Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

преди 13 минути, Yvan Sergeev написа:

малко  са нещата които  не мога да поправя ако имам части и инструменти

но  поправям само за себе си

поправянето за чужди хора е свързано с отговорност

която нямам желание да поемам.

щото ще ми каже после тук надстърча 1 мм там е по-ниско 2 мм и цвета нещо не ми харесва и ще трябва да хвана и да го удуша

защо не сте на работа 

:) на работа сме. Защото "сме" за това участваме във форумния живот. Иначе като не сме и почивните дни липсваме от/на мноуважаемата форумна общност

Ако имате имен ден, празнувате ли го?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

преди 10 минути, Maleficient написа:

:) на работа сме. Защото "сме" за това участваме във форумния живот. Иначе като не сме и почивните дни липсваме от/на мноуважаемата форумна общност

Ако имате имен ден, празнувате ли го?

Бедният празнува когато може , а богатият когато поиска ! Повод винаги може да се намери .

преди 17 минути, by_chechi написа:

По време на "соца" се бяхме събрали на лаф , че там се запитахме какво ще направя ако намеря 1 000 000 лева (пък то си беше ЧИСЛО тогава , не че сега не е ) . Един казва голяма къща , друг казва скъп автомобил , трети - околосветско пътешествие .......бе както си му е редът и се знае . Един обаче ни изненада - понеже не бил сигурен какво е най-умно да ги прави , щял да излезе на площада и да ги раздава на бедните срещу усмивка.....:)

... колкото и благородно и християнско да изглежда, според мен е ... нерационално. С едно милионче може много други неща да се направят, които хем да останат след теб, хем да помогнат на други хора. Дали ще е едно училище или детска градина, но да е нещо, в което да се вложат и да има смисъл :)

преди 43 минути, Maleficient написа:

... колкото и благородно и християнско да изглежда, според мен е ... нерационално. С едно милионче може много други неща да се направят, които хем да останат след теб, хем да помогнат на други хора. Дали ще е едно училище или детска градина, но да е нещо, в което да се вложат и да има смисъл :)

Така е ! Но той не бил сигурен.....дали пък някой далавераджия няма да "спести" половината от материали примерно ......Усмивките е сигурно , че няма как да се откраднат . Дълго щяло да се помни като пример от един луд за другите .......ама дали луд - кой знае ! Може би само малко мъдър....:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

на ‎18‎.‎12‎.‎2013‎ г. в 20:14, Уиш... написа:

Не мислиш ли, че е време за нова темичка ?  

време е...

Следващият ще ми покаже ли някой от любимите си аватари, които отдавна не е ползвал?

Време е да сме истински....

Ъм, че това ми е аватара....

Кога за последен път в инернет си бил себе си?

Редактирано от Диман Дюминич
незнание (преглед на промените)

в момента, в който пиша този отговор

Колко сте точен?

преди 46 минути, Maleficient написа:

Колко сте точен?

Колкото спрял часовник - два пъти на ден!!!

Същия въпрос!

Ако е за срещи, винаги закъснявам. Ако е да се разчита на мен и мога да помогна, винаги и при нужда. Ако е за стрелба с лък или пистолет, при достатъчно тренировки, бих се научила, дори искам.

Нещо, което не зависи от вас и сте го приели без съжаление?

Пп: Въпреки че в самата тема не е уточнено изрично, малко от заглавието се подразбира, че насоката на отговорите не е да се правим на интересни и забавни, а да има и доза искреност и сериозност, за да се изпълни условието за "опознаване", а не просто че можем да си отговаряме. Щото така въпросите може да са: На колко време се обезкосмяваш, ако се обезкосмяваш? Колко пъти пръцна днес и т.н

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 15 минути, Maleficient написа:

Пп: Въпреки че в самата тема не е уточнено изрично, малко от заглавието се подразбира, че насоката на отговорите не е да се правим на интересни и забавни, а да има и доза искреност и сериозност, за да се изпълни условието за "опознаване", а не просто че можем да си отговаряме. Щото така въпросите може да са: На колко време се обезкосмяваш, ако се обезкосмяваш? Колко пъти пръцна днес и т.н

Пп. Въпреки привидната фриволност на отговора - същия си беше сериозен.
„Точен“ се разбира не само като прецизен, но и като коректен. А една част от заобикалящите ме напоследък не заслужават подобно нещо.

преди 16 минути, Maleficient написа:

Ако е за срещи, винаги закъснявам.

Това не ме учудва, даже навремето казвахме:
„Ако имаш среща с жена - отиди с половин час по-късно. За да почакаш само 15-ина минути!“

преди 20 минути, Maleficient написа:

Нещо, което не зависи от вас и сте го приели без съжаление?

Убедих се, че на практика нищо не зависи изцяло от мен. Мога да го пожелая, но не и да гарантирам на 100% че ще стане.
Затова не съжалявам и приемам всичко, което се е случило. Също и онова, което не се е случило.

