Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Системата ми е омазана, как да я поправя?

Featured Replies

Здравейте!

Системата ми е повредена сериозно! 

Вчера, след опит да стартирам приложението Chess-lv.100 от Майкрософт (вградено с инсталирането на Уиндоус 8) компютърът ми заби и се наложи да го изключа директно от копчето за старт/изключване. Усъмних се, че нещо нередно се случва в системата и при новото зареждане започнах проверка с всички възможни инструменти, които разполагам на ПС-то, Направих каквото можах с тях  (не ги споменавам, защото и в момента има чуждо присъствие на компа), почистих дисковете, дефрагментирах ги, изчистих всички регистри, рестартирах, но проблема продължава да съсещствува! Изпълних всички процедури с всички инструменти наново ( и така около 10-15 пъти, че и повече до днес), но явно не мога да се справя с проблема.. Затова и се обърнах с апел за помощ към вас. Все още мисля, че компютър може да се спаси без преинсталация, но не и без вашата компетентна помощ!

Това са последните, актуални два проблема, които ми изкарва след зареждане:

1. RunDll: Error in C:WidowsSysWOW64ACEngSvr.exe

Missing entry:-Embedding

2. ACMON Error: Failed to prepare Critical file!

Chameleon Engine out of service!

Не разполагам с диск за операционната система. Компютърът ми е закупен с инсталирана такава.

Изтеглих програмата DDS, но тя не стартира! Пише, че не работи с Уиндоус 8!

Пробвах да пусна и dxdiag, но и тя не тръгва....?

Какво следва сега, помогнете!?

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Отговори 76
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво чуждо присъствие има не разбрах!?!

Отделно защо си мислите, че след като тази игра е забила и непременно трябва да е свързано със зловреден софтуер.

И кой знае какво сте направили сами и дали не сте омазали положението още повече след използването на инструменти на своя глава, но все пак прикачете следните два лога:

• [*]Моля изтеглете
Farbar Recovery Scan Tool (според версията на Windows изберете 32 битовата или 64 битовата версия) и го запазете на десктопа. [*]Стартирайте файла FRST.exe (или FRST64.exe) [*]Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение. [*]Сложете всички отметки. [*]Натиснете бутона SCAN. [*]Ще се създадат два лог файл с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа. [*]Прикачете лог файловете в следващия си коментар.

• Автор

Какво чуждо присъствие има не разбрах!?!

Отделно защо си мислите, че след като тази игра е забила и непременно трябва да е свързано със зловреден софтуер.

И кой знае какво сте направили сами и дали не сте омазали положението още повече след използването на инструменти на своя глава, но все пак прикачете следните два лога:

[*]Моля изтеглете Farbar Recovery Scan Tool (според версията на Windows изберете 32 битовата или 64 битовата версия) и го запазете на десктопа.

[*]Стартирайте файла FRST.exe (или FRST64.exe)

[*]Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение.

[*]Сложете всички отметки.

[*]Натиснете бутона SCAN.

[*]Ще се създадат два лог файл с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа.

[*]Прикачете лог файловете в следващия си коментар.

Здравейте!

Защо мисля, че има чуждо присъствие на компютъра ли? Защото се появяват “копия“ ,според мен, на услуги и приложение на определени места и се оцветят в розово или червено от програмата Уиндоус Мениджър 8 версия 1.1.9. 

Освен това системния диск след всяко ново зареждане се фрагментираше и се налагаше да го оптимизирам, което продължава и сега. Също така при опит да деинсталирам дадена програма ми беше отказан администраторски досъп, при положение, че има само един такъв потребител на компютъра и влизам през него.

Не се правя на голям разбирач, просто опитах да реша проблема сам вместо да ви занимавам вас.. 

Да добавя и още нещо.. В “потребителски акаунти“ от Контрол панела, в “управления на идентификационни данни на Уиндоус“ след като (за пореден път) премахнах virtualapp/didlogical юзера 02didyadziog, запазен на локален компютър, и оставих само другия (мой профил) там, сега въпросния премахнат отново е там, а моя изтрит!?!? Какво се случва, според вас?

Прилагам файловете, който ми посочихте.

Благодаря.

Addition.txt

FRST.txt

Редактирано от Ditcho (преглед на промените)

• Автор

Ще пиша по-късно вечерта, защото съм на работа.

Ок, благодаря ви и разбирам. Ще изчакам да ми отговорите.

Писа и на вашия колега ИцоТонев с молба и за неговото мнение. Не ви пренебрегвам, просто предположих, че сте зает с друго, а аз сериозно се притеснявам за случващото се с/в компютъра ми...

П.С. “Дублирането“ на някои процеси/приложения продължава и се оцветят в червено от Уиндоус Мениджъра. Давам периодично “kill all unkow signer processes“, но все пак (вече много рядко) се появява “нещо“ оцветено в розово или червено. Направих и проверка с Malware Anti-Malware (пълна и светкавична), която не откри сега проблеми (по-рано през деня - 3, които премахна). Ако желаете ще ви прикача log-файла.

