Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

• Автор

Отивам на лу дужуне, о ревоар :scared:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Щом ш'си Кака ми, редно е да очакваш известно ментално сходство, пред вид общият ни генетичен фонд. Нали :)

Редно е, каке, редно е !

Демек, идиотите ставаме двама  :*

Зайо Байо се изпоти обилно преди около два часа и рязко свали температурата на 36.3. Подсуших го, преоблякох го. Обърнах възглавницата да му е сухо, завих го с чаршафа и го сложих да спи. Проверих го пак преди 10 мин, спи си Мечо, без да се поти вече с температура 36.2 и помръдва с палеца на десният крак. Ще го оставя утре у дома за да доукрепне и от други ден на школо. Сега бия отбой и лягам да нуня, че утре лъснат и бръснат трябва да светя на общото построение за вдигане на флага и гюйса на кораба майка.По въпроса доложих... 

Рапорт приет - всичко е наред.

Легни и почини, че тия дни доста ти се посъбра.

Лека да ти ви е нощта :*

Отивам на лу дужуне, о ревоар :scared:

"лу дужуне" ?  :no-no: 

туй сигурно е нова бутилка вино или бира ?

• Автор

аз пък преди години, като бях малък , отворих една книга, намерих в нея косъм, погнусих се, и от тогава не съм пипвал подобна пущина :shy11:

:ohmy: Пичи :shock11:

на някого да съм му липсвала случайно?

Къде е Emmi ?! :no-no:

на някого да съм му липсвала случайно?

А, на никой, на никой... :whist:

А, на никой, на никой... :whist:

е, поне един се е сетил за мен

все е нещо...............

Ни съ оплаквай. Аз тука се занимавам с котешки бълвочи. Моя от 2 дни насам нещо му стана и оповръща апартамента. Утре ше го водя при чичо доктор да му набодат задника с квото трябва... :mad:

Ни съ оплаквай. Аз тука се занимавам с котешки бълвочи. Моя от 2 дни насам нещо му стана и оповръща апартамента. Утре ше го водя при чичо доктор да му набодат задника с квото трябва... :mad:

малкото тъкмо излязло от упойка - доктора звънна

кастрирах я

малкото тъкмо излязло от упойка - доктора звънна

кастрирах я

Хубу си направила...

Жоберкам бони бон от едно пликче. Обаче съм си направила дупчицата много тясна и бъркам с едно пръстче. Да ме пита и мене човек, що се мъча  :D

Не бях яла такова от сто години :clown:

Хубу си направила...

съвсееееееем лекинко ме гризеше отвътре

Решението на глобалните и регионалните социо-културни, политически и икономически проблеми се оказа производството на индустриален КОНОП. :ohmy:

Тъй че, дами и господа, ориентирайте се докато е време. Чрез производството на коноп към светло бъдеще! На крак, о, производители и консуматори! Нека се обединим в борбата си срещу корпорациите в името на едно по-светло бъдеще!

Това съвсем сериозно - да не решите, че се шегувам. Горе съм писал индустриален коноп, а не треволяк за напушване.

Чрез конопът към една нова България! Нека сме пионери в ЕС, а и по света!

Салют! Венсеремос! Но пасаран! Вива революцион!

Нагледна агитация от американските братя. Моля, лайквайте и шервайте!

http://www.youtube.com/watch?v=l_T_UAmg7V0#t=122

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Жоберкам бони бон от едно пликче. Обаче съм си направила дупчицата много тясна и бъркам с едно пръстче. Да ме пита и мене човек, що се мъча  :D

Не бях яла такова от сто години :clown:

Дай и на мене :P

Свекърва ми най-после е отишла на преглед при невролог и диагнозата е пареза на левия крак.

Ще влиза в болница за пълни изследвания.

Дано се оправи!

• Автор

Баф мааму, гледам са в огледалото....ама много съм бил красив :ohmy:  Баси :speak: Пу-пу, дан мий уроки.....Глей. глей, аз са чудя, що Док ми прави тънки намеци, а то кво било :wub: 

Ай, наработих се за днеска и ще се прибирам, ако чуете по новините, за припаднали жени, да знайти, че зарад мене тва :shy11:

Ивайло е на земята и се тръшка, упорито се правя, че не ми пука и си цъкам! :whist:

Баф мааму, гледам са в огледалото....ама много съм бил красив :ohmy:  Баси :speak: Пу-пу, дан мий уроки.....Глей. глей, аз са чудя, що Док ми прави тънки намеци, а то кво било :wub:

Ай, наработих се за днеска и ще се прибирам, ако чуете по новините, за припаднали жени, да знайти, че зарад мене тва :shy11:

A, тоз дето те държи кой е? :rolleyes:

Наработил се,изкъпан и готов за злобен спам. :ph34r:

На понеделниците най им харесвам края. :ph34r:

Бясна съм ...направили са ни изпитите всеки ден по един и няколко през 3 дни......направо нямам думи... :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

Някой да знае как се взимат такива изпити????????????? :D :D 

• Автор

Бонжуррр агейн :whist:

Мисля си, какво ли ще е да имаш такива фенове :clap: :clap: :clap:

soy de san lorenzo si señorre loco soycon hinchada yo te quiero ver campeónvamos ciclónel nuevo gasometro ya estavamos a ganares cancha nueva otra vuelta quiero darde frente y mal :clap:

Наработил се,изкъпан и готов за злобен спам. :ph34r:

На понеделниците най им харесвам края. :ph34r:

ще се фключа към осем

днес направу се изнервих на ента степен :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.