иииииииии... в стремежа си да отговориш коректно и сериозно за пореден път не задаваш въпрос, освен когато не е същият разбира се.

Това е кофти в едно общуване. Да си мислиш, че твоите отговори са по-важни и само твоите са важни, но грам да не те интересуват околните, за да помислиш и да им зададеш въпроси.

задаването на въпроси не винаги е лесно .....

преди 13 минути, Maleficient написа:

иииииииии... в стремежа си да отговориш коректно и сериозно за пореден път не задаваш въпрос, освен когато не е същият разбира се.

Това е кофти в едно общуване. Да си мислиш, че твоите отговори са по-важни и само твоите са важни, но грам да не те интересуват околните, за да помислиш и да им зададеш въпроси.

Иии - ама ти все едно си жена!!! Няма угодия!!!
Не се увличай - ша зема да те харесам ... 

Да, идеята беше, че въпроса остава същия! Сори - за леката неадекватност, ама съм стана́ч в 3 часа!!!

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

до кога ще го караме на въпроса остава същия ....

преди 12 минути, Yvan Sergeev написа:

задаването на въпроси не винаги е лесно .....

Съгласна съм, но  нали разбираш, че никой не те задължава да го правиш. Ако не ти се мислят въпроси и всъщност не те интересуват отговорите на останалите, просто не участваш в темата, а си цъкаш в останалите теми. Опознаването или целта предполага елементарно любопитство или интерес от нечия страна. Щото погледни по-нагоре какво се получава. Аз все едно си задавам сама на себи си отговори. Не че не ми е интересно да си се опознавам, но и пък само Жоро да "опознавам" също не ми е интересно. Така ясно ли е?

мисля че си в цикъл

дали съм те опознал достатъчно добре ?:)

питаш ме, дали съм в цикъл? Не, не съм.

Ти как мислиш, дали си ме опознал достатъчно добре? ( като трябва да уточниш какво е за теб "достатъчно" де)

преди 15 минути, Maleficient написа:

питаш ме, дали съм в цикъл? Не, не съм.

питам те дали си искрена 

преди 11 минути, Yvan Sergeev написа:

питам те дали си искрена 

Ха-ха. Извъртя го. Добре. Да, искрена съм.

Представлява ли за теб трудност да си искрен? Ако да, защо?

искреността е  за определени случаи

а за други се казва това което искада се чуе 

и каквото искат да чуят

при задаване на въпроси които не им влизат в работата ...

ако беше в цикъл щеше ли да кажеш че  си в цикъл ?

щях. В това няма нищо срамно. Ако ти е толкова важно това за цикъла, мога да ти пиша специално като ми дойде. После и овулацията кога ми е и да можеш да си прецениш дали и кога през месеца ще ти е интересно да си пишеш с мен.

Би ли споделил, ако жена ти е отказвала или отклонявала поканата ти да правите секс? съответно, ако отговорът е утвърдителен и решиш да си искрен, случвало ли ти се е?

преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

искреността е  за определени случаи
а за други се казва това което искада се чуе
и каквото искат да чуят
при задаване на въпроси които не им влизат в работата ...

Понякога може да си искрен и пак да не казваш „излишни“ подробности! Даже и на мен ми се получава ... понякога.

преди 20 минути, Yvan Sergeev написа:

ако беше в цикъл щеше ли да кажеш че  си в цикъл ?

Може би щях да си кажа, ако се усетя, че съм „в цикъл“. Цикъла може да е и друг - не само ... менструален!!!

Вие ... само двамата ли ще се „опознавате“??? Ако е така - да се омитам!

Ако не - следва въпрос.

Кого не би искал/а да „опознаеш“???

не ми е важно

то не  се е случвало да ми приеме ти питаш за отказ

имали листе колега-колежка която сте си харесвали

Формално погледнато - при мен беше горе-долу така, но в обратната последователност.
Първо си харесах едно момиче, после ми стана жена, а накрая - и колежка. Това от времето на „семейния бизнес“.
В момента не ми е колежка - работи друго, но още си я харесвам.

А точно по въпроса - отговора ми е „НЕ“. Нали знаеш израза - „Не си вади ... там, където си вадиш хляба!“

Хубаво или лошо е, мъжът и жената да работят на едно и също място?

не знам. Не ми се е случвало. Имам наблюдения за работещи на едно и също място съпрузи, но как те се чувстват няма как да знам.

Как преценяш, че някой човек не е за теб? Или как се отказваш и спираш да се интересуваш от някого?

преди 23 минути, Yvan Sergeev написа:

то не  се е случвало да ми приеме ти питаш за отказ

не вярвам. Това е подла самоирония, нали?

ами ако са само двама

ако са повече ще дойде някой нов колега

ще се искаже неподготвен и трябва да се бие ....

Преценявам като има различна ценностна система от моята

примерно имам роднини и ако не бяха роднини едва ли щяхме да сме на една маса заедно ....

преди 13 минути, Maleficient написа:

не вярвам.

вярвай в каквото желаеш :) 

коя ви е любимата храна ?

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.