Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

бУлана се пишело :D  - кой да се сети че идва от булонка ,  кой

булана е булана

добре че шефа не ни кара да му носим

:D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук ще наочиж бая за правописта ни!П.П. Разсмиваж ме по никое време. Ся ме търкат с топъл камък по питити а ас се хиля вместо да пъшкам прочувствено и лелята се чуди що така аджеба...

чакай ,  докато си легнал на масажната масичка и зяпаш през  дупката за главата,  да ти прочета два-три  реда от Шапка пълна с небе на Тери Пратчет.

такааааа:

И тогава дочух онези гласчета, разбирате ли и и едното рече: А бре ,Ульо, не мой гу пи туй, виж тук на шишето пиша "Отрова"!, а друго гласче отвърна:" Море,  они го турят туй да сплашват ората да не си сръбнат " , а първото гласче каза:

" Ульо, туй е отрова за плъхове! ", пък второто рече: Епа, хубаво значи, оти не съм плъх!" :D

нататъка карай на фантазия вече..

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

и го завий с булана дън настине

и го завий с булана дън настине

за него най  - дорбе родопско одяло :P

Чей кусмату и гъделичка вътре в носа с ресните си като с бебчки пръсти. Нали! Знам те ас теп...П.П. Лелите ме свършиха! Не ме буля. Пак ша додя. Сега на дневен рет излиза обуването на чурапите. Ади до утре :)

за него най  - дорбе родопско одяло :P

дубре де

стига дън му боде

:P

уф ,че си мека Гана и ти ... да не му боцкало . нищ ому няма ,тъкмо  да не се отнесе  и да заспи

Чей кусмату и гъделичка вътре в носа с ресните си като с бебчки пръсти. Нали! Знам те ас теп...П.П. Лелите ме свършиха! Не ме буля. Пак ша додя. Сега на дневен рет излиза обуването на чурапите. Ади до утре :)

ей го на, сега 3 часа  ще се обува , ще кажеш че  в доспехи  ше се оцежда :D

аз си слушкам  китари и  си мисля , че не  е най- непоносимото нещо да си жив в тая  шантава вселена

пп

Аз бегам на караоке, че ми се допяяяяяя :whist:  Ай, да слушате и да не прайти много бели :P

а пък от тебе искаме визуален доклат в ютубето утре

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

няма още 9 часа бре ??! :shock11:

о, ужас ти такъв :no-no:

p.s. аз пък утре съм канен на село - имам 3-4 кубика пъньове да нацепя, и две железни греди да пренеса  за почивка от цепенето...

има, няма.......... на кого му пука? Бях адски изморена. Ку имах такова зелено като вашето позата ми щеше да е като на любимата ти :D  :D  :D

на тез чушки бюрек да ти кажа цаката дето и мене ме светнаха, ако не знайш -

говорим за печени значи, разрязваш я от едната страна чушката печена, пълниш я с плънката там сирене кво искаш и завиваш на рулце, като палачинка

после панираш

ефекта е същия

:)

мхмммммммммм :)

точно това е фатката иначе ставаш луд  :D

тестото за питката вече втасва

аз си допивам кафето

закуската  /две препечени филийки с домашен пастет/ вече са в коремчето

котките си изядоха варените шийки и сега беснеят

след малко отивам да сложа питката в тавата да втаса втори път и да почвам чушките

Е хади. 'Танас гелди ве гюнеш гелди!Трошихме гръбнака на зимата... Срещнахте ли бат' Райко кат' изгрява на пътя на високата могила? А огън да подпалите на Зимата кожуха накладохте ли? Ако не сте, т'рчете б'рже, че инак Марта, наместо на зеленото сукно, ще ви среща на снежните юргани...