Благодаря ви още веднъж, ще изчакам колкото и да е нужно само и само да се “оправи“ увреденето...

Може ли да покажете една снимка на това положение, когато се случи за да видя точно за какво говорите (не съм ползвал все още Windows 8 и не съм наясно с цветните легенди на Task Manager-a).

Докато пиша преинсталирайте и Google Chrome заради следната грешка.

Error reading preferences. Please check "preferences" file for possible corruption. <======= ATTENTION

Ще е добре да прикачите и всички логове (в зип архив) от програмите с които сте сканирали до момента...логовете от MBAM можете да намерите като отворите табът LOGS.

Също така видях, че имате и доста боклуци за които в момента нямам време да напиша скрипт и затова ще ги премахнем така:

СТЪПКА 1

• [*]

Изтеглете и стартирайтe AdwCleaner.exe.

[*]Натиснете бутона Scan. [*]AdwCleaner ще започне да проверява компютъра, както преди. [*]След като проверката приключи...този път натиснете бутона Clean тъй като няма неща които да не са за триене от лога. [*]Натиснете OK на диалоговия прозорец, който ще се появи подканвайки Ви да затворите всички активни приложения. [*]Натиснете OK отново за да позволите наAdwCleaner да рестартира компютъра и да довърши почистващия процес. [*]След рестарта ще се появи автоматично лог файл с името (AdwCleaner[s0].txt). [*]Прикачете съдържанието му в следващия си коментар [*]Копие на лог файла можеш да намериш и в папката C:AdwCleaner.

СТЪПКА 2

Публикувано изображение Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп.

• [*]Спрете временно работата на защитните програми. [*]Стартирайте инструмента
JRT.exe [*]Ще се отвори ДОС прозорец. Натиснете което и да е копче от клавиатурата. [*]Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши. [*]Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt). [*]Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост.

След това направете нова проверка с FRST и прикачете последните логове от програмата да видя какво остава за почистване.

• Автор

Може ли да покажете една снимка на това положение, когато се случи за да видя точно за какво говорите (не съм ползвал все още Windows 8 и не съм наясно с цветните легенди на Task Manager-a).

Докато пиша преинсталирайте и Google Chrome заради следната грешка.

Ще е добре да прикачите и всички логове (в зип архив) от програмите с които сте сканирали до момента...логовете от MBAM можете да намерите като отворите табът LOGS.

Също така видях, че имате и доста боклуци за които в момента нямам време да напиша скрипт и затова ще ги премахнем така:

СТЪПКА 1

[*]

Изтеглете и стартирайтe AdwCleaner.exe.

[*]Натиснете бутона Scan.

[*]AdwCleaner ще започне да проверява компютъра, както преди.

[*]След като проверката приключи...този път натиснете бутона Clean тъй като няма неща които да не са за триене от лога.

[*]Натиснете OK на диалоговия прозорец, който ще се появи подканвайки Ви да затворите всички активни приложения.

[*]Натиснете OK отново за да позволите наAdwCleaner да рестартира компютъра и да довърши почистващия процес.

[*]След рестарта ще се появи автоматично лог файл с името (AdwCleaner[s0].txt).

[*]Прикачете съдържанието му в следващия си коментар

[*]Копие на лог файла можеш да намериш и в папката C:AdwCleaner.

СТЪПКА 2

Публикувано изображение Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп.

[*]Спрете временно работата на защитните програми.

[*]Стартирайте инструмента JRT.exe

[*]Ще се отвори ДОС прозорец. Натиснете което и да е копче от клавиатурата.

[*]Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши.

[*]Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt).

[*]Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост.

След това направете нова проверка с FRST и прикачете последните логове от програмата да видя какво остава за почистване.

Не мога да направя снимка с показаното от Процес Мениджъра, понеже в момента не се показват оцветени в червено или розово “неща“.

Прикачвам лог-файловете от Анти Малуер-а в Зип формат (би трябвало да са три). Такъв на Уиндоус мениджъра не откривам никъде, а от анти-вирусната (Авира - свободна) няма понеже я деинстарирах след като се появи и част от нейните процеси оцветени в червено (дублирани имена и разширенията им)..

Не мога да деинсталирам Гугъл, не ми го изкарва като програма през контрол панела, а папката му изтрих заради същия процес като при Авира..

Това е засега, започвам 2-те стъпки указани от вас, после ще пиша пак.

Desktop.zip

• Автор

Извърших двете посочени стъпки от вас. Прикачвам всички файлове, които пожелахте.

Да спомена още, че при в момента, след последвалото рестартиране процесора се товари до 80-90 процента в началото, а диска до 99! Това е сериозен проблем, нали..??

П.С. Сега направих проверка на дисковете. Показва ми, че C е 1 процент фрагментиран. Да го оптимизирам ли? (Както по-рано ви споменах това се получава при всяко ново стартиране!)

П.С. Сетих се да проверя пак с процес мениджъра на уиндоус 8 мениджър. ОТНОВО ми показа два оцветени в розово, снимах ги с GSM-а и опитах да ги прехвърля на компа, но не стана. Явно БлуТутът се е скапал, както и Wi-Fi мрежата, защото като отворих в настройките за мрежи ми ги показва с червено “хикче“ в иконите им... Опитах да ги разреша наново - не става.

