Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам мръсно подсъзнание - какво да правя със себе си ?

Featured Replies

Имам супер мръсно подсъзнание :@ Как да се отърва ;д 

Редактирано от aaallff (преглед на промените)

Пак ли си ти. Вчера имаше тема "Защо момичетата са такива" , а гледай го ти нашия какъв е. Ти чу*ка нямаш ли си да си играеш ми пускаш тъпизми тука само.

Редактирано от С. Кондуров (преглед на промените)

.. Как да се отърва ;д 

Мисли за друго, например как да подобриш познанията си по български език - казва се "подсъзнание", а не "под съзнание".

И в какво точно се състои мръсното ти подсъзнание?

Вечер, си ляга гол и......си чопли с пръст, мръсотията, между пръстите на краката.....

Вечер, си ляга гол и......си чопли с пръст, мръсотията, между пръстите на краката.....

... и си я мирише...

Хайде бягай да си четеш уроците, ясно ! Докога ще пускаш теми с които да храниш приятелчетата ти от този сайт ? Снощи изписахте един тон ла*на по наш адрес, толкова не ви ли стигна ? Начесахте ли си егото ?

Мамка му, бесен съм !

• Автор

Мисли за друго, например как да подобриш познанията си по български език - казва се "подсъзнание", а не "под съзнание".

Изнявай, но знам как се пише "подсъзнание", просто като пиша от таблета изтървам някои букви или поставям празно място, където не трябва.

Изнявай, но знам как се пише "подсъзнание", просто като пиша от таблета изтървам някои букви или поставям празно място, където не трябва.

Пиши от тетрадката бре синко! Все едно , че си в час по български и "слушаш" даскалицата, а не си вперил поглед в някоя "кифла".

Мамка му, бесен съм !

Ти пък! И защо?! Че който начесва егото си по този начин не заслужава хабене на дори една калория скъпоценен бяс... ;) Що не си гледаш сеира и ти!

А и мисля, че въобще не става въпрос за младежи и младежки изцепки, а поредния "удар" на клонингите... което по-скоро е за съжаление и чукане на дърво. Та такива ми ти работи.

Едит - бесът винаги е необходим в запас...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

И в какво точно се състои мръсното ти подсъзнание?

Какво мръсно може да е ?  :ph34r:

Какво мръсно може да е ?  :ph34r:

Ти да не си от Ръководството?

• Автор

Ти да не си от Ръководството?

Не, защо да съм от ръководството? 

Извинявай, но след като си написал 2 пъти подред неправилно думата - в заглавието и в уводния коментар по темата, няма как да съм сигурен за познанията ти. Не си на изпит, разбира се, но намирам, че неграмотно написаният коментар е обида към четящите го.

Както и да е, важното е да си изчистиш подсъзнанието, нали това ти е целта. Може да опиташ следното: сложи гел и омекотител в пералнята, нагласи я на 400, за да не се изгориш, напъхай се вътре, пусни се на дълга програма и ще постигнеш поне малко от целта си. А и центрофугирането при 1200-1600 оборота ще ти подейства освежително и едва ли ще остане нещо от въпросното бреме. Ако пък не се получи, ще си приемеш мръсното подсъзнание за даденост - к`во толкова...

• Автор

Извинявай, но след като си написал 2 пъти подред неправилно думата - в заглавието и в уводния коментар по темата, няма как да съм сигурен за познанията ти. Не си на изпит, разбира се, но намирам, че неграмотно написаният коментар е обида към четящите го.

Както и да е, важното е да си изчистиш подсъзнанието, нали това ти е целта. Може да опиташ следното: сложи гел и омекотител в пералнята, нагласи я на 400, за да не се изгориш, напъхай се вътре, пусни се на дълга програма и ще постигнеш поне малко от целта си. А и центрофугирането при 1200-1600 оборота ще ти подейства освежително и едва ли ще остане нещо от въпросното бреме. Ако пък не се получи, ще си приемеш мръсното подсъзнание за даденост - к`во толкова...

Ти да не си ял вафла "Хумор" ?  Много смешно няма 'що. 

Може и да съм, що не? Вафли много, подсъзнания - също.

• Автор

Ами пречи ми, защото ми се въртят едни такива в главата.

дреме ти

Ти сега оплакваш ли се или се хвалиш?

Как да се отървеш ли - ми приложи го върху някакъв обект(оставям те сам да се сетиш какъв) че да се разтовариш малко вместо да се чудиш какво да драскаш във форума от скука.

Бих  посъвтвала да  си хванеш приятелка,но се притеснявам дали е морално :)

• Автор

Бих  посъвтвала да  си хванеш приятелка,но се притеснявам дали е морално :)

аз приятелка си имам

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.