Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

Не помня... кога за последен път са ми го връщали...

Как нещо прецакано може да го претвориш в нещо полезно?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 336,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

Ако е безвъзвратно, тежко и необратимо прецакано, няма как. Иначе зависи от "нещото"? но преобладаващо с желание и въображение

Правил ли си сладко, туршия, буркани от нещо?

Да! Трушия, буркани "чушки и/или домати" и "компот по хайдушки" ;) Жената е по сладкото... череши, праскови за момента...

Кога за последно си казвала наздраве?

От прецакано кисело мляко стана извара - чист прагматизъм :)

Редактирано от Диман Дюминич
жената добави (преглед на промените)

преди 20 минути, Диман Дюминич написа:

Да! Трушия, буркани "чушки и/или домати" и "компот по хайдушки" ;) Жената е по сладкото... череши, праскови за момента...

Кога за последно си казвала наздраве?

От прецакано кисело мляко стана извара - чист прагматизъм :)

Аз това го знам за прясно мляко

Миналата седмица в неделя като излизахме с приятелки.

Кърпиш ли си чорапите или ги хвърляш и купуваш нови?

преди 14 минути, Maleficient написа:

Кърпиш ли си чорапите или ги хвърляш и купуваш нови?

Нито едното, нито другото.... сантиментален съм.... само си купувам нови...

Чудиш ли се какво ще готвиш или не готвиш?

Редактирано от Диман Дюминич (преглед на промените)

Обичайно имам вдъхновение за нещо конкретно и не се чудя много :08: но довечера ще имаме гости и умувам за нещо по-засукано :P

Консумираш ли хляб и ако "да" - какъв предпочиташ?

Не просто го консумирам, а мога да се тъпча с хляб, без да ми омръзне! Обожавам хляб. Всякакъв, но вкусен. От топъл ръчен, през заводски Добруджа ненарязън до ръжен и пълнозърнест, без типов, защото баба с него хранеше прасетата навремето и за мен е като ултраотпадъчният

Каква салата обичаш най-много?

Руска салата - класическа.

Когато е дъждовно и почиваш какво правиш?

Ако нямам съвсем нищо за правене  - чета, но обичайно все има какво да се пипне у дома :)

Настрои ли се за идващата зима?

преди 11 минути, divna написа:

Настрои ли се за идващата зима?

О... да! Дърва, Свинско, Кисело зеле.... Чакам я с нетърпение.... нали съм като децата и кучетата... :) Чакам да се въргалям в снега...

Имаш ли планове за пролетта?

В края на лятото вече правя планове за късна пролет :08:

Обичаш ли огън, камина?

Обичам огъня независимо от източника.... Най го обичам оня  на открито дето около него има камъни.... тогава си играя с него... Викам му Галима, галима и го завихрям наляво, надясно.... а после като стане на жарава ... ех едни хубави печени картофи и свинско....  :)

Обичаш ли гората?

Ходих с брадчеда... той ги разбира.... манатарки брахме... много вкусни... Тепърва ще се уча да ги разпознавам...

Дивечово месо обичаш ли?

М, да ... едно време и приготвях - честичко :)

Консумираш ли "греяни напитки"?

Да! Греяна ракия с мед! ....

Сърнешко или глиганско?

Диво мешано с питомно прасе - страхотна комбинация за кайма/суджуци/сушеници и прочее...
(А в едно гръцко планинско селце това лято ядох страхотно диво прасе с цели картофи на фурна... Направо безобразно вкусно беше :))

Обичаш ли да ходиш на палатка/къмпинг по язовири и реки?

на млади години обичах, сега не толкова ... много е зареждащо сред природата и любимо ми е едно ходене на язовир Доспат, но за през деня и после някъде да се поседне и полегне с удобства, предпочитам.

Какви са нещата, които са ти от първа необходимост и никога не оставаш без тях? имам предвид да си ги купуваш за ядене, пиене, тоалет и т.н.

преди 12 минути, Maleficient написа:

Какви са нещата, които са ти от първа необходимост и никога не оставаш без тях? имам предвид да си ги купуваш за ядене, пиене, тоалет и т.н.

Табак, гориво на колата, фастъци, топла дреха, запалка, и най-вече нещо което не се купува, а е винаги със мене...щастие....

На пределна възраст би ли започна от нула? Имам предвид да се откажеш от нещо придобито и да дириш дивото, природното, естественото, натуралното?

До момента - 3 пъти ми се е случвало. Не бих се поколебла отново. Дори в съвсем обозримо бъдеще - вероятно ще ме сполети отново.

Планира ли уикенда?

Редактирано от divna (преглед на промените)

При мен съботата е ден, посветен на дома, а неделята си е лично за мен, и съм я планирала - като един добър снимачен ден този път. Иначе - обичайно излизам с приятелки. Откакто въведох този ред - истински се наслаждавам на уикендите :)

Работохолик ли си?

Редактирано от divna (преглед на промените)

Не бих казал, възприемам работата като нещо, което ми осигурява средства, за да се наслаждавам на живота. 

Кариерист/ка ли си?

преди 48 минути, divna написа:

До момента - 3 пъти ми се е случвало. Не бих се поколебла отново. Дори в съвсем обозримо бъдеще - вероятно ще ме солети отново.

преди 55 минути, Диман Дюминич написа:

На пределна възраст би ли започна от нула? Имам предвид да се откажеш от нещо придобито и да дириш дивото, природното, естественото, натуралното?

:lol6:яко е три пъти да си бил на "пределна" възраст- от минали животи, що не...

преди 15 минути, icekiller написа:

Не бих казал, възприемам работата като нещо, което ми осигурява средства, за да се наслаждавам на живота. 

Кариерист/ка ли си?

не. Не съм учила за това ...

Каква неквалифицирана работа би работил, за да свързваш двата края?

Срамна работа няма, но най-вероятно бих се ориентирал ако се налага към занаятчийски работи (ако може да се нарече неквалифициран тру), инак и продавач и касиер, бе всичко :)Обаче поне за сега не ми се налага.

Има ли срамна работа или само заплащането може да е срамно?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.