Сега ще видя в телефона и ще ви напиша ръчно за кои процеси става на въпрос (оцветени в розово).

1. VIVACOM 3G USB Modem.exe     C:Program Files(x86)VIVACOM 3G USB Modem.exe        Digital Signer:    UNKNOW

2. ouc.exe                                        C:ProgramDataVIVACOM 3G USB Modem (мисля, че беше с разширение “Update“???)    UNKNOW

След като им дадох “kill unknow processe digital signer“, докато биваха “убивани“ за кратко се появи още един (червен) обект(не можах да видя името му), който също беше убит. 

Та така. Това не е за първи път, а тенденция от вчера насам. Такива се появяват (розови, червени) - аз ги убивам.... До следващото стартиране на компа..

Също така има и такива, които съм “убил“ и добавил в “черната“ листа, за да не се стартират пак (действа!) като тези:

1. ACEngSvr.exe - C:WindowsSysWOW64ACEngSvr.exe - UNKNOW  

Предполагам една от “изкачащите“ грешки след стартиране е заради неговото блокиране, но не мога да го пусна “навън“ -  отново се появява в розово, а след това (може би) “мутира“, защото започват и процеси оцветени в червено и сменящи мястото и имената си (пробвал съм го няколко пъти). Затова и съм го върнал в “черната“ листа (и така не се появяват няколко други “червеняци“)!

2. avguard.exe - UNKNOW

3. avshadow.exe - UNKNOW

4. avwebg7.exe - UNKNOW

За тези знам, че са част от Авира, но и те бяха оцветени в червено, затова и ги блокирах по гореспоменатия начин и деинсталирах самата програма, поради съмнения, че също е “ударена“.

5. HeciServer.exe - C:Program FilesInteliCLS ClientHeciServer - UNKNOW

Това, до колкото разбирам, явно е част от процесите в процесора (знам, тъпо звучи, но се чудех как да го напиша..) - също

“червен“. Явно и там се “поомазало“...

6. sched.exe - UKNOW

7. uninst.exe - UNKNOW

Не знам какви са тези, но същото “оцветяване“ и при тях.

Та това е. Не знам какво да правя с тях и въобще по принцип...

Cleaner.zip

JRT.txt

Addition.txt

FRST.txt

Честно казано не виждам нищо притеснително в логовете след почистването на боклуците с adwcleaner и junkware removal tool. Отделно прикачените логове от MBAM не показаха какво са изтрили.

Моя съвет е да деинсталирате всички оптимизиращи програми от сорта на Windows 8 Manager, TuneUp Utilities 2014, Uniblue и т.н.

Кой процес товари процесора? Относно хардиска също незнам за какви фрагментации говорите...нормално е NTFS да се фрагментира от време на време, но вече Windows си има автоматичен планировчик за дефрагментацията на хардиска и не би трябвало това е проблем че да го следите постоянно. Колкото до това, че се товари и хардиска - вижте в какъв режим работи - DMA или PIO Mode. Проверете дяловете за грешки с инструмента на Windows за лоши сектори..спрете излишните програми (например с помощта на msconfig => diagnostic start) или в Safe Mode или дори LiveCD с Linux и вижте дали проблема с товаренето остава. Проверете за конфликти при драйвърите (IRQ конфликти)...като цяло е добре да се разкарат всички ненужни външни програми, които използват свои драйвъри (особено ако са на ниво kernel).

Иначе има още малко остатъци за премахване:

Изтеглете прикачения файл => file.bg/f272313bOueW и го запазете в папката от която стартирахте FRST.exe.

Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!

След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата.

Поздрави!

• Автор

Честно казано не виждам нищо притеснително в логовете след почистването на боклуците с adwcleaner и junkware removal tool. Отделно прикачените логове от MBAM не показаха какво са изтрили.

Моя съвет е да деинсталирате всички оптимизиращи програми от сорта на Windows 8 Manager, TuneUp Utilities 2014, Uniblue и т.н.

Кой процес товари процесора? Относно хардиска също незнам за какви фрагментации говорите...нормално е NTFS да се фрагментира от време на време, но вече Windows си има автоматичен планировчик за дефрагментацията на хардиска и не би трябвало това е проблем че да го следите постоянно. Колкото до това, че се товари и хардиска - вижте в какъв режим работи - DMA или PIO Mode. Проверете дяловете за грешки с инструмента на Windows за лоши сектори..спрете излишните програми (например с помощта на msconfig => diagnostic start) или в Safe Mode или дори LiveCD с Linux и вижте дали проблема с товаренето остава. Проверете за конфликти при драйвърите (IRQ конфликти)...като цяло е добре да се разкарат всички ненужни външни програми, които използват свои драйвъри (особено ако са на ниво kernel).

Иначе има още малко остатъци за премахване:

Изтеглете прикачения файл => file.bg/f272313bOueW и го запазете в папката от която стартирахте FRST.exe.

Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!

След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата.

Поздрави!

Ще направя това, което ме насочвате. Бихте ли погледнали това, което съм дописал в предишната публикация? Какво мислите по въпроса?

Изпълних посочената от вас процедура, прикачвам файла + още два, които се появиха на същото място с имена йероглифи и икони празни, но с размер?? Това нормално ли е?? Не мога да прикача въпросните два...

П.С. Доката ви пишех страницата се затвори и браузъра ми заби!!! Отворих отново процес мениджъра на уиндоус 8 мениджър и пак ACEgSvr.exe - оцветен в розово и UNKNOW!! Всички “неща“ от “черната“ листа ги няма...

Иначе грешките, които ми изкарваше със зареждането на системата изчезнаха. Но горното силно ме притеснява!

Fixlog.txt

Пак казвам, тези процеси ясно са на приложения които използвате - легитимни са!

Ако ги премахнете няма да имате функционалността, която предлагат! Стига с този Windows 8 manager - аз нали ви казах да го деинсталирате! Това, че той определя нещо като червено не значи, че е зловредно - просто или файла не е цифрово подписан или липсва в базата данни на авторите на Windows 8 Manager!!

Колкото до браузъра - нормално е да забие - нали казах, че е повреден. Ако не можете да го деинсталирате - почистете папките на Google ръчно (преди ще се наложи да направите бекъп на настройките си) и след това качете последната версия на Google Chrome и това трябва да реши проблема.

Направете списък с процесите които искате да разкарате (вместо всеки път да ги килвате) и ще деинсталираме асоциираните с тях програми!!

• Автор

Пак казвам, тези процеси ясно са на приложения които използвате - легитимни са!

Ако ги премахнете няма да имате функционалността, която предлагат! Стига с този Windows 8 manager - аз нали ви казах да го деинсталирате! Това, че той определя нещо като червено не значи, че е зловредно - просто или файла не е цифрово подписан или липсва в базата данни на авторите на Windows 8 Manager!!

Колкото до браузъра - нормално е да забие - нали казах, че е повреден. Ако не можете да го деинсталирате - почистете папките на Google ръчно (преди ще се наложи да направите бекъп на настройките си) и след това качете последната версия на Google Chrome и това трябва да реши проблема.

Направете списък с процесите които искате да разкарате (вместо всеки път да ги килвате) и ще деинсталираме асоциираните с тях програми!!

Ок. Ще деинсталирам помощните програми като Мениджъра и TuneUp.

Колкото до браузъра пак засега няма да го преинсталирам (вчера го направих и не имал никакви проблеми да сегашния случай). При следващо забиване от негова страна-веднага! Наложително ли е сега да го направя? Не използвам Хром-а, с друг съм.

Използвах програмата на Уиндоус-а за отстраняване на неизправности. Откри, че следните устройства/ драйвъри не работят:

WAN Miniport (Network Monitor) има проблем с драйвър

WAN Miniport (IP) има проблем с драйвър

WAN Miniport (IPv6) има проблем с драйвър

DAEMON Tools Virtual Bus има проблем с драйвър

Хардуерните промени може да не са открити      Открит

Как мога да ги оправя?

П.С. Относно постоянното появяване на потребител 02didyadziog в управление на индетификационните данни на Уиндоус, мислите ли, че е някаква опасност/ заплаха? Все пак моят профил, който имах там, беше изтрит не знам кога и от кого...

П.С. Не знам точно как да извърша всички процедури, които ми указахте, относно натоварването на процесора и харда. Бихте ли ми обяснили по-опростено и конкретно, благодаря.

П.С. Да включвам ли всички възможни защити, които имам и знам за тях, на компютъра, а именно Network Acces Protection Agent, Управление на потребителски акаунти (UAC) на пълно ниво, Malware Anti-Malware, PrivateFireWall и евентуално Avira (безплатна). Добра защита ли е това, лично, според вас?

• Автор

Привет, отново!

Съжалявам, че едва сега ви отговарям... Така се случи..

Ето какво свърших от снощи - до сега:

- Деинсталирах браузъра (Maхthon, не Chrome) и в момента използвам Internet Explorer-a на Windows

- Деинсталирах Windows 8 Manager

- Инсталирах посочените програми за защита, за които се допитах до вас (NAPA го изключих, както ме посъветвахте)

- Направих проверката, която пожелахте през командния прозорец, но не намирам Лог-файла! Потърсих го там, където ме упътихте но такъв - WinInit Event ID 1001 - няма..??? Какво да правя?

- Проблемите с процесора и харда в момента ги няма (с изключение на началното стартирате на системата - в началото (за малко) се товари пак процесора)

А сега проблемите (пак такива):

- TuneUp “отказва“ да се деинсталира! Опитах през Контрол панел>Програми - не става! Изписва ми някакви йероглифи при последващото (след двоен клик върху програмата) деинсталацията меню! “Цъкнах“ , там където се предполага че е “Yes“ за премахване на програмата и нищо не последва! Отделно в Task Manager-a я няма като процес, обаче при начално стартиране на компа дава грешка, че не може да се стартира!? Как да я премахна напълно??

