Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ относно ъпгрейд

Featured Replies

Колега с боксов охладител ли си.

Извинявам се за спама ама гледам ти подписа и виждам че твоя си го докарал на 5 гиги :) На какъв волтаж е и на колко е кеша като честота?

• Отговори 58
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

1.395V Но вдига високи темп. при тест до 84C, иначе на 4.7/8 ггц 1.325v до 72-74C.

Горе доло съм доволен от процесора. Другата година ще мина сокет 2011

• Автор

Такаааа всичко пристигна и в крайна сметка се получи следното:

MB: GIGABYTE B85M-D3H

CPU: i5 4460

VC: MSI R9 270

RAM: G SKILL 2X4GB 1600

PS: FORTON 700W

Сега следва подмяна на видеото с Gigabyte GTX 760

В момента имам проблем със син екран с надписи най-горе е изписан някакъв .sis файл и по надолу пише че ако е за първи път да рестартирам и да проверя за новоинсталиран хардуер или софтуер, някакви идеи на какво може да се дължи синия екран?

Нова чиста инсталация на уиндоус с инсталация на всички драйвери не оправят ли проблема?

А смяна на 270 със 760 е умопомрачително скъп ъпгрейд за 5% по-добро видео... 760 е малко по-добра от 270, но да дадеш колко - 400-450лв за ново видео, като за 450лв можеш да вземеш R9 285 или даже R9 290, които помитат 760 във всичко...

Нова чиста инсталация на уиндоус с инсталация на всички драйвери не оправят ли проблема?

А смяна на 270 със 760 е умопомрачително скъп ъпгрейд за 5% по-добро видео... 760 е малко по-добра от 270, но да дадеш колко - 400-450лв за ново видео, като за 450лв можеш да вземеш R9 285 или даже R9 290, които помитат 760 във всичко...

285 е точно бърза колкото 760,а 290 мачка и 280x с много и gtx 770 с малко...

285 е точно бърза колкото 760,а 290 мачка и 280x с много и gtx 770 с малко...

Я пак? Аз ли нещо се бъркам, ти ли нещо се омота? 285 била колко точно бърза? Сигурен ли си, че не говорим за 770 тука сравнена с 285, а не 760, щото май натам отиват нещата...

За сравнение: Anandtech R9 285 review

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Я пак? Аз ли нещо се бъркам, ти ли нещо се омота? 285 била колко точно бърза? Сигурен ли си, че не говорим за 770 тука сравнена с 285, а не 760, щото май натам отиват нещата...

За сравнение: Anandtech R9 285 review

Ами бие я с малко,но все пак не си струва поради наличието на ниската консумация на 760+shadowplay...

Бие я с малко? тя бие 770 на половината тестове... Вие ме учудвате хора... Дай да купуваме скъпата и бавната, щото шадоуплей... За същите пари има по-добри видеокарти, ама...

Автора да си решава... Аз пак трябва да изчезна от тоя форум за 2 месеца, щото глупостите тука стават все по-големи и по-големи...

Бие я с малко? тя бие 770 на половината тестове... Вие ме учудвате хора... Дай да купуваме скъпата и бавната, щото шадоуплей... За същите пари има по-добри видеокарти, ама...

Автора да си решава... Аз пак трябва да изчезна от тоя форум за 2 месеца, щото глупостите тука стават все по-големи и по-големи...

r9 290

е картата,но 285 не си струва...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.