Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

преди 14 минути, Вacко написа:

кантаридин

Кво те плаши? 

Различни неща.  Понякога са сънища,  друг път силуети в тъмното,  трети път избухливост и поведение на пиян или луд... Страхлива съм си. 

Ако беше лекар,  какъв специалист щеше да си? 

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

преди 2 минути, Maleficient написа:

Патоанатом - че нямат грешни диагнози.

А следващия?

преди 16 минути, jhoro написа:

Малеф казва „не“, но е в голяма заблуда.
Първо уточняващ въпрос - за доброначерена заблуза ли става дума или за недобронамерена?
Пример за първото са т.нар. „рачешки рулца“ - дето нито са рулца, нито са от раци.
Другото са ментетата, дето се продават в повечето БГ магазини.

Предлагаш или търсиш?

Въпрос: Ползваш ли някакъв стимулант и какъв?

Може ли да не коментираш моите отговори?  Отговорила съм както съм сметнала за нужно.  Ясно,  че имаш отговор на въпросите на всички,  но не прекрачвай границата,  да отговаряш вместо друг.  Неприятно е. А това създава повече некомфорт в общуването,  от досадно. 

Приятна вечер. 

преди 2 минути, Maleficient написа:

Може ли да не коментираш моите отговори?  Отговорила съм както съм сметнала за нужно.  Ясно,  че имаш отговор на въпросите на всички,  но не прекрачвай границата,  да отговаряш вместо друг.  Неприятно е. А това създава повече некомфорт в общуването,  от досадно. 

Приятна вечер. 

Извинявай - имах предвид, че смяташ че не си, но ако си купувала разни неща от БГ производители - поне веднъж се е случвало.

:offtopic_s:
Мхм Жорка недей така че и аз се бъркам.
На въпроса:
Психиатър

Капсулираш ли се лесно?

преди 4 минути, Вacко написа:

:offtopic_s:
Мхм Жорка недей така че и аз се бъркам.

Редактирах си поста.

преди 3 минути, Вacко написа:

Капсулираш ли се лесно?

Може би почти постоянно. Поне за част от нещата...

Обиждаш ли се лесно?

преди 11 минути, Maleficient написа:

доктор менгеле

минисътър на здравеопазването :D

преди 3 часа, divna написа:

Имате ли фобии? Към какво?

не знам как се казва  обаче имам страх да не ударя някой много силно и да го осакатя или  убия

преди 30 минути, jhoro написа:

Афродизиак?

добре ми дайства лютото и семената и храната като цяло в  килограми

колко часа можете да издържите на секс

преди 3 минути, jhoro написа:

Обиждаш ли се лесно?

различно може и много  да  се засегна може и да ми мине от едното  ухо през другото

преди 1 час, Maleficient написа:

Не. 

Афродизиак? 

Умен мъж, позволено му е да си загуби акъла само по мен :clap:

Умеете ли да плувате? (без пояс и плавници :08:)

Става :P От смокини ми е любимо :)

Какво виждате в една жена най-напред?

преди 4 минути, divna написа:

Става :P От смокини ми е любимо :)

Какво виждате в една жена най-напред?

пръстът и върху устните :D 

преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

пръстът и върху устните :D 

Ееее - къде е въпросчето ? ;) 

преди 5 минути, niki292002 написа:

Ееее - къде е въпросчето ? ;) 

Ярък спомен от миналото лято?

преди 2 минути, divna написа:

Ярък спомен от миналото лято?

Най-яркия спомен е, че няма нищо запомнящо.

А за следващия? Същия въпрос.

Най-яркия спомен... заслепяващото слънце.[emoji3]

И алкохолният туризъм на който съм свидетел всяко лято.

Как се справяш с гнева.?

Контролирам се изключително добре, но в резултат на чутовни усилия и осмисляне във времето. Импулсивна съм и човек на крайностите, в необузданите години - меко казано хвърлях гръмотевици. Докато не срещнах човек, който бе "по-" от мен и ми стана адски грозно - да наблюдавам такива сцени отстрани. Лека полека започна промяната - с отвращението. Отне ми години - да се науча да се владея. Имах тук-там някое отклонение, докато не изядох и първия шамар и в бизнеса - заради излизане от контрол.

