето. :)

Ай, хубав ден на всички - усмихнат и успешен.

Така е. Винаги слизането е по-лесно от качването. И адаптацията става неусетно... :)

Правилото, което си цитирал за съжаление не се спазва и то не само от потребителите.

Мда. Всъщност Алгор е прав формално погледнато. Тук, обаче, не става дума толкова за конкретен потребител, според мен. Това беше просто повод, за да кажем няколко думи за форумната етика и правила по принцип. Има потребители, които просто не улавят фината граница между умерена провокация, която е естествена в рамките на един спор и грубостите. Или пък не искат да я схванат. Не визирам никой конкретно, Говоря по принцип.

Закусваш, брънчваш или обядваш вече... Давай по същество, че нямам време... :D

Чекате да хукам съботата, ама нямаааааааа :clown::whist:

Докладвай се веднага. Закуси ли вече?

Мда. Всъщност Алгор е прав формално погледнато. Тук, обаче, не става дума толкова за конкретен потребител, според мен. Това беше просто повод, за да кажем няколко думи за форумната етика и правила по принцип. Има потребители, които просто не улавят фината граница между умерена провокация, която е естествена в рамките на един спор и грубостите. Или пък не искат да я схванат. Не визирам никой конкретно, Говоря по принцип.

И аз говоря по принцип.

Съботата се очертава хладновата, а ми се щеше да не е така.

Докладвай се веднага. Закуси ли вече?

Явно ще видим в следващия епизод... :D

Ай...

• Автор

Ебавате се нещо......Сякаш, само ям и пия :(  Въпреки че закусих леко...сандвичи с едно саламче, дет му продават само дупетата, ама нарязано на тънко и става идеално, отгоре краставичка, доматче  и  настъргано кашкавалче.  После  в партгрилчето и като се извадят поляти обилно с кетчуп, майонеза и горчица :) Покрай тях айрянче, сокче и така.....скромничко....За дояждане имаше тава с печени дюли, начи нарязани на две  и изчегъркана средата със семките, слагат се 2-3 зърна от цицкено грозде и се поръсва със захар и у фурната.....Даже и ся бучкам от една такваз, затва пиша бавно :)

Тук, обаче, не става дума толкова за конкретен потребител, според мен.  

И аз говоря по принцип.

Дали?

И други хора имат поведение подобно на неговото и не е редно те да бъдат толерирани.

По принцип говорите, така е.

Редактирано от algor (преглед на промените)

И аз говоря по принцип.

Постовете на един потребител (няма да го назовавам) са пример за умерена, интелигентна провокация, която има за цел да насочи разговора в някаква посока. Когато казва неща като "Аз не съм като повечето от вас. Различен съм, защото имам различно светоусещане от груповото", то това не е обида. Всъщност си е точно така. Друг въпрос, че някой се дразнят и приемат това лично.

Ебавате се нещо

Не. Загрижени сме, но вече сме спокойни.

Съботата се очертава хладновата, а ми се щеше да не е така.

Утре щяло да е топло... Време е за песничката като превантивна мярка.

Е, ся вече спокойно мога да си шетам... :lol6:

Това по повод закуската на бероеца, ама то ясно.

Въй! Като каза дюли - и дюли ми донесоха вчера... Ааа...

Ставам, ставам... И те мене си ме чакат...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

По принцип говорите, така е.

Давам позитивен пример за това каква е разликата между провокация и argumentum ad hominem в предния си пост. Не клюкарствам в случая.

Tъй де - взех си бележка.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

Е, ся вече спокойно мога да си шетам... :lol6:

Въй! Като каза дюли - и дюли ми донесоха вчера... Ааа...

Ставам, ставам... И те мене си ме чакат...

Кога ша чукаш новия лаптопчо? Кви нерви имаш.....ако беше на някои, дося щяха 3 пъти поне да пишат ПОМОЩ СЧУПИ СЕ в хардуерния, 3 пъти в софтуерния и поне 2 пъти в антивирусния......

Давам позитивен пример за това каква е разликата между провокация и argumentum ad hominem в предния си пост. Не клюкарствам в случая.

Tъй де - взех си бележка.

хаха

Ок.

Приятен ден, ама поста ми е далеч от това да правя забележки.

В крайна сметка всеки избира какво да говори, начина на поведение, какво да сподели и т.н.

Било то във форум или на пазара.

Препикания, само като ти прочетох поста със закуската се чувствам нахранен за два дни напред.

Факта, че ще обядваш, следобеднозакусваш и леко вечеряш направо ме прави готов за поне 2 часа фитнес и 15 километра търчане, баси.

пп. Май ще ми е малко и това, но да приемем, че е едно добро начало.  :hush:

• Автор

Препикания, само като ти прочетох поста със закуската се чувствам нахранен за два дни напред.

Факта, че ще обядваш, следобеднозакусваш и леко вечеряш направо ме прави готов за поне 2 часа фитнес и 15 километра търчане, баси.

пп. Май ще ми е малко и това, но да приемем, че е едно добро начало.  :hush:

Аз само по 5 км въртя в свински тръс всяка сутрин....Тва го правя още от ученик. Зиме, лете, няма значение аз си тичам, иначе други тренировки не правя, не са ми нужни :)

Кога ша чукаш новия лаптопчо? Кви нерви имаш.....ако беше на някои, дося щяха 3 пъти поне да пишат ПОМОЩ СЧУПИ СЕ в хардуерния, 3 пъти в софтуерния и поне 2 пъти в антивирусния......

Хубавите работи бавно стават. :) Ами не бързам, защото новите неща ме плашат и като съм Разбирачева, просто усещам какво ще последва довечера.

Ще има - ох, ми сега как да вляза в Хулите, като не си помня паролата...Ох, ми що това не ми е на мястото на старото и на онова... Сещаш ли се в каква посока ще тръгне баба ти... :clown:

Аз много скоро получих новия си телефон като подарък. И беше впечатляващо и умилително. Всяка вечер мъжа ми се прибира и аз му викам - тук натиснах нещо. Моля те. Виж. :D

А не бях така на младини. Не можеш да си представиш как карах колата - като мъжко. :shy11:

Приятен ден, ама поста ми е далеч от това да правя забележки.

Разбира се. Казах, че аз си взех бележка, щото наистина беше малко като клюкарстване. От друга страна, обсъждането на такава тема не може да бъде съвсем абстрактно...

Приятен ден и на теб!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.