Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За тези които се интересуват как се печели от Ojooo

Featured Replies

Разбира се, всеки си преценява, но според мен енергията, която се влага в тези "цъкалки" и зомбирането на хиляди хора, с цел да станат реферали на някого, е нещо доста глупаво като идея.

С днешните програми и CMS системи човек може да направи един сайт за по-малко от ден, може да си го напълни съдържание и да качи реклами, от които ще печели реални доходи.

Единственото, на което трябва да се научи, е да разпространява сайта и да има трафик. При такъв сценарии се научаваш да РАБОТИШ в интернет, а не да седиш и да чакаш да минат заветните 10 секунди, за да спечелиш уникалната 1 стотинка.

Редактирано от mitko80 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 64
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Представям ви единствената онлайн футболна игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари. 

Редактирано от capnemo
без реферали (преглед на промените)

Представям ви единствената онлайн футболна игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари. 

Браво! Страхотна реклама си направи. Добре, че capnemo беше на линия, за да премахне подобни коментари.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте братки отдавна не съм се включвал и реших да ви пиша как се развиват нещата. Сега в момента използвам една системичка и се получава хубаво. Става въпрос за това, че парите които трупам в Ojooo ги ползвам за реклама на Clixsense. Така от един развит акаунт (Ojooo) развивам втори (Clixsense) фактически без да инвестирам пари от джоба си. Ето и нагледно:

Надявам се да ви помогне това и да ви дойдат някакви идеи:) Между другото Clixsense е един от най-добрите и сигурни ptc сайтове.

ПС. само ми кажете как да кача снимките, че нещо не ми се получи а нямам цял ден да се занимавам...

Здравейте братки отдавна не съм се включвал и реших да ви пиша как се развиват нещата. Сега в момента използвам една системичка и се получава хубаво. Става въпрос за това, че парите които трупам в Ojooo ги ползвам за реклама на Clixsense. Така от един развит акаунт (Ojooo) развивам втори (Clixsense) фактически без да инвестирам пари от джоба си. Ето и нагледно:

Надявам се да ви помогне това и да ви дойдат някакви идеи :) Между другото Clixsense е един от най-добрите и сигурни ptc сайтове.

ПС. само ми кажете как да кача снимките, че нещо не ми се получи а нямам цял ден да се занимавам...

От този тотално скамнал сайт ли? - говоря за Ojooo. Тия некадърници там допуснаха сайта им с милиони потребители да скамне! Има хора там, които от месеци си чакат парите - аз повече от 2 месеца. Разбира се никой повече нищо няма и да получи, освен някой друг модератор и премиум член - така колкото да се кажат, че уж плащат. Ще те помоля да не назоваваш вече името на този гнусен и лъжлив сайт, защото то е вече мръсна дума.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

• Автор

На мен Ojooo от самото начало до сега ми върши перфектна работа. Както казах по горе в момента Ojooo  е главният ми източник на реферали за друг сайт. При положение, че имат над 4 милиона потребители сайтът се превръща в доста добро поле за реклама. Дори да не ми платят мога спокойно да си пускам реклами и да трупам реферали което ме устройва тотално! Фактически даже да не ми плащат имам безплатна реклама пред 4+ милиона хора.... не е зле!

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Сайта вече плаща избирателно. Това значи, че може да ви платят може и да не ви платят. Аз лично вече го ползвам само за реклама. Ако искате да го ползвате за правене на пари, не се регистрирайте (вероятността да не ви платят е голяма) Благодаря на всички които се регистрираха и с които бяхме заедно в този добър в началото сайт! 

Естествено, че ще започне да плаща избирателно. То парите няма как да се зародят от въздуха. Това е съдбата на всеки такъв подобен сайт.

• 1 година по-късно...

някой има ли проблеми със сайта днес - мозилата изключва при отварянето му

:(

на 05 Септември 2014 г. at 15:10, Resilience написа:

Сайта вече плаща избирателно. Това значи, че може да ви платят може и да не ви платят. Аз лично вече го ползвам само за реклама. Ако искате да го ползвате за правене на пари, не се регистрирайте (вероятността да не ви платят е голяма) Благодаря на всички които се регистрираха и с които бяхме заедно в този добър в началото сайт! 

