Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

• Автор

Хубавите работи бавно стават. :) Ами не бързам, защото новите неща ме плашат и като съм Разбирачева, просто усещам какво ще последва довечера.

Ще има - ох, ми сега как да вляза в Хулите, като не си помня паролата...Ох, ми що това не ми е на мястото на старото и на онова... Сещаш ли се в каква посока ще тръгне баба ти... :clown:

Аз много скоро получих новия си телефон като подарък. И беше впечатляващо и умилително. Всяка вечер мъжа ми се прибира и аз му викам - тук натиснах нещо. Моля те. Виж. :D

А не бях така на младини. Не можеш да си представиш как карах колата - като мъжко. :shy11:

Като чужду мъжко ли :lol6:  Кво са прайш ся.....сякаш ша копаш 20 декара царевица...Кликаш, кликаш и ша стане......и гледай кат излезе дилийт да не натискаш, че мое да стане беля :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще има - ох, ми сега как да вляза в Хулите, като не си помня паролата...

Най-идиотската парола, която съм си слагал бяха трите имена на Кант плюс рождена дата, която винаги забравях...

Като чужду мъжко ли :lol6:  Кво са прайш ся.....сякаш ша копаш 20 декара царевица...Кликаш, кликаш и ша стане......и гледай кат излезе дилийт да не натискаш, че мое да стане беля :P

Викаш - поне съм си на мястото... Напрау отивам два-три етажа нагоре и ще ме светнат кво да правя.

То хубу, ма лошото е, че не знам кво да питам...

Махни-махни! :lol6:

Чукам на дърво да не се случва. Пу-пу... Ай...

Контакт, щепцел, дръп...

Разбира се. Казах, че аз си взех бележка, щото наистина беше малко като клюкарстване. От друга страна, обсъждането на такава тема не може да бъде съвсем абстрактно...

Приятен ден и на теб!

За това е прав. Онова говорене в темите в горните раздели, което правим по повод обсъждане на модел на поведение, а не конкретен човек, няма общо с другото. А оправдания винаги има. 

Друг е въпросът, че ако в първия случай човек остане неразбран - винаги има варианта да си го каже в прав текст на съответния потребител и да приключи въпроса, дори и с риск за бан. Поне ще си понесе отговорността. Скоро ми се случи и за това го казвам.

А напълно споделям мнението на Алгор, не защото е модератор, а защото похвата на "казвам ти дъще сещай се снахо" винаги ми е бил противен. Някой не може да те трае - примерно. Но никога няма мъжеството да ти го каже в очите, а и няма и съответните качества, за препирня по същество на обсъжданите теми и започва тъпото ходене след всеки твой пост с намеци и коментари по подразбиране, с цел плоски провокации и когато те изкара от нерви и реагираш все пак, защото си човек - следва най-малоумното нещо на света - "ти защо се разпознаваш". Тази попара толкова съм я яла, че наистина е време да се спре.

Не се правя на интересна. Само се замисли колко дълго повтарях като развален грамофон въпроса Знаем ли кога да спрем?! Дори се помъчих да го поставя на обсъждане в сериозните теми. Е! И там го подритнаха... Както и да е...

• Автор

Знаем ли кога да спрем?! Дори се помъчих да го поставя на обсъждане в сериозните теми. Е! И там го подритнаха... Както и да е...

Като свършим-спираме....Другото са глезотии за айляк хора. Някои ходим на работа :angry:

Той 

Взех учебниците - благодаря :)

Обещавам да не ти пращам десет литра вино  :D  :D  :D

Само снимки да поства може да му се разреши...

бе, то и снимките едни..................

Еми, и аз отложих туршиьоправенето. :)

за момента само я обмислям

ходих на масажна процедура - някакви фигни с парафин. Процедурата е добра обаче салона изобще не ми хареса. Девойчето му треперят ръчичките, една луминисцентна лампа се облещила, студено, един чичка дойде да им лепи теракот на прага на входната врата, гара-гура като на гарата баси............... абе, мъка. Няма да повторя.

Сега мисля да се завра в банята и да излея целия бойлер гореща вода връз крехкото си тяло.

Извадила съм едни пържолки да се размразяват. Имам много хубави пресни гъбки. Замислям пържоли с гъбен сос за довечера.

