Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Препикания, докато тия отгоре си комуникират на високоинтелектуално ниво я кажи това помниш ли го:

Публикувано изображение

А?

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Направо ми стана мъчно за теб - умориха те от глад, докато чукаш в чата, баси...

И не забравяй да опишеш подробно менюто, че да не се нарушава традицията.

:angry: Не следиш темата. Вечерята беше обсъдена. Ама да видиш, че съм пич, ще ти кажа.

Пържолките още от вчера  почиваха в марината, а надвечер ги опекох. После бяха задушени в тенджерка от йенско стъкло с гъбено сосче....Станаха много вкусни и крехки. Преди тях обаче, доядох обедните крачета и 2 от пълнените чушки-ми няма да стават зян я! И каничка червенко винце....После се подсладих с шоколадово руло  и ся съм на пуретката и  Бушмилса. Гледам останало малко в шишето и го пийвам от него, за кво да цапам чаша :)

Това е то. Изпуснахме те за малко от контрол и виж какво става... По график вече трябваше да си на пурата. От друга страна, сигурно си прекалил с палачинките в 17:00. Затова ти казвам, че трябва да има ред. Не ракия с таратор и други такива нововъведения.

Всичко е под контрол. Споко :)

оМГ, пак ли ядете? Гледам се обединили двете важни теми. за яденето и правенето на Любов... По съкратената процедура значи...

А аз такова, пълних чушчици тая вечер. :ph34r:

На празен корем, ква любов? :biggrin:

Препикания, докато тия отгоре си комуникират на високоинтелектуално ниво я кажи това помниш ли го:

Публикувано изображение

А?

Аха, по едно време само от нея имаше по магазините. А и беше по-евтинка от столичная и грамажа по-голям......

Може де, но аз просто не обичам да пазарувам. иначе за чудесата си прав ( ;

Ми, след малко... "Мойта" изяви желание да те поздрави, щото ми наднича в екрана.

Аха, по едно време само от нея имаше по магазините. А и беше по-евтинка от столичная и грамажа по-голям......

Сталичная беше по 500, май...

:angry: Не следиш темата.  

Темата не я следя, но менюто ти не изпускам от поглед - оцени факта по достойнство бре, лешпи...

А за водката - одеве като я видях на рафта направо получих сърцетуп.

Да, по едно време имаше само от тая и една виетнамска с едно лимонче на етикета.

Публикувано изображение

Като нямаше друго, с тия са ме канили за кум, баси.

Как се подкарахме от 10 часа сутринта, не е истина...

Ми, след малко... "Мойта" изяви желание да те поздрави, щото ми наднича в екрана.

Сталичная беше по 500, май...

Определено и само по 500 беше.

Ето основните оръдия на труда по онова време:

Публикувано изображение

• Автор

Темата не я следя, но менюто ти не изпускам от поглед - оцени факта по достойнство бре, лешпи...

А за водката - одеве като я видях на рафта направо получих сърцетуп.

Да, по едно време имаше само от тая и една виетнамска с едно лимонче на етикета.

Публикувано изображение

Като нямаше друго, с тия са ме канили за кум, баси.

Как се подкарахме от 10 часа сутринта, не е истина...

То и ракии имаше 2 вида само-плодова и гроздова....По ресторантите само можеше да се пие, по така....Помниш ли Поморийска гроздова или Сливенска перла.....ах :rolleyes:

Ето основните оръдия на труда по онова време:

Забрави сухия джин и чочосан :) Ааааа и Хавана клуб :))) Имаше и бренди Златна котва и естествено любимия на цял СССР Солнечной берег :D

То и ракии имаше 2 вида само-плодова и гроздова....По ресторантите само можеше да се пие, по така....Помниш ли Поморийска гроздова или Сливенска перла.....ах :rolleyes:

Грозданка Академик Неделчев - класика в жанра.

Имаше и литрови и седяха най-горе по рафтовете в кварталните бакалии с по един пръст прах върху шишето.

• Автор

Плодовата беше баси самогона....С коркови тапи я затваряха, да не си наблизо до някой пил от нея :wub:

Плодовата беше баси самогона....С коркови тапи я затваряха, да не си наблизо до някой пил от нея :wub:

хаха

Как забравих Калвадоса да я спомена...

• Автор

Иначе Плиската си беше готино питие, после пуснаха и Бялото конче...И вината ги правеха от грозде тогава, даже и евтините....А за бирата да не говорим.  

Иначе Плиската си беше готино питие, после пуснаха и Бялото конче...И вината ги правеха от грозде тогава, даже и евтините....А за бирата да не говорим.  

Е та бирата си беше бира - на петия ден с парцалиет по дъното и на боклука.

Ся като я нахакат със спирт и се чудиш що след 3 бири те цепи кратуната, баси.

Вариант 1 - мяташ се в скайп и го пускам да се преточи при теб. Вариант 2 - ако дърпаш торенти ти давам линк.

Излезе в пиратския залив 4 гб блу рай рип. Благодаря все пак. Поздрави !
  • Автор

Сякаш се е задържала бира 5 дни :lol6:  Особено в Зарата, трудна работа....Помня как чакаха пред завода да излезе камиона и след него цяло шествие от коли и на който магазин разтовари се изкупуваше за отрицателно време :wub:

Излезе в пиратския залив 4 гб блу рай рип. Благодаря все пак. Поздрави !

И аз ще се приспивам с него, маймуната ми го даде :)

фксд мст жвопа см :ph34r:

Само не го карай да дава подробности за менюто, че го закъсахме.

Утре като пооправи главобола ще сподели.

• Автор

Само не го карай да дава подробности за менюто, че го закъсахме.

Утре като пооправи главобола ще сподели.

Той спи вече, утре ще го разпитаме, всичко ще си каже, нема де да иде :P

Той спи вече, утре ще го разпитаме, всичко ще си каже, нема де да иде :P

Гледам женската част чака да се потопя, за да те атакува фронтално.

Ще си затрая малко, та да си дойдете на думата.  :hush:

• Автор

Гледам женската част чака да се потопя, за да те атакува фронтално.

Ще си затрая малко, та да си дойдете на думата.  :hush:

Тъй ли правят :lol6:

То пък ще е сефте всички да се потопят аз като влезна... :D:no-no:

Поздрав за УИШ и СКЕПСИ!http://www.youtube.com/watch?v=xa7-7wzH_qg&feature=share

на това му се викало "чайник" 

Публикувано изображение

:eek:

Ех, не правят вече такива чайници.. :huh: 

А бе обичам... ама за идеята ш са прежаля..

тебе пък никой няма да те види ,че си боса с тия ти ми кринолини :P 

айде скачай през оградата, какво се моткаш.

• Автор

Ех, не правят вече такива чайници.. :huh: 

Едно време в хоремага,  на печката винаги имаше чайник с греяно вино с черен пипер, друг чайник с греян коняк......Малииииииии ма Езерото колко гряно вино сме изпили с агнешки главички.....

Тез още боси :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.