Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с живота и семейството

Featured Replies

А, не. Аз не те спирам. Лошото е, че толкова свикнахме с подигравателното поведение на разни гаменчета, че някой ден, когато тук или в някой друг форум влезе някое наистина объркано дете, което ще има нужда от истинска помощ - може да го подминем като поредния трол.

• Отговори 102
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А, не. Аз не те спирам. Лошото е, че толкова свикнахме с подигравателното поведение на разни гаменчета, че някой ден, когато тук или в някой друг форум влезе някое наистина объркано дете, което ще има нужда от истинска помощ - може да го подминем като поредния трол.

+1

Грешно си се разпознал в обърканото дете.

Приятна вечер!

• Автор

Грешно си се разпознал в обърканото дете.

Приятна вечер!

Аз не съм объркан , живота ми е объркан изцяло благодарение на родителите ми.Ако някой ще помага да помага.Ако не ножа и :D:D:D

Един здрав пердах ти трябва. Колко нормални и полезни съвети ти дадоха хората освен всичките подигравки, които си бяха заслужени. Какво си се разревал по форумите и чакаш някой да те прибере. Да беше някоя супер засукана мадама щяхме да те приберем веднага. Колко примера ти дадохме къде можеш да почнеш да работиш? На 18 си, какво дете бе?! Мързелив, слаборактерен и малодушен си. Стягай се и се взимай в ръце, а недей да плашиш хората как си щял да се самоубиеш.

аз му предложих преди време да го приютя на едно място , ама той като не иска ....

С тия дълги ръкави, няма да има как да тропка по клавиатурата. :D

аз му предложих преди време да го приютя на едно място , ама той като не иска ....

Добре че не е приел, щеше да ти реве всекидневно а на нас да ни обяснява що за лош лекар си.

• Автор

Много хейтъри станахте на последък, нямам думи :х

Не става само с приютяване :D:D:D

Не става само с приютяване :D:D:D

Видя ли, Док, то само с приютяване всеки може.. ми компютър, ми цс трябва да му инсталираш, ми 22-23 градуса температура и постоянна влажност на въздуха си трябва, биричка, рибка всеки петък, атмосферно налягане да се поддържа..  айде, че после ще ви тежи на съвестта на всичките в тоя форум.

Видя ли, Док, то само с приютяване всеки може.. ми компютър, ми цс трябва да му инсталираш, ми 22-23 градуса температура и постоянна влажност на въздуха си трябва, биричка, рибка всеки петък, атмосферно налягане да се поддържа..  айде, че после ще ви тежи на съвестта на всичките в тоя форум.

Всичко щеше да му е осигурено, само без компютър - офертата ми беше :

..... бих прибрал автора на темата.Даже ще го облека безплатно с едни хубави бели одежди.Ще е на чистичко, топличко.храна -сутрин, обед, вечер.Три пъти седмично-задъжително месо, в петък-риба. Стаите са с по три легла, има ЛЕД-телевизори.Виж компютър няма как да му се осигури, за което искрено съжалявам :( . Не за друго, ами просто защото съквартирантите му ще му го вземат , но пък температурата в стаите не пада под 23 градуса и ще му е топличко :)Е, само не знам само дали дизайнът на дрехите ще му хареса - не са Долче и Габана, но са с авангардна кройка на ръкавите.И да, никой за нищо няма да го кара да работи или да му се кара.Напротив -всички ще го слушат с най-голямо внимание.

ама не ще :lock:

С тия дълги ръкави, няма да има как да тропка по клавиатурата. :D

умница си ти, умница :*

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Всичко щеше да му е осигурено, само без компютър - офертата ми беше :ама не ще :lock:умница си ти, умница :*

Дай малко повече информация за предложението ти.Да не би да имаш някакъв хотел?

Редактирано от thepronoober (преглед на промените)

• Автор

50 декара ниви за копане има.

И пари има от европрограми :D .

• Автор

Скоро може би довиждане от мене :D с наще не се разбирам добре и :Х

Хахахах, искрено ме разсмя  :D  :D  :D  :D  +1  :D

Скоро може би довиждане от мене :D

Е, то времето се затопли, проблема с температурата ти е решен :)

Момчето трябва да почне работа и да си скъсва г*за от бачкане и ще придобие друга представа живота ! Разглезен си ! След време като ти дойде акъла в главата (и това ще стане !!! ) ще видиш колко глупаво си изглеждал от страни.Нали знаеш ,че родителите не са вечни ? Някой хора нямат такива ама няма как да го осъзнаеш това докато не го изпиташ.

Скоро може би довиждане от мене :D с наще не се разбирам добре и :Х

Ама ти ся да не вземеш да се гръмнеш или заколиш :D Чакам  втора част да знаеш. :D

Добре, как може да се връзвате на подобни глупости? Темата не е обикновена пързалка,ами направо си е ледената пързалка в Борисовата градина-София:)

• Автор

Добре, как може да се връзвате на подобни глупости? Темата не е обикновена пързалка,ами направо си е ледената пързалка в Борисовата градина-София :)

Вие сте ледена пързалка!!!

• 3 седмици по-късно...

Историята ти първо е разказана доста непоследователно и лакоично, второ е несериозно да търсиш някой да те приюти, защото баща ти бил смотан??? На 18 години би трябвало да можеш да се изразяваш и аргументираш доста по-добре.

• Автор

Историята ти първо е разказана доста непоследователно и лакоично, второ е несериозно да търсиш някой да те приюти, защото баща ти бил смотан??? На 18 години би трябвало да можеш да се изразяваш и аргументираш доста по-добре.

E не мога да се изразявам добре, съжалявам за това.Ако някой да помага , да помага.

Ти жив ли си още. Бяхме се притеснили тук.

Зимата свърши бързо  дойде Март ... мене ме взеха трудовак ...

Намери ли си работа я ни кажи или още продължаваш да залагаш на куц кон ?

Това е неговия дух, който трябва да поддържа дискусията минимум 40 дена, докато душата се освободи и отиде при...при някое милионерско семейство, което ще му даде всичко и ще му купи всяка една прищявка и глезотия.

Ти пък голям оптимист си бил. Викаш - попадна на нас и стана човек... Да ама не, продължава да чака.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.