- Относно драйвърите: Не намерих VirtualCloneDrive - трябва да го сваля ли от някъде, за да заменя DAEMON-a? Другите посочени не смятам да пипам, както ме посъветвахте.. И все пак да ви попитам. Нужно ли е да ги “забраня“ или да си ги оставя както са си?

- “02didyadziog“ профил: Няма го там, където ме насочите да проверя. Присъствието му е в мястото, което ви споменах. Другаде не го откривам.. Не знам дали това е проблем, затова се допитах до вас.. (проверих и в сайта на Майкрософт за информация по случая - противоречиви мнения. Едни смятат, че това е хакер, други пък твърдят, че този профил е част от защитата с програмата Microsoft Essentials. Вашето мнение?

- “Защита“:  Работния център ми показва, че защитата от вируси и защита от шпионски софтуер са изключени. Като отворя Авира менюто - според програмата всички защити са включени??? Решение? 

- “Мрежови връзки“:  Wi-Fi и Bluetooth продължават да не работят! Опитах да ги забраня и после разреша, но промяна - никаква! Използвах и приложението за отстраняване на неизправности - пак никакъв резултат (или не може да установи проблема, или изкарва, че няма такива). Решение? 

Така. Пускам Diagnostic start от msconfig. После се връщам и ще чакам вашия отговор.

• Автор

Привет!

1. Прикачвам лог-файла от SystemLook. Доколкото видях не намира въпросната програма... И все пак “нещо“ от нея е останало, защото е виждам в устройствата за включване/ изключване..

2. Деинсталирах DAEMON драйвъра, направих проверка с указаната от вас програма - не откри такъв тип драйвър. Пуснах алтернативния, който сте ми посочили, но не знам къде да го запиша... Предполагам, че трябва да е в C, но къде точно?

3. Не мога да изпълня действията: Start->Services->Credential Manager->Right click->Properties->Startup Type->Drop Down Disable->Apply-Ok->Right click->Credential Manager->Click on Stop->close the program and say Good Bye to Virtualapp/Didlogical forever!

За първи път работя с Уиндоус 8 и все още много-много не мога да се оправям с него, а и всичко ми е на български, “Старт“-а ми като скрито меню и хиляди още измишльотини! Алтернативен подход можете ли да ми посочите?

4. Сега ще използвам CMD с посочените от вас команди, рестартирам и после ще ви пиша какво се е получило.

5. Деинсталирах проблемните две мрежови връзки (без да трия драйвъра на Wi-Fi, предполагам, че така трябваше).

Рестартирам след т.4 и 5 и след като се “завърна“ :)  продължавам да ви (надявам се да не е така..) досаждам. :eek:

П.С. “Лог файла на CHKDSK явно е с променено име в Windows 8“. Съжалявам, но не го откривам, а прерових няколко пъти във всички възможни...

SystemLook.txt

• Автор

Проблемът с Wi-Fi е разрешен! Другите обаче все още са нерешени:

- Bluetooth не работи правилно (не мога нищо да прехвърля нито към, нито от компютъра) Дали е нещо в самите настройки??

- Уиндоус все още отказва да “възприеме“ Авира като защита... Ще я преинсталирам, за да видя пак ли ще го има проблема..

- Хром не се сваля. Изкарва грешка (прикачвам ви файла).

Естествено..... Що пък да може да се прикачи.... Ще копирам съдържанието му, съжалявам...

PLATFORM VERSION INFO Windows  : 6.2.9200.0 (Win32NT) Common Language Runtime  : 4.0.30319.18051 System.Deployment.dll : 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL clr.dll  : 4.0.30319.18051 built by: FX45RTMGDR dfdll.dll  : 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL dfshim.dll  : 4.0.41209.0 (Main.041209-0000)

SOURCES Deployment url  : https://dl.google.com/update2/1.3.21.153/GoogleInstaller_bg.application?appguid%3D%7B8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96%7D%26iid%3D%7BA3C35935-6FE7-53D2-6A16-81BCD80C09E0%7D%26lang%3Dbg%26browser%3D2%26usagestats%3D1%26appname%3DGoogle%2520Chrome%26needsadmin%3Dprefers%26brand%3DCHNG%26installdataindex%3Ddefaultbrowser

ERROR SUMMARY Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log. * Activation of https://dl.google.com/update2/1.3.21.153/GoogleInstaller_bg.application?appguid%3D%7B8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96%7D%26iid%3D%7BA3C35935-6FE7-53D2-6A16-81BCD80C09E0%7D%26lang%3Dbg%26browser%3D2%26usagestats%3D1%26appname%3DGoogle%2520Chrome%26needsadmin%3Dprefers%26brand%3DCHNG%26installdataindex%3Ddefaultbrowser resulted in exception. Following failure messages were detected: + Downloading https://dl.google.com/update2/1.3.21.153/GoogleInstaller_bg.application?appguid={8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96}&iid={A3C35935-6FE7-53D2-6A16-81BCD80C09E0}&lang=bg&browser=2&usagestats=1&appname=Google%2520Chrome&needsadmin=prefers&brand=CHNG&installdataindex=defaultbrowser did not succeed. + The operation has timed out

COMPONENT STORE TRANSACTION FAILURE SUMMARY No transaction error was detected.

