Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Видео карта

Featured Replies

Fortron-а струва към 55лв. + доставка ще ти стъпи на 60лв. минимум. Бих ти препоръчал да вземеш това cooler-master-gx-bronze-450w 83лв. с доставка + втора ръка 5770. След 1-2год. като решиш да взимаш нов комп слагаш старото захранване и го продаваш, за новия ще си използваш CM 450. Съвсем скоро направих така и не съжалявам, защото така спестих някой лев, а стария комп си замина с китайското захранване.  :) 

• Автор

Ясно мерси много А фортрон колко В трябва да взема ако взимам ... а иначе ако не искам да сменям захранването с моето коя видео карта ще е добре да взема 5750 или 7730? 

Хм. Първо процесора е много слаб за тая карта. Да не съм пророк, но без клок на процесора картата ще се товари може би на около 50-60% в повечето игри. Това означава поне едно 60 вата по-ниска консумация. При положение, че цялата система харчи около 260 вата с тая карта и то с много по-як и клокнат процесор, аз не виждам причини за притеснение. Ако проблемът е в захранването, то с каквато и да е видеокарта ще възникнат проблеми. Една HD7730  може да е по-икономична, но ще се товари повече при същите условия и естествено ще вдигне консумацията си относително спрямо HD5770.  За мен покупката на една HD5770  при тия условия е безсмислена. Едно, че ще се ползват половината от възможностите, второ, че захранването наистина е калпаво и трето, HD7730  е ново поколение видеокарта. А със слабия процесор, на системата по би и отивало по-слабата и по-икономична виодеокарта с гаранция. Все пак разликата при идеални условия е около 40-50 % грубо, но процесорът обезсмисля тая разлика, която няма да е толкова голяма. Дори в много игри ще ти изчезнат насичанията, които така или иначе ще се появят с HD5770 и слабия процесор.

• Автор

Ясно мерси много за труда дето положи да ми обясниш понеже не съм много на вътре с нещата ... Значи при всички условия съм прецакан .. значи кажи ми какво мога да направя с моя процесор и моето захранване коя ще е най-добрата видео карта (може да ти се наложи да се повтаряш ) 

http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-HD6570-4G-D3-BULK какво мислите за тази "странна" за мене карта

http://nikem-bg.net/computer-components/SAPPHIRE-HD6570-4G-D3-BULK какво мислите за тази "странна" за мене карта

Ако си впечетлен от 4GB DDR3, то тази SAPPHIRE-HD7750-1G-GD5 с 1GB DDR5 е много по-добра, а е само +4лв. :) 

• Автор

Добре ся мисля така да взема вече обаче се надявам само процесора ми да не е слаб затова пак ще питам процесора ще може ли да захранва и да върви всичко точно с SAPPHIRE VAPOR-X HD 5750 1GB GDDR5 128bit + захранване cooler master elite power 460W ???

Добре ся мисля така да взема вече обаче се надявам само процесора ми да не е слаб затова пак ще питам процесора ще може ли да захранва и да върви всичко точно с SAPPHIRE VAPOR-X HD 5750 1GB GDDR5 128bit + захранване cooler master elite power 460W ???

Взимай 5770. Колкото повече четеш какво ти пишат, толкова повече ще се чудиш кое да вземеш. 

Че какво им е на тези карти като са на старо? Щом са работили толкова време, значи пак ще работят!

И какво може да им стане? Някой кондензатор да се понадуе- сменя се супер лесно!

Друго не виждам какво може да стане. За 5770 и 250 вата от най-скапаното захранване ще ти стигне!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.