Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри до 860 лева

Featured Replies

• Автор

Да ви кажа,напоследък масово се оплакват хората,включително и аз съм минавал през това,че просто не достига рам-паметта.Приложенията изискват все повече и повече рам.Така че,когато дойде компютъра,а вие можете да го поръчате сглобен,просто оптимизирайте операционната система,която сигурно ще сложите(най-вероятно Уиндоус).

Много се колебая да оставя така видеото или да я заменя със 1 gb какво ще кажете ще искат ли отделни пари да ми сложат там операционна система

Редактирано от TheWalking (преглед на промените)

Не знам дали предлагат инсталиране на ОС. Нека някой от колегите,по-запознати с това,да каже.

Ако искате да ви се сложи Уиндоус,много ясно,че ще ви искат парички насреща.Нали всеки легален Уиндоус струва пари.

Ами след време ,живот и здраве,ще си вземете по-хубав монитор,тогава ще е добре да имате 2 ГБ рам на картата.

• Автор

Със тоя монитор който съм какво нали пак добре ще се виждат детайлите и още нещо искам да съм със x86 32 бита 

Със тоя монитор който съм какво нали пак добре ще се виждат детайлите и още нещо искам да съм със x86 32 бита 

Това за 32 бита,не знам как сте го решил.Безсмислено е.Всички нови процесори са 64 битови.Всички безпроблемно се инсталират на 64-битова операционна система.Всичката рам безпроблемно се вижда на 64 битова ОС.И още,и още,и още...

И да,детайлите ще се виждат.Ама друго си е на големият екран.Посъберете парички,ще си вземете и хубав монитор.

• Автор

Това за 32 бита,не знам как сте го решил.Безсмислено е.Всички нови процесори са 64 битови.Всички безпроблемно се инсталират на 64-битова операционна система.Всичката рам безпроблемно се вижда на 64 битова ОС.И още,и още,и още...

И да,детайлите ще се виждат.Ама друго си е на големият екран.Посъберете парички,ще си вземете и хубав монитор.

Значи това ще е http://nikem-bg.net/cart/47524p1r46268p1r43848p1r49615p1r1003975p1r46473p1r50074p1rf.html да сте живи и здрави и весели празници на всички във Форума 

Значи това ще е http://nikem-bg.net/cart/47524p1r46268p1r43848p1r49615p1r1003975p1r46473p1r50074p1rf.html да сте живи и здрави и весели празници на всички във Форума 

Понеже днес пратих да ми подменят една дефектна клавиатура в НИКЕМ съм длъжен да ти кажа,че фирмата на 27-ми и на 30-ти !!! Всички други дни са им почивни до 6-7 Януари май :) До тогава няма да ти звъннат за потвърждение , но направи заявка , за да може да я обработят на 27-ми и да ти я пратят преди нова година :)

• Автор

Понеже днес пратих да ми подменят една дефектна клавиатура в НИКЕМ съм длъжен да ти кажа,че фирмата на 27-ми и на 30-ти !!! Всички други дни са им почивни до 6-7 Януари май :) До тогава няма да ти звъннат за потвърждение , но направи заявка , за да може да я обработят на 27-ми и да ти я пратят преди нова година :)

Реших да заменя захранването със друго и това вече е което ще взема http://nikem-bg.net/cart/47524p1r46268p1r43848p1r49615p1r46473p1r50074p1r1040p1rf.html Мерси че ми каза 

Edit: Може ли да ми предложите друг хард диск че този му нямам голямо доверие четох че гърмели и разваляли бързо Hitachi не ли добри 

Реших да заменя захранването със друго и това вече е което ще взема http://nikem-bg.net/cart/47524p1r46268p1r43848p1r49615p1r46473p1r50074p1r1040p1rf.html Мерси че ми каза 

Edit: Може ли да ми предложите друг хард диск че този му нямам голямо доверие четох че гърмели и разваляли бързо Hitachi не ли добри 

Айде сега,без предразсъдъци.Не говорим за марки,а за куци бройки.В случая няма от какво да се опасявате.

Като искате да вземете малко по-скъпо захранване,поне вземете тоя Кулер Мастър,който вече предложих.Защото е с 5 години гаранция,което никак не е малко.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Това което сложих не е ли добро

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.