Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

преди 35 минути, divna написа:

Любим парфюм, аромат?

Paco Rabanne - 1 Million

преди 30 минути, rado84 написа:

На колко години изгуби девствеността си?

Още не съм.

преди 5 минути, divna написа:

Пееш ли под душа?

Не - само пия.

В колко часа си лягаш - обикновено?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

След полунощ, освен, ако не съм болна :)

Колко пъти си сменял местоживеене (като град)?

преди 3 минути, divna написа:

Колко пъти си сменял местоживеене (като град)?

Чакай да ги преброя... 10-12 пъти...

А ти?

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 5 минути, jhoro написа:

Чакай да ги преброя... 10-12 пъти...

А ти?

Нито веднъж.

Автобус или влак?

преди 3 часа, 3,14159 26535 написа:

По-хубаво е човек да се чуди на шведките.

Всеки с предпочитанията си. Аз предпочитам шведите - някои от тях са много по-женствени и по-секси от шведските жени. :D 

преди 6 минути, rado84 написа:

Автобус или влак?

В коя държава обаче? Ако е британски - предпочитам влак, ако е български - автобус или лека кола.

преди 7 минути, rado84 написа:

Всеки с предпочитанията си. Аз предпочитам шведите - някои от тях са много по-женствени и по-секси от шведските жени. :D 

Замисляш ме - в какъв аспект ги препочиташ? Не че някой от вариантите ще ме стресне, просто питам.

Същия въпрос - Автобус или влак?

С всичко ми харесва да пътувам, стига да има удобства :) Пътувала съм много и с влак и с автобус :) Всяко има своето очарование :)

Твориш ли нещо?

преди 2 минути, divna написа:

С всичко ми харесва да пътувам, стига да има удобства :) Пътувала съм много и с влак и с автобус :) Всяко има своето очарование :)

Нали точно това имах предвид, за разликата м/у едните и другите влакове.

преди 2 минути, divna написа:

Твориш ли нещо?

Случвало се е, но в момента не. Нямам... вдъхновение или каквото там е нужно.

А ти? или следващия.

Напоследък - най-вече си рисувам по лицето, преди съм се занимавала и с други неща, но са вече в миналото :)

Някой друг желаещ да се включи?

преди 44 минути, divna написа:

В кое?

преди 44 минути, divna написа:

Напоследък - най-вече си рисувам по лицето, преди съм се занимавала и с други неща, но са вече в миналото :)

Друг желаещ, като гледам, май няма. :P

Предпочитана марка клавиатура и/или мишка?

преди 1 час, jhoro написа:

Замисляш ме - в какъв аспект ги препочиташ? Не че някой от вариантите ще ме стресне, просто питам.

Цитат

много по-женствени и по-секси от шведските жени.

Познай... :D

преди 8 минути, Вacко написа:

В кое?

Да сподели за личното творчество :)

преди 8 минути, rado84 написа:

Предпочитана марка клавиатура и/или мишка?

Да вършат работа :) Имах един Dell през 2006г - замина в рая на лаптопите отдавна, но на работа все още карам с неговата мишка - с кабел ... направо е за някой музей, но ми върши работа :)   У дома съм с Targus - доволна съм :)

Отделна клавиатура нямам :) 

преди 19 минути, divna написа:

Да сподели за личното творчество :)

Ще сподели ли следващият?

Ами май няма други желаещи :) 

Храна, която не понасяте?

преди 19 минути, divna написа:

Храна, която не понасяте?

Чесън и кисело зеле:no-no::no-no::no-no:

Нека въпросът остане.....същия, за следващия

Кис. зеле, каша от гъби, грис, мляко с ориз, халва, картофена яхния, качамак, агнешко месо.

Храна, за която убивате (в прен. смисъл)?

Риба(най-вече сьомга) и крем карамел.

Оставям въпроса за любима храна и на следващия....

А, много са. Плодове - портокали, след тях банани. Готвено: домати с червен ориз (номер 1! От това мога да изям неограничено количество), спагети със сос болонезе, спагети с пилешко, моркови и зеле (продават ги във всеки китайски ресторант), телешка шкембе чорба, сурови пилешки дробчета.

Ако следващият е @121212, въпросът е "Какво означава никът ти? Защо избра точно 121212?".

Ако следващият е някой друг, въпросът е "Музикални групи, които не понасяш?".

Venom. Слушам метъл като жанр, но споменатата група и още няколко, на които нищо не им разбирам от крясъците, не понасям. Както и не понасям участието на Кори Тейлър в Слипнот, а иначе го обожавам като вокал и със Stone sour

На заведение с приятели ли предпочиташ или в къщи и на гости/кОпон?

И двете ми допадат - веселба да има :) Важна е компанията, другото са детайли :)

Какви бяха първите ти музикални увлечения?

някакво диско и поп.

Ако ти се наложи да живееш на село, колко време ще оцелееш?

Без компютър и без читав интернет - по-малко от 1 ден.

Море или планина?

преди 17 часа, rado84 написа:

Друг желаещ, като гледам, май няма. :P

Няма желаещ, щото изчакахте да си легна и тогава питате. 