годината е вече 2016-та уважаеми, сайта плаща, аз получих първите си пари

на 13 Септември 2014 г. at 11:01, Емил Костов написа:

Естествено, че ще започне да плаща избирателно. То парите няма как да се зародят от въздуха. Това е съдбата на всеки такъв подобен сайт.

не позна, този точно плаща

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

някой има ли проблеми със сайта днес - мозилата изключва при отварянето му

:(

За сайта на Ojooo ли питаш?

Току що, Agentpat™ написа:

За сайта на Ojooo ли питаш?

да, не знам къде може да е проблема, питах реферала си каза че при него е ок

а мен ми изключва мозилата при стартирането му, до сега не се е случвало така

преди 1 час, haidukpikaso написа:

да, не знам къде може да е проблема, питах реферала си каза че при него е ок

а мен ми изключва мозилата при стартирането му, до сега не се е случвало така

Интересно, защо го работиш, след като от половин година не плащат? Иначе при мен с Мозилата няма никакви проблеми със сайта.

Ако искаш (на лична) ще ти дам реферален линк на сайт, който е надежден и плаща редовно.

преди 23 минути, Agentpat™ написа:

Интересно, защо го работиш, след като от половин година не плащат? Иначе при мен с Мозилата няма никакви проблеми със сайта.

Ако искаш (на лична) ще ти дам реферален линк на сайт, който е надежден и плаща редовно.

е не така де, не е хубаво да се плюят и злепоставят, аз си направих минимума от 2 долара и си ги поисках паричките - за да видя дали са скам или не, не са скам ojooo eто вижте сами доказателството пазя си писмото с известието, преведени са ми в пейпала

Payment from Ojooo Watching Ads
от:
Ojooo Media GmbH via PayPal ([email protected])

дата: 12.03.2016 16:05
до:

PayPal
pixel.gif

scr_emailTopCorners_580wx13h.gif
pixel.gif

Ojooo Media GmbH sent you $2.02 USD

Transaction ID: 3VJ97074Y00650549

Dear *******

Ojooo Media GmbH sent you a payment of $2.02 USD.

Note from sender, Ojooo Media GmbH:

Thanks for using Ojooo Watching Ads - hopefully you are gonna stay with us!

Get the details
Once you've received the payment, you can:
icon_claimFundsBag__31x25.gif Spend the money online at thousands of stores that accept PayPal.
icon_claimFundsBankAcct_31x25.gif Withdraw or transfer it to your bank account (takes 2-3 days).

Don't see the money in your account?

Don't worry - sometimes it just takes a few minutes for it to show up.

Sender Information

Ojooo Media GmbH
[email protected]
+49 04036093971

Yours sincerely,
PayPal

pixel.gif
scr_emailBottomCorners_580wx13h.gif

дай линка на лс да го видим кой тоз сайт

преди 1 час, haidukpikaso написа:

е не така де, не е хубаво да се плюят и злепоставят, аз си направих минимума от 2 долара и си ги поисках паричките - за да видя дали са скам или не, не са скам ojooo eто вижте сами доказателството пазя си писмото с известието, преведени са ми в пейпала

Payment from Ojooo Watching Ads
от:
Ojooo Media GmbH via PayPal ([email protected])

дата: 12.03.2016 16:05
до:

PayPal
pixel.gif

дай линка на лс да го видим кой тоз сайт

Плащат избирателно. Чакам едни $ 6.00 от близо 6 месеца и нищо! Цъкам там по един-два пъти в месеца, колкото да не ми закрият акаунта. 

П.П. Пратих ти линка.

преди 2 минути, Agentpat™ написа:

Плащат избирателно. Чакам едни $ 6.00 от близо 6 месеца и нищо! Цъкам там по един-два пъти в месеца, колкото да не ми закрият акаунта. 

П.П. Пратих ти линка.

може и така да е, не споря, аз съм от един месец на тая вълна с тия сайтове

3 дена точно чаках от подаването на заявката за плащане и платиха сам виждаш не лъжа, имам си само един директен реферал, като не ми платят следващия път отиват в черния списък

а наясно ли си с тоя трафик там, аз си мислех че плащат ама нещо съм се объркала, имам над 7000 минути вече но го спрях и вече не го пускам

сега ще видя линка, благодаря :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.