Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Аз бандероли не пуша ;)  Некви Famous имаше....ама още си пуша от Kind-a, също duty free, та нямам впечатления от тях :)

Е като си пушиш още от ония за кво ходи за цигари, бе?!?!

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Е като си пушиш още от ония за кво ходи за цигари, бе?!?!

Щото имам само една кутия и то начената....Аз взимам за месец цигари ;) Купувам на едро, после ги деля с приятели, щото на едро цената е по-красива :rolleyes:

Щото имам само една кутия и то начената....Аз взимам за месец цигари ;) Купувам на едро, после ги деля с приятели, щото на едро цената е по-красива :rolleyes:

Искаш ли да праим контрабанда? Аз осигурявам стоката, ти - канала... Тук цигарите са по 2 - 2,50 наши пари.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

Искаш ли да праим контрабанда? Аз осигурявам стоката, ти - канала... Тук цигарите са по 2 - 2,50 наши пари.

:hush::rolleyes:

:hush::rolleyes:

Офертата по някоя мряна или костур ще ти я пратя. Оперативният момент е най-важен. Инак, за това горе не могат да ни подведат под отговорност. Тия със слушалките не се занимават с цаци като нас... ;)

Я, ми то сме били в нова тема. Французка. Мон шер. Мон ами. Оревоар. Салют. Гурман, гюрме и гюме...

Брях. Как ли е "брях" по френски?

Аз бандероли не пуша ;)  Некви Famous имаше....ама още си пуша от Kind-a, също duty free, та нямам впечатления от тях :)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2904857

:D :D :D

Утре няма да се учи... :) Има целодневна пуджа...

Мосю Гюрме къде се покри? Да не са го пипнали тия с качулките? :ohmy:

Време ли е за кафенце или да идвам с танка  ?

Идвай! И аз имам такива каки... Моем да ги менкаме, ако искаш.

Публикувано изображение

• Автор

Одеве като излизах си купих една краставичка и ся си направих тараторче :lick lips:  Верно, че като франкофон, можеше да си капна Перно Анис....ама нали съм простъ селяндур, си налях мастика Пещера. Наздраве :cheers:

Одеве като излизах си купих една краставичка и ся си направих тараторче :lick lips:  Верно, че като франкофон, можеше да си капна Перно Анис....ама нали съм простъ селяндур, си налях мастика Пещера. Наздраве :cheers:

А така - лекувай шкембака и всичко ще е наред.

La votre sante!  :beer:

аз пък си сипах чашка бяло винце ( vin blanc ), гарнирам си го със сиренце (fromage) , полято със зехтинчеи поръсено с червен пиперец ( poivre)

и смятам да обявя, че вечерта е открита (Ouvrir)

наздраве :cheers:

• Автор

А така - лекувай шкембака и всичко ще е наред.

La votre sante!  :beer:

Салют :cheers:

Мисла си, кви са тез мазохисти, дет тука не ги разбирате и не ги бръснете за сливи, що са тъпчат с 1972 регистрации и са натискат, а?  А Бог да го прости, Парцалев, глей кво го тревожи....

що от франция с любов ? ще има ли много романтика и възбуждащи мнения в темата ?

Мисла си, кви са тез мазохисти, дет тука не ги разбирате и не ги бръснете за сливи, що са тъпчат с 1972 регистрации и са натискат, а?

Честно казано и аз не знам защо хем са онеправдани, хем неразбрани, хем ни псуват като луди, хем сме били едикаквиси и онакви си...и пак се регистрират за да плюват.

Да не говорим, че си направиха и форум, където основните им теми са с храчките по хора в Калдата, но явно не им стига и тук държат да се изявяват, знам ли...

• Автор

що от франция с любов ? ще има ли много романтика и възбуждащи мнения в темата ?

Възбуда и секс, а ако остане време, ай от мене да мине и малко романтика....;)

Честно казано и аз не знам защо хем са онеправдани, хем неразбрани, хем ни псуват като луди, хем сме били едикаквиси и онакви си...и пак се регистрират за да плюват.

Да не говорим, че си направиха и форум, където основните им теми са с храчките по хора в Калдата, но явно не им стига и тук държат да се изявяват, знам ли...

Обикновено, като не му харесва некъде и се чувства не на място, си хваща пътя....Ако е нормален имам предвид.  От няколко години гледам едни и същи 5-6 индивида, все роптаят, все са ощетени, все не ги разбират, ама се натискат.... Абе, кво ли се занимавам.....Ся ще се изпразнят от кеф, че съм им обърнал специално внимание...Ай, сиктир, аааааа

твойта романтика е много вулгардна  :D

Обикновено, като не му харесва некъде и се чувства не на място, си хваща пътя....Ако е нормален имам предвид.  От няколко години гледам едни и същи 5-6 индивида, все роптаят, все са ощетени, все не ги разбират, ама се натискат.... Абе, кво ли се занимавам.....Ся ще се изпразнят от кеф, че съм им обърнал специално внимание...Ай, сиктир, аааааа

Споко, ей сега Ангелчо ще се появи с 2514-тата си регистрация да изкаже поредната неповторима простотийка...

Всъщност и онзи АлексИДраганко ли беше и той ще се прояви или най-малкото ще напише "Аз повече с никой няма да си общувам от тук" и след 20 минути ще ми изпрати ЛС.  :D

виж диалог от там :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:whist:

а ето и от днес :

Публикувано изображение

от преди малко си е - момичето чете тук какво пишем и обсъжда стратегията там :lol6:

• Автор

твойта романтика е много вулгардна  :D

Епа понекога човек две не види..1-3, 1-3 :shy11:

Споко, ей сега Ангелчо ще се появи с 2514-тата си регистрация да изкаже поредната неповторима простотийка...

Всъщност и онзи АлексИДраганко ли беше и той ще се прояви или най-малкото ще напише "Аз повече с никой няма да си общувам от тук" и след 20 минути ще ми изпрати ЛС.  :D

Пуберче некво си, липсва му внимание явно, заеби....

от преди малко си е - момичето чете тук какво пишем и обсъжда стратегията там :lol6:

:no-no: Тия не са у ред :lol6:

виж диалог от там :

:whist:

а ето и от днес :

Ох, майкоооооо...  :D

Не знам кой има нужда от оправяне ментално, но вече съм наясно за трима души, че имат крещяща нужда от оправяне сексуално.

То явно и това е причината да търсят поле за изява основно тук...

Хайде някой да се прежали бре, а?

Ще обявя и награда за този, който ги прасне тия...

• Автор

Ти да не би някога да си мислил противното ?! :no-no:

Ся кат са позамислих......не :D

Ох, майкоооооо...  :D

Не знам кой има нужда от оправяне ментално, но вече съм наясно за трима души, че имат крещяща нужда от оправяне сексуално.

То явно и това е причината да търсят поле за изява основно тук...

Хайде някой да се прежали бре, а?

Ще обявя и награда за този, който ги прасне тия...

Който мой да прави лотос :ph34r: той да е :whist:

Който мой да прави лотос :ph34r: той да е :whist:

В случая мисля, че който може да прави крокодил той ще да е...

Тая е грозна като втората световна война бе, аз не мога да изпия толко, че да изкривя действителността толкова много.

Ти можеш ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.