преди 1 час, Maleficient написа:

Ако ти се наложи да живееш на село, колко време ще оцелееш?

преди 14 минути, rado84 написа:

Без компютър и без читав интернет - по-малко от 1 ден.

Защо приемате селата като „Дива Индия“ - там също има интернет.

Отговор: - Ако финансовия въпрос е решен - мога да живея постоянно в някое село.

преди 14 минути, rado84 написа:

Море или планина?

Скоро не ми се е налагало да избирам, може би малко повече за планината - няма такава гъчканица.

преди 17 часа, rado84 написа:

Познай... :D

Не ми се познава - твоите разбирания са си твои и аз ще ги уважа, каквито и да са.

Въпрос: - Ще ходиш ли на Прайда? Ако да - като участник или като зрител?

преди 2 минути, jhoro написа:

Няма желаещ, щото изчакахте да си легна и тогава питате. 

Защо приемате селата като „Дива Индия“ - там също има интернет.

Отговор: - Ако финансовия въпрос е решен - мога да живея постоянно в някое село.

Скоро не ми се е налагало да избирам, може би малко повече за планината - няма такава гъчканица.

Не ми се познава - твоите разбирания са си твои и аз ще ги уважа, каквито и да са.

Въпрос: - Ще ходиш ли на Прайда? Ако да - като участник или като зрител?

* Защото СА Дива Индия. Където съм бил в провинцията, винаги е било Дива Индия по отношение на интернета. И Велинград е същият - уж град (3 села, обединени в град), а интернетът им е пълна трагедия. Имат един "интернет" клуб, чиято скорост варира между 2 и 10 байта в секунда даунлоуд от България. В центъра на града имаш максимален обхват от уж 3G, обаче сваляш с 10-15 КБ/сек. За сравнение, докато съм в София през телефона свалям с почти 1 МБ/сек., често пъти и повече. Единствената провинция, която може да се похвали с що-годе добър интернет е Китен. Само там страниците зареждат светкавично и даунлоудът е около 2 МБ/сек. В Плевен и Пловдив като бях, също беше трагедия. В Сливен не беше по-различно от Плевен и Пловдив.

Ще ходя, естествено. На два вече бях, ще отида и на наближаващия. Ако под "участник" имаш предвид част от групата, вървяща със знамена и охранявана от полицията, значи съм бил (и пак ще бъда) участник.

И понеже заговорихме за прайда: би ли отишъл/отишла на прайда, за да покажеш подкрепата си, та дори и да не си част от ЛГБТ обществото?

преди 9 минути, rado84 написа:

* Защото СА Дива Индия. Където съм бил в провинцията, винаги е било Дива Индия по отношение на интернета. И Велинград е същият - уж град (3 села, обединени в град), а интернетът им е пълна трагедия. Имат един "интернет" клуб, чиято скорост варира между 2 и 10 байта в секунда даунлоуд от България. В центъра на града имаш максимален обхват от уж 3G, обаче сваляш с 10-15 КБ/сек. За сравнение, докато съм в София през телефона свалям с почти 1 МБ/сек., често пъти и повече. Единствената провинция, която може да се похвали с що-годе добър интернет е Китен. Само там страниците зареждат светкавично и даунлоудът е около 2 МБ/сек. В Плевен и Пловдив като бях, също беше трагедия. В Сливен не беше по-различно от Плевен и Пловдив.

Горе говорех малко наизуст и провокативно - явно съм в грешка. Но - какъв е тоя 3G нет, какви са тия скорости на телефон - 1-2 Mbps???

В ЮК домешния нет беше 12-13 Mbps, а мобилния под 25 Mbps не ми е падал. Явно почти цяла българия е... дива Индия.

преди 10 минути, rado84 написа:

И понеже заговорихме за прайда: би ли отишъл/отишла на прайда, за да покажеш подкрепата си, та дори и да не си част от ЛГБТ обществото?

Ако имам възможност - като време и пари (все пак трябва да пътувам) - да, бих отишъл. Само за подкрепа.
Имам доста приятели - някой са дебели или слаби, други са вегетарианци или вегани, трети - част от въпросното ЛГБТ общество. Нищо особено.

Нека да остане същия въпрос.

преди 9 минути, rado84 написа:

Горе говорех малко наизуст и провокативно - явно съм в грешка. Но - какъв е тоя 3G нет, какви са тия скорости на телефон - 1-2 Mbps???

В ЮК домешния нет беше 12-13 Mbps, а мобилния под 25 Mbps не ми е падал. Явно почти цяла българия е... дива Индия.

преди 10 минути, rado84 написа:

Ако имам възможност - като време и пари (все пак трябва да пътувам) - да, бих отишъл. Само за подкрепа.
Имам доста приятели - някой са дебели или слаби, други са вегетарианци или вегани, трети - част от въпросното ЛГБТ общество. Нищо особено.

Нека да остане същия въпрос.

преди 2 минути, jhoro написа:

MB - MegaByte, Mb - Megabit.

МБ - МегаБайт, Мб - Мегабит.

Така че - 1-2 мегабайта, а не мегабита.

А понеже споменахме Индия: какво би разгледал първо, ако отидеш на туризъм в Индия? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.