Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на видео за това дъно asrock 785gm s3

Featured Replies

Някой може ли да ми помогне , имам лек проблем с ПС-то когато влезна в (my computer,D: и оттам зацепва не мога нито да влезна в папките ми които са там нито нищо , и след като зацепи има нужда от RESTART , някой да знае от къде идва този проблем ? :(

Определено не изглежда да ти е проблема за тази секция, още повече прикрепен коментар къмм тази тема.

Моля те чети switching power supply Модел  ATX-600W P4 Това пише и вече цифри и волтажи 

Моля те, учи повече Английския !

суичинг пауър съплай на английски значи "захранване", а колкото до модела ! Той не е модел, а просто нещо надписано до другия надпис : ATX е форм-фактор, мощността и P4 означението на всички китайски сиви боклуци. Просто казват какъв е продукт или какво е това сивото нещо и не споменават нито марка, нито модел.

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Определено не изглежда да ти е проблема за тази секция, още повече прикрепен коментар къмм тази тема.

Би ли бил толкова любезен и да ми дадеш линк , къде да си постна проблема. Търсих и не намерих затова реших да го постна някъде , за да може някой да го види и да ми даде съвет.

Би ли бил толкова любезен и да ми дадеш линк , къде да си постна проблема. Търсих и не намерих затова реших да го постна някъде , за да може някой да го види и да ми даде съвет.

Виж в тази секция темите за различните версии на Уиндоус, в които се разнищват проблеми с работата на ОС-ма и нейните услуги, зависимости, преки пътища и т.н. В зависимост от това с кой Уиндоус си , постави питането  в съответната тема. Има вариант и от проблем със компютърна зараза, но нека да се види дали просто не си омазал нещо саморъчно.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Моля те, учи повече Английския !

суичинг пауър съплай на английски значи "захранване", а колкото до модела ! Той не е модел, а просто нещо надписано до другия надпис : ATX е форм-фактор, мощността и P4 означението на всички китайски сиви боклуци. Просто казват какъв е продукт или какво е това сивото нещо и не споменават нито марка, нито модел.

Ще пробвам дали ще стане като купя видеото а за захранването  дано става иначе малко ме е шубе да го свързвам какви неща чета  Анти Статична гривна трябва и така..... 

Ще пробвам дали ще стане като купя видеото а за захранването  дано става иначе малко ме е шубе да го свързвам какви неща чета  Анти Статична гривна трябва и така..... 

Значи искаш да си експерементираш, а ? Ти знаеш ли какво можеш да причиниш на хардуера си ? Та това захранване на по-високи товари направо ще ти съсипе компютъра. То липса на части, то пестене...Под товар, волтажите стават мега-хлабави и нестабилни, с много пулсации, пропадане на волтажа и съответно рестарти защото не му стига мощност. Да подкараш такав процесор и видеокарта на 250 ватов боклук ?

За какво ти е антистатична гривна ? Пълна и излишна простотия е. Няма да ти предпази компа. % вероятност да стане това нещо е много малък, а и дори и да вярваш във такива неща - просто захвани отгоре или някъде кутията с едната ръка и с другата ръка поставяй видеокартата. 

• Автор

Нямам представа ами какво захранване гледах 120 лв 700w а и се притеснявам как ще го монтирам..

Нямам представа ами какво захранване гледах 120 лв 700w а и се притеснявам как ще го монтирам..

За монтажа не бери грижа - елементарен е! Ако ще взимаш ново захранване е хубаво добре да му подредиш кабелите, а не както са сега! От това, което прочетох не разбрах каква точно карта ще поръчаш - мярна ми се GTX 660?! Ако е така си вземи едно захранване от сорта на: FORTRON-RIDER-550-BRONZE или PSU-CM-GX-450W-APFC! И двете са предостатъчни за системата ти - недей рискува със старото захранване!

• Автор

Е добре но имам и лед лента вътре после няма да мога да я вържа:)

Това захранване преспокойно може да се откажете от него и да си вземете някакво качествено 400-450W, което ще има поне 80% ефективност... Това като го гледам ефективността му клони към 40-50%
Малко над бюджета, но пък със добро захранване и добро видео с 2GB DDR5, която ще може да ползвате и на новата конфигурация за в бъдеще (ако правите такава)

BB код:

Обща стойност - 315.24 лв. с ДДС

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

• Автор

Спрях се на 

Palit Geforce GTX660 DDR5 2GB  но на повечето видео гледам поставят кабели към видеокартите? за какво са

Спрях се на 

Palit Geforce GTX660 DDR5 2GB  но на повечето видео гледам поставят кабели към видеокартите? за какво са

Допълнителните кабели се ползват за допълнително захранване към видеото защото е по-мощно и PCI-E слота не може да му прати толкова мощност

• Автор

В скоро време и аз ще трябва да връзвам кабеляк , с ново захранване целия процес ще го снимам :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.