WARNINGS There were no warnings during this operation.

OPERATION PROGRESS STATUS * [28.11.2013 г. 15:11:23] : Activation of https://dl.google.com/update2/1.3.21.153/GoogleInstaller_bg.application?appguid%3D%7B8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96%7D%26iid%3D%7BA3C35935-6FE7-53D2-6A16-81BCD80C09E0%7D%26lang%3Dbg%26browser%3D2%26usagestats%3D1%26appname%3DGoogle%2520Chrome%26needsadmin%3Dprefers%26brand%3DCHNG%26installdataindex%3Ddefaultbrowser has started.

ERROR DETAILS Following errors were detected during this operation. * [28.11.2013 г. 15:13:08] System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException (Unknown subtype) - Downloading https://dl.google.com/update2/1.3.21.153/GoogleInstaller_bg.application?appguid={8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96}&iid={A3C35935-6FE7-53D2-6A16-81BCD80C09E0}&lang=bg&browser=2&usagestats=1&appname=Google%2520Chrome&needsadmin=prefers&brand=CHNG&installdataindex=defaultbrowser did not succeed. - Source: System.Deployment - Stack trace:  at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)  at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadAllFiles()  at System.Deployment.Application.FileDownloader.Download(SubscriptionState subState)  at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadManifestAsRawFile(Uri& sourceUri, String targetPath, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, ServerInformation& serverInformation)  at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDeploymentManifestDirectBypass(SubscriptionStore subStore, Uri& sourceUri, TempFile& tempFile, SubscriptionState& subState, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, ServerInformation& serverInformation)  at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDeploymentManifestBypass(SubscriptionStore subStore, Uri& sourceUri, TempFile& tempFile, SubscriptionState& subState, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options)  at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)  at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state) --- Inner Exception --- System.Net.WebException - The operation has timed out - Source: System - Stack trace:  at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()  at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)

COMPONENT STORE TRANSACTION DETAILS No transaction information is available.

Ето новия лог-файл от SystemLock.

SystemLook.txt

Не сте копирали правилно командите в systemlook...трябва да се получи това:

Публикувано изображение

Пуснах алтернативния, който сте ми посочили, но не знам къде да го запиша... Предполагам, че трябва да е в C, но къде точно?

Как така къде да го запишете? Стартирате инсталатора и инсталирате програмата какво сложно има?

За първи път работя с Уиндоус 8 и все още много-много не мога да се оправям с него, а и всичко ми е на български, “Старт“-а ми като скрито меню и хиляди още измишльотини! Алтернативен подход можете ли да ми посочите?

Аз пък изобщо не съм работил с него казвам го за n-ti път. :) Няма как да предложа по-лесен метод тъй като ползвам Windows само на английски и ме дразни метро интерфейса и хилядите странични прозорци, които излизат при работа с тази ОС. Ако мина на нея един ден, трябва доста да я персонализирам, а това е времеемка задача.

Ок- алтернативния метод - в търсачката на Windows (би трябвало да се покаже като минете с курсура някъде в десния край на десктопа) въведете => services => Credential Manager => натиснете STOP и от падащото меню под Startup Type изберете => Disabled => Apply.

П.С. “Лог файла на CHKDSK явно е с променено име в Windows 8“. Съжалявам, но не го откривам, а прерових няколко пъти във всички възможни...

Нали и аз това казах - ако сте отворили снимката трябваше да забележите, че вече в EventViewer-a се казва Source: Chkdsk, EventID - 26226 - за такива събития търсете информация. :)

Занимавам на работа, ще пиша вечерта!

Не деинсталирайте Avira засега - отворете деинсталиране на програми => натиснете върху Avira => натиснете върху бутона промени => сложете всички отметки и следвайте инструкциите. После вижте дали това решава проблема. Ако не, имам и други козове за поправка на WMI записите.

• Автор

Ок. Лека работа! Ще чакам вашия отговор.

Отвори снимката за евентуалното местоположение на въпросния файл. Търсех го и по име, и по ID, но на-най си! Явно или го няма или е отишъл някъде другаде...???

Влязох през търсачката на services. Там ми показва следните опции:

- Разрешаване на дистанционен достъп до вашия компютър

- Разреши изпращането на покани за отдалечена помощ от тук

- Покана до някого да се свърже към компютъра ви и да ви помогне или..

- Преглед на локални услуги

Сега?

Забелязах и друго. В Компютър>Свойства>Защита на сиситемата пише следното: “Възстановяването на системата е забранено от груповите правила“ и отдолу (под Настройки на системата) - “Конфигурацията е забранена от груповите правила“ (става въпрос за C) Пак ли проблем??

Bluetooth изчезна от мрежови връзки и при драйвърите като преди това докато му преглеждах настройките/ свойствата, последните (PIMP Interface), също както при TuneUp , цялото меню беше в йероглифи!? Какво мислите? 

