Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

• Автор

JQO, доде та немаше, да не пристана на шефа, а :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

п.п. последния проект по философия е на тема "Как са се лекували болестите през вековете"

13 страници :D

аааааааа, не мога аз да си причинявам такива неудобства

пижамата и лека ноЖт

кога се изниза тая седмица не разбрах

а утре имам питка да правя и да панирам чушки-бюрек за мероприятието на чичо Наско

няма още 9 часа бре ??! :shock11: 

о, ужас ти такъв :no-no:

p.s. аз пък утре съм канен на село - имам 3-4 кубика пъньове да нацепя, и две железни греди да пренеса  за почивка от цепенето...

а утре имам питка да правя и да панирам чушки-бюрек за мероприятието на чичо Наско

на тез чушки бюрек да ти кажа цаката дето и мене ме светнаха, ако не знайш -

говорим за печени значи, разрязваш я от едната страна чушката печена, пълниш я с плънката там сирене кво искаш и завиваш на рулце, като палачинка

после панираш

ефекта е същия

:)

• Автор

Кой не види дънци, да не видиии слънциииииии :cheers:

p.s. аз пък утре съм канен на село - имам 3-4 кубика пъньове да нацепя, и две железни греди да пренеса  за почивка от цепенето...

Епа, магаре за кво да го викат :lol6: :lol6: :lol6:

......

Епа, магаре за кво да го викат :lol6: :lol6: :lol6:

ами......

баш тъй се получи ми се струва :lock:

като онова магаре, дет го поканили на сватба и оно си мислело, що е надарено полово, а то било-да носи багажа ....

...е , добре де , с коя ръка отварям вратата последно.. :D...

Врата няма в конспекта!

...Гъска е....

Мхм... А на мъшка гъска и се вика Гъс!

Врата няма в конспекта!

.. в конспекта може да няма, ама в текста има  :blink:

приложение:

"Така както го пишеш, вече съм сигурен. Отваряш вратата, влизаж по pijama, с едната ръка дършиж четката за зъби, с другата навиваш кошера на антенки. А спамиж с пръзчедада на кракада! Мхм.."

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

Нищу не знайти вий за патките :no-no: :no-no: :no-no:  Аз бегам на караоке, че ми се допяяяяяя :whist:  Ай, да слушате и да не прайти много бели :P

Нищу не знайти вий за патките :no-no: :no-no: :no-no:  Аз бегам на караоке, че ми се допяяяяяя :whist:  Ай, да слушате и да не прайти много бели :P

дирли-дирли дишка ....... ?  :ph34r:  :shy11:  :whist: 

Мхм... А на мъшка гъска и се вика Гъс!

Бибе :ass:

.. в конспекта може да няма, ама в текста има  :blink:

приложение:

"Така както го пишеш, вече съм сигурен. Отваряш вратата, влизаж по pijama, с едната ръка дършиж четката за зъби, с другата навиваш кошера на антенки. А спамиж с пръзчедада на кракада! Мхм.."

Where there's a will, there's a way ма Уишо. Щом има врата, теп липцата на ръце нема а те спдре да я отвориш? Кеф ти с лакът, кеф ти с брада...

---

А къде е Скепс? Той да не изгоря покрай тъс Гладиола?

Where there's a will, there's a way ма Уишо. Щом има врата, теп липцата на ръце нема а те спдре да я отвориш? Кеф ти с лакът, кеф ти с брада...---А къде е Скепс? Той да не изгоря покрай тъс Гладиола?

няма го.

тази вечер форумът е полупразен - само аз, ти и Уиш обикаляме около лагрения огън с по едно канче огнена вода и си хортуваме

Where there's a will, there's a way ма Уишо. Щом има врата, теп липцата на ръце нема а те спдре да я отвориш? Кеф ти с лакът, кеф ти с брада...

голяма проклетия ще да съм в твойте очи. голЯма

А къде е Скепс? Той да не изгоря покрай тъс Гладиола?

и Мерилана и тя си ближи сладоледа сама , да не и иддем  от малинкити :(

голяма проклетия ще да съм в твойте очи. голЯма...

Е, не чак толкова голяма...

...и Мерилана и тя си ближи сладоледа сама , да не и иддем от малинкити :(

Сладолет ли? Тя сладолет с малинките е лесна. От едно известно време насам, яде само ситените, съсухрени и неузрели мали, а най-хубавките ги побутва леко гнусливо. Някой сигурно и е обяснил къде растатът най-хубавите плодове :)

Е, не чак толкова голяма... 

това  ще рече нещо  като полурошава  гарга или нещо като полуодавена котка.. не е добре  и в двата случай :clown:

Е, не чак толкова голяма...Сладолет ли? Тя сладолет с малинките е лесна. От едно известно време насам, яде само ситените, съсухрени и неузрели мали, а най-хубавките ги побутва леко гнусливо. Някой сигурно и е обяснил къде растатът най-хубавите плодове :)

нещо такова  ми мирише и  на мен... и се преструва тук на болна

това ще рече нещо като полурошава гарга или нещо като полуодавена котка.. не е добре и в двата случай :clown:...

И двете са много по-добре от удавена полукотка или рошава полугарга!

...нещо такова ми мирише и на мен... и се преструва тук на болна

Ми то заден ринит, не се лекува току така то! Трябва сладолетче в чурабки!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

обаче  не ме пофали как правилно написах  за котката с О :D а си чакам печатчито

обаче не ме пофали как правилно написах за котката с О :D а си чакам печатчито

Пичелиж бчелиджка в трататката.----Ади Банда! Петък е - отивам да ми режат главата и краката! Ако ме е боли ще ви пиша допълнително... Чаф за ся

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Пичелиж бчелиджка в трататката.

----

Ади Банда! Петък е - отивам да ми режат главата и краката! Ако ме е боли ще ви пиша допълнително... Чаф за ся

направо ме разби , ти под график ли се подстригваш ??

от мен пък едни  печати  с пръсти, за който ги хареса

Публикувано изображение

и едни цървулки за Кринолинка , че у сещам ,че няма да ми върже тая вечер на сладолет :P

Публикувано изображение

Така трябва! При мен сичко е по списък :)П.П. Цервулите не са лоши, но Сладолет не заменя джапанките си за обуфки, бък били те и галошки с якоти. Мхм...

еей,  е ме караш сега за преровя целия  гардероп. джапаки та  джаханки

П.П. Цервулите не са лоши, но Сладолет не заменя джапанките си за обуфки, бък били те и галошки с якоти. Мхм...

н е видя ли, че вътре и мекичка боланка сЪм изрязала и  залепила , да не я болят петичкити

бУлана се пишело :D  - кой да се сети че идва от булонка ,  кой

Тук ще наочиж бая за правописта ни!П.П. Разсмиваж ме по никое време. Ся ме търкат с топъл камък по питити а ас се хиля вместо да пъшкам прочувствено и лелята се чуди що така аджеба...

Тук ще наочиж бая за правописта ни!П.П. Разсмиваж ме по никое време. Ся ме търкат с топъл камък по питити а ас се хиля вместо да пъшкам прочувствено и лелята се чуди що така аджеба...

значи мисията е успешна, помислила те е за гъделичкаф.... :D

оооо топли камъни, ооо виж  го ти нашия глезан.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.