Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с живота и семейството

Featured Replies

Като става без средно , кажи ми къде да отида да работя срещу 500 лева?

Всяка една бензиностанция, търси почти нон-стоп персонал, ако си вън на бензинколонките кофти от атмосферните условия и изпаренията на горивото, но пък има и бакшиши. Аз понеже съм работил, само че касиер веднага ти казвам, че се съчетават идеално с учене - 2х2 по 12 часови смени - 550 лева чисти по мое време ;)Отделно има бонуси, бакшиши ала бала, бе 600-650 лева си стават. Работата не е тежка, даже вечер си спях като пор, имахме 10тина редовни клиенти идва буди ме - купува си цигари, алкохол и си тръгва ;)

• Отговори 102
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми покани го у вас и ще видиш че не е. И да му приготвиш и едно яко пц да му вървят гладко игрите, бърз нет и топла стая да може да си води и мадамите.

Да не забравя и сериозни джобни всекидневно и ще видиш колко партизани ще ти се обадят.

Аз си имам една хрантутничка и ми стига, с 2 ще фалирам! :)

• Автор

За бензиностанция искат средно или нощем , а нощем не ме устройва да работя.През ноща се спи хора.

Баща ми е най-големия ла**ар, взима прането бърка кое е мое и негово и после аз не мога да си намеря чорапите :Х .

Отделно мляска като откачен, пърди ,орига се като луд .Това ако е живот да му е*а майката смотана.Помогнете ми моля ти се .

На масата сме вечеряме и той се орига , и пърди като къртечница омг .Също така мляска като луд .Недай си боже да поканя някой, ще умря от срам .

Аз си имам една хрантутничка и ми стига, с 2 ще фалирам! :)

Значи и ти си хрантутник, щом тя е,все пак тя е произлязла от твойта сперма.Ти си я създал хрантутничка, така че нямаш право да се оплакваш бот.

Редактирано от thepronoober (преглед на промените)

За бензиностанция искат средно или нощем , а нощем не ме устройва да работя.През ноща се спи хора.

Баща ми е най-големия ла**ар, взима прането бърка кое е мое и негово и после аз не мога да си намеря чорапите :Х .

Отделно мляска като откачен, пърди ,орига се като луд .Това ако е живот да му е*а майката смотана.Помогнете ми моля ти се .

На масата сме вечеряме и той се орига , и пърди като къртечница омг .Също така мляска като луд .Недай си боже да поканя някой, ще умря от срам .

Значи и ти си хрантутник, щом тя е,все пак тя е произлязла от твойта сперма.Ти си я създал хрантутничка, така че нямаш право да се оплакваш бот.

Пич ако толкова ти е на зор и нощно време ще работиш. А точно сега зимата по автомивките винаги напускат хора заради лошото време, така че ако ти е на зор и там ще почнеш. Ама като гледам хич не ти е толкова спешно. Значи имаш половин година докато завършиш даскало и после бягай към друг град студент. Къщата е на баща ти и  може да прави каквото си иска там.

• Автор

Така да ти го кажа, през средата на 90те в България само около 5-6% имаха пари шибна ни кризата, обезцени се лева и т.н.Няма да си изливам семейните мъки ... Само ще ти кажа, че тогава бях тийн и такива неща съм изричал на родителите ми, че цял живот няма да ми стигне да си простя аз на себе си... Те са родители сигурен съм, че са го забравили на мига, но като НЯМА - НЯМА дори ето казвам ти като съвет им вдъхвай кураж да продължат напред на твоите родители, защото други няма да имаш - И да банално, но КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА.Наистина ли това са ти целите в живота на 18 - да играеш цс на топло - то дори е жалко да ти повярва човек. А ако темата е "пързалка" говори за теб още по - лоши неща!И извинявам се много ама специално в България на 18 не си "тийнейджър", а пълнолетен гражданин с всички права на такъв по конституция. Абе Аланколуууууу колко месеци съм прекарал да копам, тесам, плевя, садя, бера, поливам и т.н. по градини, ниви и пасища ти толкова работа цял живот няма да видиш и седнал да се оплаква...

Искам и ски/сноуборд да карам, ама като няма кой да ми купи ...

Искам и ски/сноуборд да карам, ама като няма кой да ми купи ...

Свиквай...

Абе някой вече да вземе да го осинови "тийнейджъра" и да го гледа малко, само до пенсия. Че разбирате ли не може да живее в една къща с баща си, а не иска да се пробва да бачка и не му се ходи и студент май като го гледам. А да и ски или сноуборд му вземете, нищо че има здравословни проблеми :ph34r:

Абе някой вече да вземе да го осинови "тийнейджъра" и да го гледа малко, само до пенсия. Че разбирате ли не може да живее в една къща с баща си, а не иска да се пробва да бачка и не му се ходи и студент май като го гледам. А да и ски или сноуборд му вземете, нищо че има здравословни проблеми :ph34r:

аз му предложих преди няколко дни да го взема , ама той явно има предубеждения спрямо институцията :lock:

Темата не е пързалка. А Да не е писта за ски, гледам бая клиенти има.