Авира, освен че продължава да не я приема Уиндоус, не може да се Ъпдейт-не!? Компонентът й Web Protection е изключен и не ми позволява да го включа като ми отказва достъп да го променя на Автоматично зареждане?? Възможно ли е да е от UAC, DEP или на вградената защитна стена настройки (първата е на препоръчително ниво, не на най-високото; втората е настроена “за всички приложения“, третата на “по подразбиране“) ?

Всички програми не могат да се ъпдейт-нат! Какво става???

Съжалявам... Сигурно ви е писнало от мен и проблемите ми.. Не мога да се справя сам с тях, затова разчитам ИЗЦЯЛО на вас.

П.С. Откри какво е товарело процесора (поне от днешното стартиране досега). Програмата е ASUS Live Update и използваше 50! процента от капацитета му!? Да я премахна ли?

Най-добре е да караме проблемите под ред, че почнах да се обърквам. Сега ще се насочим към TuneUp Utilities:

Направете бекъп на регистрите:

• [*]Моля изтеглете и инсталирайте
Tweaking.com-Registry Backup [*]Стартирайте Tweaking.com-Registry Backup и натиснете бутона Backup Now. [*]Затворете приложението.

Изтеглете OTL.exe и го запазете на десктопа.

• [*]Стартирайте файла
Публикувано изображение с двукратен клик на мишката. [*]Под Публикувано изображение с Copy/ Paste въведете изцяло следната текстова информация (само това, което е поставено в карето):
:services
TuneUp.UtilitiesSvc
TuneUpUtilitiesDrv
:reg
[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0]
[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0]
[-HKEY_CURRENT_USERSoftwarePCTuneUp]
[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareTuneUp]
[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareYamicsoft]
[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASAPI32]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASMANCS]
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved]
"{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}"=-
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved]
"{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}"=-
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallTuneUp Utilities 2014]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARETuneUp]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses*shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tbs]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tip]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tla]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tls]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tu2013code]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tvs]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Disk Space Explorer Shell Extension]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Boot.Screen]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Icon.Package]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logo.Animation]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logon.Screen]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager.1]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools.1]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Utilities.2013.Unlock.Code]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc.1]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools.1]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Visual.Style]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesEventLogTuneUp]
[-HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareTuneUp]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwarePCTuneUp]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareTuneUp]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareYamicsoft]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp]
[-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002_ClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp]
[-HKEY_USERSS-1-5-18SoftwareTuneUp]
:files
netsh winsock reset catalog /c
ipconfig /flushdns /c
:commands
[resethosts]
[emptytemp]
[*]След като въведете скрипта от цитата по-горе натиснете бутона, маркиран в червено: Run Fix [*]Windows ще се рестартира и ще се създаде лог файл - OTL fix log. Публикувайте съдържанието му с Copy/Paste в следващия.

• Автор

Готово! Бек-ъп направен, Рън-фикс на Отл - извършен!

Ето лог-а:

All processes killed========== SERVICES/DRIVERS ==========Service TuneUp.UtilitiesSvc stopped successfully!Service TuneUp.UtilitiesSvc deleted successfully!Service TuneUpUtilitiesDrv stopped successfully!Service TuneUpUtilitiesDrv deleted successfully!Error: No service named :reg was found to stop!ServiceDriver key :reg not found.Error: No service named [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0] not found.Error: No service named [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0] not found.Error: No service named [-HKEY_CURRENT_USERSoftwarePCTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_CURRENT_USERSoftwarePCTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareYamicsoft] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareYamicsoft] not found.Error: No service named [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_CURRENT_USERSoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASAPI32] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASAPI32] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASMANCS] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASMANCS] not found.Error: No service named [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved] was found to stop!ServiceDriver key [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved] not found.Error: No service named "{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}"=- was found to stop!ServiceDriver key "{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}"=- not found.Error: No service named [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved] was found to stop!ServiceDriver key [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved] not found.Error: No service named "{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}"=- was found to stop!ServiceDriver key "{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}"=- not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallTuneUp Utilities 2014] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallTuneUp Utilities 2014] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARETuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARETuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses*shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses*shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tbs] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tbs] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tip] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tip] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tla] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tla] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tls] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tls] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tu2013code] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tu2013code] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tvs] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tvs] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Disk Space Explorer Shell Extension] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Disk Space Explorer Shell Extension] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Boot.Screen] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Boot.Screen] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Icon.Package] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Icon.Package] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logo.Animation] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logo.Animation] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logon.Screen] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logon.Screen] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager.1] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager.1] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools.1] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools.1] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Utilities.2013.Unlock.Code] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Utilities.2013.Unlock.Code] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc.1] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc.1] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools.1] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools.1] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Visual.Style] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Visual.Style] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}] not found.Error: No service named [-HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesEventLogTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesEventLogTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwarePCTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwarePCTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareYamicsoft] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareYamicsoft] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002_ClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002_ClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp] not found.Error: No service named [-HKEY_USERSS-1-5-18SoftwareTuneUp] was found to stop!ServiceDriver key [-HKEY_USERSS-1-5-18SoftwareTuneUp] not found.Error: No service named :files was found to stop!ServiceDriver key :files not found.Error: No service named netsh winsock reset catalog /c was found to stop!ServiceDriver key netsh winsock reset catalog /c not found.Error: No service named ipconfig /flushdns /c was found to stop!ServiceDriver key ipconfig /flushdns /c not found.Error: No service named :commands was found to stop!ServiceDriver key :commands not found.Error: No service named [resethosts] was found to stop!ServiceDriver key [resethosts] not found.Error: No service named [emptytemp] was found to stop!ServiceDriver key [emptytemp] not found. OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 11292013_002611

