Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за закупуване "детектор на лъжата"!

Featured Replies

Значи след толкова спам и уточняване на права и задължения, пресмятаме и законните рискове за хора които ползват тая джажа. Та въпроса ми е има ли от къде да си доставя нещо подобно за лично ползване ?

Примерно. :)

ако този работи - взимай го :

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Associated-Research-CIA-Polygraph-/301058219803?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item461877df1b

лошото е, че продсавачът не е дал никаква допълнителна ингформация - има ли сонди, датчиците в изправност ли са и т.н.Защото , ако ги няма - това е само музеен експонат, баси.

Но пък е професионален - на подобен съм се учил едно време.

иначе другият, дето си струва е този :

http://www.ebay.com/itm/FARRAL-INSTRUMENT-POLYGRAPH-DATA-RECORDING-SYSTEM-MODEL-SP-100C-SERIAL-NO-1G152-/161190102086?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2587adc446

пише, че има хартия, ама гледам на снимките банката е празна....

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Има и друг метод - чорапогащници пълни със пясък и съчми от лагаери... не оставят белези.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Автор

ако този работи - взимай го :

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Associated-Research-CIA-Polygraph-/301058219803?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item461877df1b

лошото е, че продсавачът не е дал никаква допълнителна ингформация - има ли сонди, датчиците в изправност ли са и т.н.Защото , ако ги няма - това е само музеен експонат, баси.

Но пък е професионален - на подобен съм се учил едно време.

иначе другият, дето си струва е този :

http://www.ebay.com/itm/FARRAL-INSTRUMENT-POLYGRAPH-DATA-RECORDING-SYSTEM-MODEL-SP-100C-SERIAL-NO-1G152-/161190102086?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2587adc446

пише, че има хартия, ама гледам на снимките банката е празна....

Личи си че са професионални ама и че са стари и не се знае дали са окомплектовани. Иначе са нищо като цена, в смисъл че транспорта ще ми дойде доста над себестоиноста на тоя "куфар". То ясно и че ще дава по точни резултати но чак такава прецизност не гоня.

Ако има нещо от сорта на датчици с някакъв малък хардуер с USB и софтуер ще ми е най удобно. Ако не тогава ще се насоча към тия" ядрени куфарчета" дето ги мъкнат президентите на САЩ и Русия

Личи си че са професионални ама и че са стари и не се знае дали са окомплектовани. Иначе са нищо като цена, в смисъл че транспорта ще ми дойде доста над себестоиноста на тоя "куфар". То ясно и че ще дава по точни резултати но чак такава прецизност не гоня.

Ако има нещо от сорта на датчици с някакъв малък хардуер с USB и софтуер ще ми е най удобно. Ако не тогава ще се насоча към тия" ядрени куфарчета" дето ги мъкнат президентите на САЩ и Русия

тц.

тия, китайките дето ги гледаш за по 20 долара са си играчки.

Трябват ти минимум 3 датчика - дишане, сърдечна дейност и кожно съпротивление-тоест специален хардуер и софтуер за него.

можеш да хвърлиш по едно очо ету тук :

http://www.usbpolygraph.com/

и тук :

http://www.polygraphis.com/product.htm

цените не са непоносими, но не знам доколко работа вършат тия джаджи.

Иначе изглеждат кадърно направени, и производителите си ги хвалят ;)

На втората страница имаш линкове и към американското сдружение за полиграфистите, лицензионния режим, както и курсове и прочее.

Полезен сайт е това.

мхм.

Не съм специалист ама нали се  досещаш, че и професионалния и както ти казваш-нещо от сорта датчици и т.н., каквито и данни да ти даде трябва да ги тълкуваш, това не е да ти изписва - лъже - не лъже. А съм сигурен, двама спецове на едно и също изследване няма да ти дадат еднакъв отговор. Така че в тия които се съмняваш се разделете културно - изгубено доверие не се връща. 

• Автор

тц.

тия, китайките дето ги гледаш за по 20 долара са си играчки.

Трябват ти минимум 3 датчика - дишане, сърдечна дейност и кожно съпротивление-тоест специален хардуер и софтуер за него.

можеш да хвърлиш по едно очо ету тук :

http://www.usbpolygraph.com/

и тук :

http://www.polygraphis.com/product.htm

цените не са непоносими, но не знам доколко работа вършат тия джаджи.

Иначе изглеждат кадърно направени, и производителите си ги хвалят ;)

На втората страница имаш линкове и към американското сдружение за полиграфистите, лицензионния режим, както и курсове и прочее.

Полезен сайт е това.

мхм.

Първия ще е. Намерих го в ebay и ще го поръчам. Мисля до 10 дена да ми го донесат.

Поздрави.

Така че в тия които се съмняваш се разделете културно - изгубено доверие не се връща. 

Въпрос на гледна точка. Колкото и да ми е неприятно ще предприема тая стъпка. А и какво беше онова за ... висшата форма на доверие.

Първия ще е. Намерих го в ebay и ще го поръчам. Мисля до 10 дена да ми го донесат.

Поздрави.

поразгледай докато го чакаш сайтове с курсове и обяснения на кривите и какви въпроси да задаваш за калибровка на апарата и след това действай :)

Успех - и да кажеш какво става, като го получиш и пуснеш

• Автор

поразгледай докато го чакаш сайтове с курсове и обяснения на кривите и какви въпроси да задаваш за калибровка на апарата и след това действай :)

Успех - и да кажеш какво става, като го получиш и пуснеш

Какви бяха калибриращите въпроси ? Нещо от сорта изкачвал ли си Еверест !

п.п. Дано да са го чували че трябва доста да свалим нивото на общата култура.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Какви бяха калибриращите въпроси ? Нещо от сорта изкачвал ли си Еверест !

трябват ти няколко, на които да се отговаря вярно и еднозначно и предварително да си дал инструкции само с "да" и "не " ли да се отговори или разгърнато.За предпочитане са през цялото интервю да се отговаря само с "да" и "не" . Калибрира се с прости въпроси примерно "2+2 на 4 ли е равно или не ?", "президентът на САЩ негър ли е?" . От подобни лекички въпроси виждаш нормалната реакция и сафтуерът изчислява нормата за индивида.

След това минаваш на следващите въпроси " Ти Изабел1 ли се казваш ?" жена ти на 20 ли е години ?", продължавайки с въпросите по  и т.н. и между тях вмъкваш въпрос от сорта "ти ли уби котката на комшията ? "  , и най-важният за теб въпрос, който го формулираш внимателно, да няма двусмислие.След него продължаваш с въпроси от типа "Мусала ли е най-високия връх в Тенерифе" и прочее за да не се усети човекът кой е бил важният въпрос.

Когато излъже -ще има отклонение от нормата, която е записана с първите  въпроси - ще го видиш и ти самият, и компютърът ще ти го съобщи , ако софтуерът е направен да изчислява.

Въпрос на гледна точка. Колкото и да ми е неприятно ще предприема тая стъпка. А и какво беше онова за ... висшата форма на доверие.

Дори и да ти покаже "онова нещо", че не лъже съмненията остават. Проверката............ си е проверка, но съмнението остава.

• 3 години по-късно...

Най добри са израелските и руските полиграфи, лафайет, макар едни от първите не се развиват с годините и са с остаряла технология,. Имам три професионални полиграфа, мога да продам единия. Услуги по детекция на лъжата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.