Ladies and Gentleman,За себе си съм сигурен, че съм участник в най-голямото шоу "The Big Brother" в Страната на чудесата. И понякога за да разсея скуката вкарвам Давид Грим в участие на "Колелото на късмета". Задавам му въпроси с ясната цел, да го предпазя от Алцхаймер. Например, така.- Давид, въпрос за 50 шекела! Кой е най-добрият приятел на човека след кучето?След 45 сек оглупяване и последвала нямка (няма време) гордо отговарям.- Жената! - и разяснявам - Следва всеки женен мъж, да купи наморник на жена си и да я разхожда навън, кога изтеряса. Неизбежно е!!!- Давид, въпрос за 100 шекела! Коя е най-древната порода куче?- Динго!На този отговор аз оглупявам. Най-древната е дакел. Любимец на династията египетски фараони. Безстрашно куче, готово да влезе в дуел с породи надхвърлящи размери и сила. И тази история предопредели да имам дакел навремето в Якоруда. Той бе първенец на кинеложки изложби, но по съвет на ветеринар, го пусках нощем да мъжува, да разпусне жилата. След време улицата ми се напълни с адски изчадия. Булонка-дакел, пудел-дакел, пуми-дакел, каквото там нагъзил. После се помина и охраната на двора бе поверена на "велосираптор". Куче-магаре с право черво. Никакво съмнение за ДНК-а на тирекс. Хайде, баща комодски варан - майка алигатор. Пластовете наследени породи не го оприличаваха на никоя известна порода, но пък мирис на цигани го умопомрачаваха и късаше синджир за вол. Минаха години и ето днес пак имам куче на име Сай. Отново пума! Кръстоска между хъски и лабрадор, на една година. До сега е пазил самолети, от днес двора на Исидор. Много инфилтранти заглеждат двора и това бе причина да сложа този стожер. Ще му купя готова къща, обаче лятото пак ще дойде и го виждам как ще спи в басейна на Нефертити!!!! Те това е да си куче днес!

Пак ми се сцепи ъгъла на устните.. Писна ми!  :(

Цяла седмица издържах със здрави устни..направо рекорд!

До сега е пазил самолети, от днес двора на Исидор

Сигурно не са му плащали инзвънредните летателни часове...

Публикувано изображение

Пак ми се сцепи ъгъла на устните.. Писна ми!  :(

Цяла седмица издържах със здрави устни..направо рекорд!

Приемай В комплекс.

Аз ползвам разтворими такива на Биофар и съм много доволна.

• Автор

Две шкембета, стабилно подлютени и подчесънени, 3 бирички  и света е далеч по-красив :) Сега, една лека дрямка, чааааааак до ракиено време и съм на 6++ :whist:

и Мерилана и тя си ближи сладоледа сама , да не и иддем  от малинкити :(

Така като гледам, сладолет ще ям чак лятото, но пък съм си намислила, че ще си наредя дванадесетина мелби върху масата, за да не викам постоянно сервитьора и ще действам както при малките шотчета, тихо, кротко, методично сладолетително и най-важното - без мезе... :D

Галошите са много файски, ама верно, че джапанките не си ги давам и за Галоши Маноло Бланик... :biggrin:

Ще се качваме с едни приятели на планина. Белким там успея да подишам и поспя.

Весел спам и с усмифка... :)

Е хади. 'Танас гелди ве гюнеш гелди!Трошихме гръбнака на зимата... Срещнахте ли бат' Райко кат' изгрява на пътя на високата могила? А огън да подпалите на Зимата кожуха накладохте ли? Ако не сте, т'рчете б'рже, че инак Марта, наместо на зеленото сукно, ще ви среща на снежните юргани...

току що се връщам от Атанасовден

така не съм се хилила от хиляди години :D

всъщност, от времето когато майка и татко си бяха живи и здрави и същите компании се събираха в нас и осъмваха до зори

та днес се бяха събрали старите приятели и аз тотално се сринах от смях

Блонди прави снимки 

и понеже доста закъснях, от програмата отпада следобедната дрямка и директно следва отиване на пазар в Кауфланд, правене на пица и зяпане на двете серии на "Елки"

децата ще си дръпнат английски субтитри :D

Ади, чи ракиено време :rolleyes:  Наздраве :cheers:

аз от сутринтъ :shy11:

Пухвално :yanim:

ма направо се изморих

Буенос диас, мучачос и мучачас. Имаше ли слънчице днес при вас?

Не... както обикновено имаше смог.

• Автор

Ола амиго, сол не видех,  щот цел ден сиеста.....

ма направо се изморих

Дай Боже всеки, такваз....умора :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.