FilesFolders moved on Reboot...

PendingFileRenameOperations files...

Registry entries deleted on Reboot...

Програмата все още я има в съответното последващо меню от Контрол панела...

П.С. Появи се и следната грешка (преди също излизаше): The installation of this TuneUp product is defective. Please install TuneUp product again to correct the problem (5).

Отново не сте копирали скрипта правилно!!

всичко след командата :reg не е сработило!

Командата :reg трябва да е на нов ред!

Повторете скрипта в този му вариант:

:reg[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0][-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0][-HKEY_CURRENT_USERSoftwarePCTuneUp][-HKEY_CURRENT_USERSoftwareTuneUp][-HKEY_CURRENT_USERSoftwareYamicsoft][-HKEY_CURRENT_USERSoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASAPI32][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftTracingTuneUpSystemStatusCheck_RASMANCS][HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved]"{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}"=-[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionShell ExtensionsApproved]"{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}"=-[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallTuneUp Utilities 2014][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARETuneUp][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses*shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tbs][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tip][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tla][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tls][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tu2013code][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClasses.tvs][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Disk Space Explorer Shell Extension][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesDirectoryshellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Boot.Screen][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Icon.Package][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logo.Animation][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Logon.Screen][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.ProgramManager.1][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.TUUtilityTools.1][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Utilities.2013.Unlock.Code][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvc.1][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.UtilitiesSvcTools.1][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTuneUp.Visual.Style][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{00711705-12C5-420B-A4E5-6413F2AB3C7B}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{42D67DD2-D956-4698-A502-9F59727E044A}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4838CD50-7E5D-4811-9B17-C47A85539F28}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{4858E7D9-8E12-45a3-B6A3-1CD128C9D403}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellTuneUp Undelete][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}shellexContextMenuHandlersTuneUp Shredder Shell Extension][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeCLSID{FD8DB406-E813-4FF5-BEB0-6C6DC373B985}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeAppID{51F2A986-73E1-4C23-85F2-690C7828CC11}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{2175E935-D63F-488A-ACEC-6FAA64232D59}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{3D61672B-0DE5-46B9-BE0D-2E03FA9AD49C}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{606F0A47-FA39-4F52-8556-5565AE7F586F}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{8195A3CB-8892-4914-A680-FEBD2C1A2EC2}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{E6A1D752-AAD5-4137-AC59-9D0AACC5C4B6}][-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWow6432NodeTypeLib{F04CE194-D75F-4CDC-9816-08193D328B65}][-HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesEventLogTuneUp][-HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareTuneUp][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoree7b5893a_0][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareMicrosoftInternet ExplorerLowRegistryAudioPolicyConfigPropertyStoref869f579_0][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwarePCTuneUp][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareTuneUp][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareYamicsoft][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002SoftwareClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp][-HKEY_USERSS-1-5-21-3389874762-4197904464-1581961739-1002_ClassesVirtualStoreMACHINESOFTWAREWow6432NodeTuneUp][-HKEY_USERSS-1-5-18SoftwareTuneUp]:filesnetsh winsock reset catalog /cipconfig /flushdns /c:commands[resethosts][emptytemp]

• Автор

Повторих операцията, но не се получава. Програмата забива, като стига до тук :

:filesnetsh winsock reset catalog /cipconfig /flushdns /c:commands[resethosts][emptytemp]

Опитах два пъти...

По време на процеса спомената грешка за TuneUp пак се появи. Да я изключа ли от услугите и пак да пробвам?

Също така, до колкото знам, Авира пази регистрите от промяна. Да я спра ли и нея?

Стана късно, а не искам и аз да ви задържам пред компютъра. Все пак до скоро сте били на работа.

Утре, до обяд, ще вляза пак и ако и вие сте тук (и все още имате желание) ще продължим.

Всичко добро!

Разбира се, че трябва да спрете опцията на Avira за защита на регистрите, това е моя грешка, че забравих да го спомена.

• Автор

Разбира се, че трябва да спрете опцията на Avira за защита на регистрите, това е моя грешка, че забравих да го спомена.

Ок. Направих го. Пускам пак Отл-а с посочения скрипт.

Между другото намерих файла, който ми бяхте посочили да търся в Event Viewer. Искате ли да ви го копирам сега или по натам?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.