Освен това ми се е дояла картофена салатка. Взех мляко и яйца за крем-карамел. И един кекс ще направя за кафето.

Скромно, без да се тъпчем.

• Автор

За довечера и ний ша ядем пръжолки...Ама от вчера са сложени в марината от горчица и вино и сока от един лимон....Седят си увити във фолио в хладилника и си чакат реда :) Тва за гъбките е идея...ша я повдигна на обяд и мисля, че ще се приеме единодушно....А  и има от вчерашния мармалад от лук...

А други продължават да чукат, докато и комшията не свърши и не запали цигара. Публикувано изображение

И пясък изкараха ли :ph34r:

• Автор

Ваща лесна....Аз отивам да си пийна аперативчето...че има и 2 свински краченца в тенджерката под налягане и  май почти са станали, после ще се обезкокалят и ще стане една величколепна супичка, а във фурната в момента жената слага пълнени чушки с овча кайма :) Да ва светна-пълнените чушки, стават най-вкусни с овча кайма, от мен да го знаете, ще сте ми благодарни доде сте живи :)

Викат ма, че салатата била овкусена вече и чакала :) бегам ....

А напълно споделям мнението на Алгор, не защото е модератор, а защото похвата на "казвам ти дъще сещай се снахо" винаги ми е бил противен. Някой не може да те трае - примерно. Но никога няма мъжеството да ти го каже в очите, а и няма и съответните качества, за препирня по същество на обсъжданите теми и започва тъпото ходене след всеки твой пост с намеци и коментари по подразбиране, с цел плоски провокации и когато те изкара от нерви и реагираш все пак, защото си човек - следва най-малоумното нещо на света - "ти защо се разпознаваш". Тази попара толкова съм я яла, че наистина е време да се спре.

Не се правя на интересна. Само се замисли колко дълго повтарях като развален грамофон въпроса Знаем ли кога да спрем?! Дори се помъчих да го поставя на обсъждане в сериозните теми. Е! И там го подритнаха... Както и да е...

Напълно споделям мнението ти относно похвата "казвам ти дъще, сещай се снахо".

Ако не мога да трая някого, просто избягвам контакти с него, а не му го казвам направо и то не защото ми липсва мъжество, а защото мисля, че е по-добре да покажа нещо, отколкото да го кажа.

А и често пъти "казването в очи" води до махленски разправии, а тях пък никак не ги харесвам.

Огладнях :shy11:

бе, то и снимките едни..................

Ми, имам предвид тези с пеперудите и птичките, а не другите.

Аз имам много интересни снимки от Делхи, но са с лошо качество и експертите ще ме оплюят. Затова не ги пускам. На едната има слон, който го водят по улицата. Или една крава, която е легнала на платното и всички я заобикалят.

Аз имам много интересни снимки от Делхи, но са с лошо качество и експертите ще ме оплюят. Затова не ги пускам. На едната има слон, който го водят по улицата. Или една крава, която е легнала на платното и всички я заобикалят.

Бате, темата е "Споделете ваши авторски снимки" и хич да не ти дреме за качеството.

Когато си направят тема "Споделете ваши снимки с поне две милиона пиксела" няма да постваме там и готово.

Аман от позьорство, баси.

Трескай каквото ти е на сърце и да не ти пука.

Има хора, които ще оценят кадъра и споделянето му, а не качеството и върховната техника, с която са снимани.

Вервай ми...

Браво-браво. Лишаваш и обикновените снимачи от нещо интересно. Във фотографските теми толкова е говорено по въпроса, че е важен уловения миг, настроение, красота и желанието да ги споделим, а не перфекционизма, защото не сме във фоторафски форум, че дори не знам как може да те спират подобни подбуди.

Аз метнах едни пърджолки във фурната под фолио и с винце и пак заседнах. Ми... Момчетата са играли до сутринта и няма начин да пускам прахосмукачки и да рискувам да ги събудя.

Как е оправданието ми, а?!  :D

Мдааа... Писали сме едновременно. :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Браво-браво. Лишаваш и обикновените снимачи от нещо интересно. Във фотографските теми толкова е говорено по въпроса, че е важен уловения миг, настроение, красота и желанието да ги споделим, а не перфекционизма, защото не сме във фоторафски форум, че дори не знам как може да те спират подобни подбуди.

