Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

и аз натъпках тумбачето, сега си отпивам от чашката бяло винце.

светът изглежда една идея по-добро място за живот.

ок.

p.s. в службата скенерът е открил нещо  :

май

е си сипя още една чашка ми се струва

аз туй го правя от оняй ден на всички компове

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

забавно е, нали ?

ъхъ

особено на Ицо от HJTTeam-a дето ме дондурка

ъхъ

особено на Ицо от HJTTeam-a дето ме дондурка

мисля,че е по-добре Ицо да те дондурка, отколкото аз, не ли ?

p.s. оправих служебния комп.Сега е ред на флашката - само,че първо искам да забраня ауторъна тук , преди да сканирам,  защото само буби ми липсват на домашния комп !

Ма ти сериозно мааш бърбън? Така ли? Ако ще бърбън трябва да е непременно този:

Публикувано изображение

ми.. рядко , но да. чичо Jack си свърши работа- 3 неприети повиквания тази сутрин. отсвирих света и то без да искам. :shy11:  изпитвах угризения от средна степен, все пак не можах да предотвратя една гражданска война и два емоционални апокалипсиса.. точно колкото са обажданията. толкова мразя  спокойствието ми да зависи от телефона. в другия  си живот ще се родя аборигенка.

и виждам доктор Дарко преди да си легне  ми е изписал много симпатичен сироп за кашлица. :mark:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Хахаха... И аз викам, коя е тая нова звезда в темата ни, с бялата птица за аватар... :D Пък то нашия Мушкетьорофф.

Трепач ти е. :biggrin:

ми.. рядко , но да. чичо Jack си свърши работа- 3 неприети повиквания тази сутрин. отсвирих света и то без да искам. :shy11:  изпитвах угризения от средна степен, все пак не можах да предотвратя една гражданска война и два емоционални апокалипсиса.. точно колкото са обажданията. толкова мразя  спокойствието ми да зависи от телефона. в другия  си живот ще се родя аборигенка.

Ооо, някой се е събудил след разцепващата нощ... :ass:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

мисля,че е по-добре Ицо да те дондурка, отколкото аз, не ли ?

p.s. оправих служебния комп.Сега е ред на флашката - само,че първо искам да забраня ауторъна тук , преди да сканирам,  защото само буби ми липсват на домашния комп !

флашките са слабото звено

Ооо, някой се е събудил след разцепващата нощ... :ass:

да , бе.. нищо разцепващо  нямаше.  просто лекинко поспах. :clown: и  свърших някои  други неща между другото.. ти да не мислиш, че  влизам тук по пижама  и с четка за зъби с ръка... 

да , бе.. нищо разцепващо  нямаше.  просто лекинко поспах. :clown: и  свърших някои  други неща между другото.. ти да не мислиш, че  влизам тук по пижама  и с четка за зъби с ръка... 

Аз пък се чудя що все се мотам с писането, докато вие изписвате света... то било от четката за зъби... :D

Аз пък се чудя що все се мотам с писането, докато вие изписвате света... то било от четката за зъби... :D

олеее, фатах тА!!!  четеш ме фнимателно и с лупата B  ръка :D

• Автор

с бялата птица за аватар... :D Пък то нашия Мушкетьорофф.

Хареса ли ми патката Публикувано изображение

ти да не мислиш, че  влизам тук по пижама  и с четка за зъби с ръка... 

Едно време Капитана се бъзикаше така, че като Глобален виждал мацките пред комповете по неглиже... Та викам ти от тогава ли влизаш по черната малка рокля със силиконовите чорапки... :)

п.п. Е много мразя да ме зачопли така - да не мога да се сетя по какъв повод беше изтърсено това, но пък някой яко се беше хванал, та искаше да става Глобален... :D А де... Не помня вече. Пак ще да е бил някой от Мозъчния тръст § ко.

айде, пуснаха го

на 1.16ч. тръгва

Та викам ти от тогава ли влизаш по черната малка рокля със силиконовите чорапки... :)

забрави високите  обувки, дето снощи с тях заспах :biggrin:

Като се цъкне в най-лявото квадратче долу, си отива директно на този репортаж, без да се гледат първите 1.16ч.

Браво, Еми. Умно и хубаво дете, което и не се притеснява от камерата.

п.п. Впечатлена съм и от изящните дълги пръсти.

Да са живи и здрави децата, за да им се радваме и ние.

Браво, Еми. Умно и хубаво дете, което и не се притеснява от камерата.

п.п. Впечатлена съм и от изящните дълги пръсти.

на майка си прилича :)

не е имала време да се готви - преди снимките само са и споменали за какво ще си говорят

• Автор

на майка си прилича :)

не е имала време да се готви - преди снимките само са и споменали за какво ще си говорят

Ади са, баш на баща си се е метнала

ПП Да тий живу и здраву динозавърчету :)

Ум царува, ум робува, ум....патки пасе  :D Та може и Ум белия делфин да викнем, да прави навалица  :D  :D

Строши мЪ с тоя аватар  :D

Мен на гъска ми мяза. И то мама гъска даже  :D  :D  Охх, развеселих се  :D

Ето, From France, with Love, especially for you  :tongue2: Чиста, натурална френска патка  :)

Публикувано изображение

Не знам във какъв ред на мисли до кула Айфела, в едно заграждение, щъкаха е тия  :whist:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.