Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Даде ми Син Екран

Featured Replies

Здравейте отново :) пак трябва да се оплача от син екран този 0х0000007f 

2 дена под ред ми дава този син екран с код 

0x0000007f (0x0000000000000008, 0x0000000080050033, 0x00000000000406f8, 0xfffff80002ee623e). 

ето го и дъмп файла http://dox.bg/files/dw?a=43e75059ae

Панацея срещу син екран

• Отговори 90
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Забравих да спомена че днес след като ми даде синия екран ми се изключи после го пуснах и ми иска възстановяване на виндовс-а към по стара дата пишеше че е задължително ? иначе не се пусна 

Lucky , стига с този Linux бе човек , втръсна вече това . На всяко нещо почти все това пишеш .

Ако повредата е в хардуера , друга ОС ще реши ли проблема? Сини екрани при хардуерни проблеми няма ли ?

Спорове не желая , просто няма смисъл от тях .

Виждал съм десетки машини с подобни проблеми и в огромна част от тях проблемите накрая са се оказвали точно хардуерни или най малкото с омазани БИОС-и . В такива случай  "панацеята " решение ли е ?

Не е, и няма как да е .

Аз мога да му напиша на човека да иде да си вземе нов компютър, - това няма ли да реши проблема генерално ?

Когато на някой не му пали колата , да сменя двигателя ли ?

Сини екрани ще продължат да се появяват докато на тази система не се направи преглед от човек с познания или в сервиз .

Тук нещата са омазани почти на всяко ниво . Ако ще се преинсталира системата , то нека си е с тази ОС с която автора на темата си е свикнал . Но пак ще кажа , нека нещата бъдат прегледани от хора с познания , на място , а не с писане .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Lucky , стига с този Linux бе човек , втръсна вече това . На всяко нещо почти все това пишеш .

Ако повредата е в хардуера , друга ОС ще реши ли проблема? Сини екрани при хардуерни проблеми няма ли ?

Спорове не желая , просто няма смисъл от тях .

Виждал съм десетки машини с подобни проблеми и в огромна част от тях проблемите накрая са се оказвали точно хардуерни или най малкото с омазани БИОС-и . В такива случай  "панацеята " решение ли е ?

Не е, и няма как да е .

Аз мога да му напиша на човека да иде да си вземе нов компютър, - това няма ли да реши проблема генерално ?

Когато на някой не му пали колата , да сменя двигателя ли ?

Сини екрани ще продължат да се появяват докато на тази система не се направи преглед от човек с познания или в сервиз .

Тук нещата са омазани почти на всяко ниво . Ако ще се преинсталира системата , то нека си е с тази ОС с която автора на темата си е свикнал . Но пак ще кажа , нека нещата бъдат прегледани от хора с познания , на място , а не с писане .

А на бас, че точно тая грешка е от уина, не от хардуера?И защо за не го пиша, като наистина се решават проблемите със син екран, факт! :clown:

Ако ще се преинсталира системата , то нека си е с тази ОС с която автора на темата си е свикнал .

Що да не пробва нещо ново доказано по-добро бе докторе ай без такива лумпенизирани съвети, че имах по-високо мнение за теб

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

А на бас, че точно тая грешка е от уина, не от хардуера?И защо за не го пиша, като наистина се решават проблемите със син екран, факт! :clown:

Що да не пробва нещо ново доказано по-добро бе докторе ай без такива лумпенизирани съвети, че имах по-високо мнение за теб

Казах го веднъж - твоето мнение за мен е толкова важно колкото това дали г-н Никой еди никъде си е направил еди нещо -нищо си .Ти наистина си злоупотребител със търпението и нервите на всички .

Наистина си бил уникален дразнител . Добре че не се познаваме лично , но не изключвам това да с се случи .

Ако имаш познания някакви ги покажи тук , по този проблем , дай съвет съобразен с това което е като цяло , никой не е питал за това което ти пишеш .  Разбирам ти предпочитанията и ги уважавам , но отдавна си прекалил с това постоянно ръсене на Linux. Който иска ще си инсталира Linux , който не иска , не иска . Това твоето прилича на рекламите по телевизията повтарящи едно и също точно като "панацея " за килограми , зъби , пикаене и какво ли не . Това твоето е втръснало точно като тези реклами .

Призовавам те , има си раздел за Linux , пиши там каквото желаеш . Имаш познания по тази ОС , ок , решавай проблеми и помагай на хора използващи тази ОС . Това е , другото са някакви откровено тъпи напъни да се налага нещо . Е няма как , нито ти , нито който и да е да наложи нещо такова .

Спри с тези " доказани " неща за Linux. Тази ОС  не може да се докаже вече 20 години и да стане масово използвана . Това не подсказва ли нещо ?

Да не спорим повече . Казах , който каквито знания има да ги използва за помощ там където се чувства силен , а не по начина като теб . Утре като видя някой с проблеми с Linux да му пиша да разкарва тая идиотия ли ? Това не е ли тъпо ? А това правиш точно ти , навсякъде и без значение кой какво пита , пише и какъв проблем има .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Казах го веднъж - твоето мнение за мен е толкова важно колкото това дали г-н Никой еди никъде си е направил еди нещо -нищо си .

