Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Ми Док така разправяше... :clown: Аз отде да знам...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Да разсея Док, ша шепна един стар виц.....Едни докторя си лафят и едина вика- Лекувам един от сърце, той па зе че умря то черен джигер....Друг доктор и той са оплакал, лекувам един от глава, той па за че умря от сърцето...А нашенеца рекъл — Лошо работите! При нас в отделението от каквото ги лекуваме, от това и умират... :biggrin:

Безделнициииии :D

бачкам аз

• Автор

замина,щото духовната  индийската   кючекиня се развика,че  ти я мърсиш и се жалва.само дето танцьорката  забрави,че предлагаше групов секс на един във форума.ако, не я беше игнорирал, ся щеше да намажеш, ама на..стой си с мечтите :tongue2:

Тъй ли било...... :speak:  тюх-тюх....Въпреки, че откакто са в игнора, съм много рахат, просто не ми се четат комплексари, понякога виждам в цитати ви, че още се напъват, ама са ми някак си безинтересни и прозрачни. А имам чувството, че евентуален контакт под каквато и да е форма с тях, няма да е от добрите ми преживявания. Представяш ли си, да ми цитират, онзи педофил Ошо, баш кога трябва да ми е най-хубаво, или да ми пеят неофашистки химни...Ужас :wub:

продължавам да бачкам

А беее... :D Те такива са от жените "мяу-мяу"... Като плюшени играчки. Пърх-пърх с миглите...

Така шта напрай, че няма да разбереш кога ти е било най-хубавото... :lol6:

За кво ти е серт жена...

• Автор

продължавам да бачкам

Почини си малко де...искаш ли ябълка, а?

черпиха ме едно сокче касис за малката консултацийка "Колко струва моя апартамент" и ми загубиха половин час да седя на маса в близкото барче

продължавам да бачкам

Ни са прай... И ти изкара доста време тук днес... :P

п.п. Е, ако шефа ти чете тук... :D

Отвратителен ден.

Мразя да върша чужда работа, а още повече мразя да ме лъжат :mad:

Кога ли търпението ми ще се изчерпа и такива перушини ще захвърчат, че...

Само така... Баси, държавата. Всеки иска да го "почерпиш". Чужденците като постоят малко  и те се научават.

• Автор

А беее... :D Те такива са от жените "мяу-мяу"... Като плюшени играчки. Пърх-пърх с миглите...

Така шта напрай, че няма да разбереш кога ти е било най-хубавото... :lol6:

За кво ти е серт жена...

Въри теби да та правят, аз неща :clown: После, да разкажеш, как е било :whist:

Ни са прай... И ти изкара доста време тук днес... :P

п.п. Е, ако шефа ти чете тук... :D

тя е компютърно неграмотна :whist:

Въри теби да та правят, аз неща :clown: После, да разкажеш, как е било :whist:

Ааа! Тримата от запаса са ми в игнора. Там си ги пазя... Стига ми толкова близост. :D

Ти ривеш за по две мадами, не аз.

Аз съм толкова кротка, тиха, нежна... Писи-писи... :ph34r:  И слушкам... :shy11:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

п.п. аз и доста пари изкарах  :shy11:

тя е компютърно неграмотна :whist:

Викаш има по-зле и от мен... :) Аз поне копчето си пускам и буквите натискам... :lol6:

Викаш има по-зле и от мен... :) Аз поне копчето си пускам и буквите натискам... :lol6:

ти си направо компютърен специалист по сравнение с нея :whist:

• Автор

Ааа! Тримата от запаса са ми в игнора. Там си ги пазя... Стига ми толкова близост. :D

Ти ривеш за по две мадами.

Аз съм толкова кротка, тиха, нежна... Писи-писи... :ph34r:  И слушкам... :shy11:

И скромна и скромна... :lol6: А за тройката, ставаше въпрос за 2 лезбийки и моя милост...Тия га станат гейки, ще ги махна от игнора ;)

п.п. аз и доста пари изкарах  :shy11:

Още да изкараш :yanim:

И скромна и скромна... :lol6: А за тройката, ставаше въпрос за 2 лезбийки и моя милост...Тия га станат гейки, ще ги махна от игнора ;)

Ми скромна съм. :shy11: Пак съм изтървала тва за лесбийките. Толкова възвишена се чувствам. :whist:

• Автор

Ми скромна съм. :shy11: Пак съм изтървала тва за лесбийките. Толкова възвишена се чувствам. :whist:

Разсеяна ми са виждаш тия дни, дан си са влюбила пак, а?

• Автор

абеее,рамзес първи,беше супер прав.индийското  чекне е самата наглост,злословие,насъскване....то такова те отблъсва веднага.. бати мушкатко не вярвам да го е закъсал толкоз.

Верно, че съм на възраст, в която хубава жена е таз, която ти пусне, ама чак толко не съм я окъсал....

• Автор

ми тя едната е прикрита бе бате...женски аватар на мъжки бог......сваля наред мъже и жени..условието е да са духовно извисени

Епа, да си сваля, гледам май и се връзват некви си.....траверсите не са ми слабост....ша си седи в игнора тогаз, мерси, че ма светна :)

продължавам да бачкам

продължавам да бачкам

продължавам да бачкам

продължавам да бачкам

продължавам да бачкам

и аз ... едвам се добрах до кафе-автомата, че не мога да седя на краците си

Е тва е! Разлюляха ме! Разкрещях се! Ми не съм била чак толкова писи-писи... :D

Разсеяна ми са виждаш тия дни, дан си са влюбила пак, а?

Що пак?! Аз не съм спирала... :P

Я люблю тебя жизнь...

Епа, да си сваля, гледам май и се връзват некви си.....траверсите не са ми слабост....ша си седи в игнора тогаз, мерси, че ма светна :)

Публикувано изображение

Когато Хю Хефнър умре, дали някой ще каже, че се е преселил в по-добрия свят, как мислиш а ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.