От тогава - имам железни правила - никога да не реагирам в момент на афект, изчаквам да се успокоя, да имам трезва мисъл, да съм осмислила. И на второ място - винаги се поставям на мястото на другия. Гледната точка се изменя. С времето, тези хитринки стават рефлекс, оръжие, предимство. Удовлетворението да имаш тези предимства ти дават сила, увереност и устойчивост. 

Ти имаш ли проблеми - с твоя гняв или с чужд такъв?

нямам проблеми - чуждия гняв не ме вълнува, а аз не се ядосвам за чужди грешки

би ли се подложил на хипнотична регресия

Да :)

Имаш ли практически опит с хипнотичната регресия?

не, нямам, интересувам се от тази тема, Павлина Николова ми е приятел и съм научила много от нея

вярваш ли в прераждането

Бих казал, че да.. Много търпя дори и да съм обиден, но понякога и най-малката капка прелива чашата.. Имал съм моменти когато си чувствам пулса как ми блъска в ушите а периферията ми е напълно замъглена и не знам какво се случва.. Та опитвам се и аз да се погледна отстрани и да си обясня ситуацията.. Понякога си канализирам гнева в предмети..[emoji3] ама и спорта помага.. малко зелено чайче..

Трудно ли си овладяваш сърдечният ритъм, когато има изблици на страх притеснение..паника.?

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

не, нямам, интересувам се от тази тема, Павлина Николова ми е приятел и съм научила много от нея

вярваш ли в прераждането

Естествено, чела съм изкл. много по темата. Интересът ми се събуди преди повече от 20г., като излезе "Лечители през времето", макар и да е доста повърхностна. Много ми хареса Майкъл Нютон. Самоисзледвала съм се доста и имам ясна осъзнатост за някои минали въплащения, но с терапевт не съм работила. Наскоро разбрах за близък психолог, който има голям практически опит, но в момента нямам свободен финансов ресурс, който да насоча натам. Като му дойде времето - ще се случи Не насилвам нещата.

преди 9 минути, Mr.n0b0dy написа:

Бих казал, че да.. Много търпя дори и да съм обиден, но понякога и най-малката капка прелива чашата.. Имал съм моменти когато си чувствам пулса как ми блъска в ушите а периферията ми е напълно замъглена и не знам какво се случва.. Та опитвам се и аз да се погледна отстрани и да си обясня ситуацията.. Понякога си канализирам гнева в предмети..emoji3.png ама и спорта помага.. малко зелено чайче..

Трудно ли си овладяваш сърдечният ритъм, когато има изблици на страх притеснение..паника.?

Паник атаки не съм имала и не се панирам по принцип. Доста хладнокръвна съм и в критични моменти - действам доста овладяно. Това предполагам е по рождение, не е нещо, което е моя лична заслуга.

Въпрос: Харесваш ли танго?

Редактирано от divna (преглед на промените)

преди 1 час, Mr.n0b0dy написа:

Има хора, които буквално разцъфват при вида на опасност и дори целенасочено я търсят. Сърдечният ритъм винаги се увеличава, все пак в организма се помпят невероятни количества адреналин. Но страхът е въпрос на вътрешен избор, на вътрешна нагласа, а не на овладяване. 

Скачал ли си с парашут? Бънджи? Катерил ли си скали? Въобще занимавал ли си се някога с екстремен спорт?

преди 21 минути, "_" написа:

Скачал ли си с парашут? Бънджи? Катерил ли си скали? Въобще занимавал ли си се някога с екстремен спорт?

Не.

А ти?

Не, но по едно време се бях пристрастила към бягане. Исках да бягам маратон, но до там не стигнах. То е като наркотик, веднъж започнал ли си да бягаш редовно, много трудно се отказваш. Освен това имах хоби "планинско ориентиране". 

Харесват ли ти спортни танци и би ли искал да тренираш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.