Ако имаш познания някакви ги покажи тук , по този проблем , дай съвет съобразен с това което е като цяло , никой не е питал за това което ти пишеш .  Разбирам ти предпочитанията и ги уважавам , но отдавна си прекалил с това постоянно ръсене на Linux. Който иска ще си инсталира Linux , който не иска , не иска . Това твоето прилича на рекламите по телевизията повтарящи едно и също точно като "панацея " за килограми , зъби , пикаене и какво ли не . Това твоето е втръснало точно като тези реклами .

Призовавам те , има си раздел за Linux , пиши там каквото желаеш . Имаш познания по тази ОС , ок , решавай проблеми и помагай на хора използващи тази ОС . Това е , другото са някакви откровено тъпи напъни да се налага нещо . Е няма как , нито ти , нито който и да е да наложи нещо такова .

Спри с тези " доказани " неща за Linux. Тази ОС  не може да се докаже вече 20 години и да стане масово използвана . Това не подсказва ли нещо ?

Да не спорим повече . Казах , който каквито знания има да ги използва за помощ там където се чувства силен , а не по начина като теб . Утре като видя някой с проблеми с Linux да му пиша да разкарва тая идиотия ли ? Това не е ли тъпо ? А това правиш точно ти , навсякъде и без значение кой какво пита , пише и какъв проблем има .

Много дълги постове, очите ме заболеха.Давай по-кратичко!

Ееее тук весе се оака, ама няма да спорим.Тя овцата вълк не става, всеки да ползва каквото намери за добре.Тежко и горко на момчетата от HJT раздела :D :D

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Бъркаш , не са те заболели очите . Болката е функция на мозъка . Очите изпращат информацията само .Мозъка я обработва и когато не може поради липса на капацитет (интелект ) ,претоварва се и праща  сигнал за болка  по неврони към центъра за такава .

Според мен си направил син екран . Пий едно хапче "Linux" и всичко ще е наред .

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Здравейте, до сега ме нямаше затова не съм писал вчера пуснах мемтест мина 6-пасс-а без грешка ... (пуснах програма и без да натискам нищо тя сама започна ) ... Вчера отново се опитах да играя обаче пак не става този път не бяха сини екрани а компютъра заби и се рестартира сам 2 пъти ни го прави 

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Отново започнаха проблемите с Забиванията и сините екрани вчера върнах имидж които е направен точно след инсталацията на всички драйвери и най-нужните програми и проблема си остана. Току-що го разглобих свалих и пренаредих всички компоненти но пак същото Забива ( замръзва докато играя ) и само рестарт го оправя и другия път дава сини екрани ( видях Грешка Стоп: 0x0000003b ) ако не се лъжа нея я дава най-много после е 0х000007( обаче след 7-цата не видях какво беше ). Моля помогнете да реша проблема 

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Отново имам проблеми смених захранването понеже стигнах до извода че е слабо предишното и при товар дава сини екрани затова купих ново 700Вата и отново син екран 1вия път беше изключване и после сам се пусна а сега ми даде син екран 0х0000007f (  http://dox.bg/files/dw?a=7de5b7e587 ) 

• Автор

Току-що ми даде отново син екран 0х00000001Е ( но нямам дъмп файл за него ) 

Току-що ми даде отново син екран 0х00000001Е ( но нямам дъмп файл за него ) 

Качи си всички ъпдейти на ОС . Би трябвало да ти оправят нещата.

Що се отнася до горния син екран 0х0000007F - пускай тест на Рам паметта, пробвай само едната, после другата ( ако са две) .

• Автор

Качи си всички ъпдейти на ОС . Би трябвало да ти оправят нещата.

Що се отнася до горния син екран 0х0000007F - пускай тест на Рам паметта, пробвай само едната, после другата ( ако са две) .

В Windows Update нямам никакви вече всичко си ъпдейтвам преди няма и 2 седмици махах рамта и пробвах с една по една ама не съм и пускал тест ся ще ги махам пак една по една и този път ще им пусна тест ( с мемтест86 става на въпрос нали ) 

• Автор

Днес е същото рамта работи добре на 3 и 4 слот на 1 и 2 слот дава сини екрани рестарти и изключвания ... Възможно ли е да работи като дуал чанел на 3 и 4 слот ?? 

• Автор

След 2 дена тестова на 4-рите слота ...  винаги дава сини екрани на 1 и на 2 на 3 и 4 нито 1 път не направи проблем ( нито се изгаси нито се рестартира нито даде син екран )  .... и изпратих дъното на гаранцията ( надявам се това да се окаже проблема )  но искам да попитам каква термо паста ще ми препоръчате да си взема че щом 1 път се махне охладителя от процесора трябва да се смени пастата нали ??? и с какво да изчистя старата паста 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.