Ми, истината е, че не следя много тези теми. Имам няколко приятелчета професионални фотографи и оператори, както това дето го гледа вчера... И затова, сигурно.

Ми, истината е, че не следя много тези теми. Имам няколко приятелчета професионални фотографи и оператори, както това дето го гледа вчера... И затова, сигурно.

Е... Това дето го гледах вчера, си личеше, че е правено професионално. Аз няма да очаквам това и от теб, но ще очаквам някоя и друга полегнала крава все пак, когато започне тишината ти. :P

аз мисля да обираме остатъци от снощи , та затова ще се отдам на не толкова приятното "забавление" да подреждам дрехи и гардероби , есенно пререждане на наличното и отхвърляне на "безличното" :(

скучни са

тотална липса на идея и мисъл

честно казано, аз предпочитам тук да ви показвам по някоя от моите отколкото да ги шляпам там :whist:

та затова ще се отдам на не толкова приятното "забавление" да подреждам дрехи и гардероби , есенно пререждане на наличното и отхвърляне на "безличното" :(

баси, и аз трябва да го свърша това ама ми е неописуемо трудно да се наканя :(

при мен във фурната се пече крем-карамела, сместа за мъфините е готова, формичките са подредени и само чакам да стане готов крема за да метна мъфините :whist:

Съседката (на около 15) е надула някаква чалга... Давам и 30 мин да се наслуша. В противен случай започвам с Testament за загрявка.

Тая събота вече ще се ходи за обувки, стискайте палци да не се върна с татуировка.

Добро утро. Така не бях се уливала отдавна.

Тая събота вече ще се ходи за обувки, стискайте палци да не се върна с татуировка.

Добро утро. Така не бях се уливала отдавна.

Или със заек, куче, коте, панда или друго подоно...

Ееее , не. :D  Това миналата седмица си беше любов от пръв поглед, просто не можах да устоя и  забравих за къде бях тръгнала. Влязох в глупавият зоомагазин да питам за нещо и...  излязохме двама.

Обаче татуто ме преследва от един сън насам и не знам кога ще ме стигне. :clown:

Съседката (на около 15) е надула някаква чалга... Давам и 30 мин да се наслуша. В противен случай започвам с Testament за загрявка.

Комшито още ли чалги?  Империята отвръща на удара нали се сещаш... Последно с Пърпъл правихме комбина., добре им действа.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Е... Това дето го гледах вчера, си личеше, че е правено професионално.

Само, за да влезеш там трябва да си изкарала поне PADI Advanced Open Water. Инак може да не излезеш. Снимането си е отделно.

Комшито още ли чалги?  Империята отвръща на удара нали се сещаш... Последно с Пърпъл правихме комбина., добре им действа.

Спря милото... Може и да чете тук, и да се е подплашило. Или техните се прибраха. Бе, лапе, кво да го правиш. Държат го изкъсо явно и като ги няма е като отвързано.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

злато са ми комшиите в сравнение с вашите

в редки случаи някой да бичи ремонт между 14 и 16 часа и тва

па дечурлигата са на по-долните етажи и да куфеят аз не ги чувам

:P

Само, за да влезеш там трябва да си изкарала поне PADI Advanced Open Water. Инак може да не излезеш. Снимането си е отделно.

Спря милото... Може и да чете тук, и да се е подплашило. Или техните се прибраха. Бе, лапе, кво да го правиш. Държат го изкъсо явно и като ги няма е като отвързано.

Е, да , в такъв случай си е нужно снизхождение... макар ,че като се замисля , то и ние големите се държим понякога така. Дори когато няма вече кой да ни връзва.

Моят Зайко за пръв път се разигра. Стои на задни лапички  и прави някакви финтове,направо ми иде да го стисна.

После души коша с книгите..подозирам ,че след време ще му хрумне да  го гризе. 

.

злато са ми комшиите в сравнение с вашите

в редки случаи някой да бичи ремонт между 14 и 16 часа и тва

па дечурлигата са на по-долните етажи и да куфеят аз не ги чувам

:P

При мен вече няма  такива... и един комшия дето като като реши  прави междугалактически квартални купони, но после дълго е тихо.

Май само аз вдигам шум редовно :shy11:  обаче пък никой не ми се сърди.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.