Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Гледам рекламират "Планински картофки". :eek: Тва да не е Самоковско бинте-пържено?Или готвача бега над две хиляди да ги пържи и слиза да ги дава за сервиране?

Неведоми са пътищата  му,гоева. :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

От бодистките мантри,любимата ми е "Датиева прабхабата".

от ден  на ден  осъзнавам, че  съм  попаднала на страхотни учители :D

Дръж се за мен,брат ми. :D

Нема ли едно бунджур ве некултурник

нема.

я съм селянин и си имало кололо :ass:

Малко пият - затова са на това дердже :cheers:

наздраве :cheers:

ъхъ

дебна дребното да не се ближе че да не си отвори раната

котето или някой динозавър  ? :eek:

п.п. обаче прави впечатление: всичките ги пита дали са здрави, а за мен пита дали съм жива.......... хм.....

ти не можеше да се разболяваш - ти си МАМА :D

Прави впечатление, че мен изобщо нищо не мъ питат, тъй че бъди доволна. :ohmy:

Е, няма как да питам за всички из форума в един пост бре - пък и ти живееш от прана, тъй че си си здрав и нищо не може да ти се случи :)

Мина, Док. Доклада мина. Благодаря.

Но аз съм с поредната инфекця и...

Не знам дали е удачно тук да попитам, но... За задния ми ринит ми е предписано освен АЦЦ синус и Тобрадекс. Впръсках първо едното и накапах другото. Сега обаче /след като свърших с накапването и пръскането/ прочетох листовката. И видях, че Тобрадекс е лекарство за очи. Нормално ли е да ми е предписал това.

Съжалявам и дано не развалям ничия вечер... ама вече толкова ми писна да съм болна, че скоро време може да се вписвам като Мерил-Анне... Баси. Не е истина...

Баре да бях си изяла сладоледа.

тобрадекс в гърлото ?!

може, няма да ти стане нищо, ама ..... 

той си е кортикостероид + антибиотикм тъй че все тая,

Ама чакй малко - "заден ринит" имат само децата, и то до 5-6 годишна възраст.

Ти ми се струва, че си малко по-глемичка , а ? :no-no:

Ми държи некфа ниска температура 37.3 ма май ше му е това. Днес си останах да го наблюдавам. Знамето ще вдигам утре

хмм....

утре докладвай пак.

Тази вечер -давай пак ибопрофен има няма температура 9 за да използваш противовъзпалитеното му действие)

Идва трийсти, аз шти кажа на тебе

Ееее де.

Ще хвана гьостерицата накрая или вече никого няма да питам за нищо из форума.

Плюс това -ти нали си безработен.

какъв 30-ти те гони ?

Бе и мене, ма нищо, аз помня

Ти сигурен ли си, че си добре ?! :no-no:

• Автор

Ималааааааай мамааааааааааааааааа, едноооооооооооо ми чеееееееедоооооооооооооооо. Едноооооооооооо ми чееееееееееееееедоооооооооооо Ниииииииииииикоооооооооооолааааааааааааай....

Наздраве дружино :cheers:

Наздраве войводо :cheers:

Да бяхме се напили !

Да бяхме се насрали !

Да бъде!!!!!

Ще стане!!!

Бероец,ако оня,дето те държеше пред обектива те е пуснал-ела да си пускаме мехурчета. :D

заблуждаваш се :D  той нейния доктор си  познава явно сладоледеното чудовище

• Автор

Бероец,ако оня,дето те държеше пред обектива те е пуснал-ела да си пускаме мехурчета. :D

По-арну да ги пукаме мехурчейта :whist:

Ималааааааай мамааааааааааааааааа, едноооооооооооо ми чеееееееедоооооооооооооооо. Едноооооооооооо ми чееееееееееееееедоооооооооооо Ниииииииииииикоооооооооооолааааааааааааай....

Наздраве дружино :cheers:

Наздраве войводо :cheers:

Да бяхме се напили !

Да бяхме се насрали !

Да бъде!!!!!

Ще стане!!!

наздраве :cheers:

цоп

За подсилване на ефекта от мантрата трябва с премерена сила и леки кръгови движения на ръката по часовниковата стрелка да масажираш Бай Хyй (проследи на фигурата по-долу):

Публикувано изображение

тобрадекс в гърлото ?!

може, няма да ти стане нищо, ама ..... 

той си е кортикостероид + антибиотикм тъй че все тая,

В носа, Док. Не в гърлото. Без хрема. Секретът се стича отзад и в легнало положение е кошмар.

И аз четох, че това го има само при децата, но те уверявам, че при мен е страшно. Вече го карах преди около пет години - месеци наред. На алергична основа. Сякаш се стича смола по носоглътката отзад. И понеже знам какво е, като чух отново това като диагноза - се отчаях вече... а той обеща, че за една седмица ще ме оправи.

А бе - карай. Че ще се мре - ще се мре, ама до тогава - трябва и да ритаме... Просто, защото съм го преживявала и знам какво ме чака месеци наред и се отчаях. Иначе не бих те занимавала с глупости в темата, в която хората се веселят.

Съжалявам. Наздраве на всички. Бъдете здрави!

За подсилване на ефекта от мантрата трябва с премерена сила и леки кръгови движения на ръката по часовниковата стрелка да масажираш Бай Хyй (проследи на фигурата по-долу):

Публикувано изображение

момент само да си махна кукуригото ,че пречи :D  респект , Мастерю и на теб :wors:  сега  почвам да  спелувам една по една и останалите чакри

да  ти е лека нощта на теб, и бързо  да ни се  оправяш.. :*

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

Споко мъ, нема мреш ся....Народна мидицинъ си требва:

Кърпъ на гърбъ-*уй в гъзъ

В носа, Док. Не в гърлото. Без хрема. Секретът се стича отзад и в легнало положение е кошмар.

И аз четох, че това го има само при децата, но те уверявам, че при мен е страшно. Вече го карах преди около пет години - месеци наред. На алергична основа. Сякаш се стича смола по носоглътката отзад. И понеже знам какво е, като чух отново това като диагноза - се отчаях вече... а той обеща, че за една седмица ще ме оправи.

А бе - карай. Че ще се мре - ще се мре, ама до тогава - трябва и да ритаме... Просто, защото съм го преживявала и знам какво ме чака месеци наред и се отчаях. Иначе не бих те занимавала с глупости в темата, в която хората се веселят.

това както ми го описваш си обикновенна сезонна алергична хрема, която се получава от набъбване на лигавицата на носната кухина от студа и най-вече от замърсения въздух, който дишаш.

Повлиява  се успешно с противоалергични препарати, но рецидивира -всяка зима ще си я имаш, а чак пат и през пролетта.

Понятието "Заден ринит" го забравяш.

Дори при децата симптомите са коренно различни от това, което описваш.

И няма за какво да се извиняваш и съжаляваш - тук си говорим за всякакви неща, особено пък сериозни, що се отнася до здравето ти :*

Публикувано изображение

Дарки,моля да ме извиниш,но май не трябва с ръката.Пише ясно-хуй-ин. :ph34r:

• Автор

Най-нанагоре си пише бай-хуй.....

• Автор

Благодаря, Док!

А на мойтъ рецептъ, нема мерси, нема тенк ю, нема аферим.......баси :no-no:

Мушкатов поздравява  с  Bai G. , Даркови съвети с  Bai H.., въобще тая вечер голямо байене ще пада

много моля да се консултирате  двамцата преди да давате напътствия :clown:  пък и  съм убедена ,че Дарко  ме е сложил в групата  за напреднали,  затова така.. пропускаме  първа чакра, газ на втора и летим 

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.