аз му предложих преди няколко дни да го взема , ама той явно има предубеждения спрямо институцията :lock:

Аз ако бях на негово място сериозно щях да се замисля за предложението ти. Само малко дългите ръкави на ризата ме притесняват :D  :whist:

• Автор

Майка му стара, 3-4 седмици и си тегля ножа вече.Омръзна ми да мръзна при 16-17 градуса у нас, защото наще са идиоти и нищо не ми купуват имам предвид ски,колело и т.н. А имат възможност .Не им пука за здравето ми.Няма кво да се мъча повече, без това не съм искал да се раждам.3-4 седмици и съм out forever,докато не се преродя нядявам се в по-добро семейство.

Редактирано от thepronoober (преглед на промените)

Майка му стара, 3-4 седмици и си тегля ножа вече.Омръзна ми да мръзна при 16-17 градуса у нас, защото наще са идиоти и нищо не ми купуват имам предвид ски,колело и т.н. А имат възможност .Не им пука за здравето ми.Няма кво да се мъча повече, без това не съм искал да се раждам.3-4 седмици и съм out forever,докато не се преродя нядявам се в по-добро семейство.

То след 3-4 седмици започва да се затопля. Издръж още малко ето пролетта идва. След това вече може да излезеш партизанин.

да вземем да го запознаем с Анне ли? :lock:

Заврян зет ! Това е идея а има и комп.

Стига сте го нападали, де хора! Виж какво, я не се ядосвай и не прави глупости! Ако искаш живота ти да се оправи трябва да разчиташ единствено на себе си и вместо да искаш някой непознат да те вземе при него, трябва да си съставиш едно списъче с нещата, които искаш да промениш. Щом искаш да живееш при майка си, защо не поговорите как да се осъществи това и не и помогнеш малко с тези "условия"? Не мисля, че това с cs-са е толкова голям проблем, но ако е толкова важно за теб защо не попиташ баща си какво толкова го дразни и не му обясниш, че тази игра ти доставя удоволствие и т.н? Относно ниската температура в вас можеш единствено да се облечеш по-дебеличко и да влезеш в положение на родителите си. Вярно, че всеки си има трески за дялане, но все пак ти е баща и трябва от време на време да си затваряш очите за някои неща. Всички си имаме проблеми, не мисли, че на другите им е розово, но никой не е тръгнал да прави глупости, нали така? Хайде, горе главата и давай по-ведро  :*

• Автор

Стига сте го нападали, де хора! Виж какво, я не се ядосвай и не прави глупости! Ако искаш живота ти да се оправи трябва да разчиташ единствено на себе си и вместо да искаш някой непознат да те вземе при него, трябва да си съставиш едно списъче с нещата, които искаш да промениш. Щом искаш да живееш при майка си, защо не поговорите как да се осъществи това и не и помогнеш малко с тези "условия"? Не мисля, че това с cs-са е толкова голям проблем, но ако е толкова важно за теб защо не попиташ баща си какво толкова го дразни и не му обясниш, че тази игра ти доставя удоволствие и т.н? Относно ниската температура в вас можеш единствено да се облечеш по-дебеличко и да влезеш в положение на родителите си. Вярно, че всеки си има трески за дялане, но все пак ти е баща и трябва от време на време да си затваряш очите за някои неща. Всички си имаме проблеми, не мисли, че на другите им е розово, но никой не е тръгнал да прави глупости, нали така? Хайде, горе главата и давай по-ведро  :*

Какво ли не съм правил, горовил съм с баща ми и майка ми и нищо.Докато наще са такива малоумници и не почнат да ценят живота, аз няма да живея при тях. И тъй като няма къде да отида и кой да ми помогне остава само едно-самоубиийство.Ако някой иска да ме спаси - нека да драсне тука бързо,че не ми остава много време живот :( .

Значи виж какво нещо е живота !!! И после ще ми говорите за равенство между половете. Сега ако беше някоя яка засукана тинейджерка щяха да ти завалят оферти на лични съобщения да се чудиш коя от коя по апетитна. Ама ти явно ще трябва повечко да изчакаш някой да те вземе у тях си.

Докато чакаш повикай неволята. Започни работа например и някоя колежка току виж те е прибрала заврян зет. Да слушаш после тъщи "ние ти дадохме това, после ти дадохме онова" и т.н и т.н.

Друго си е да ги събереш на куп всички родители и да им кажеш "какво сте дали ве"?

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Какво ли не съм правил, горовил съм с баща ми и майка ми и нищо.Докато наще са такива малоумници и не почнат да ценят живота, аз няма да живея при тях. И тъй като няма къде да отида и кой да ми помогне остава само едно-самоубиийство.Ако някой иска да ме спаси - нека да драсне тука бързо,че не ми остава много време живот :( .

Знаеш ли какво не си правил, най-важното - не си се хванал в ръце и вместо да се оплакваш и да направиш нещо по въпроса, за да промениш положението си, чакаш някой друг да го направи вместо теб. Не става така в живота и колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре. Не родителите, а ТИ не цениш живота, щом говориш за самоубийства и тем подобни глупости. Само ти можеш да си помогнеш и като за начало психически, стегни се и след това нещата ще почнат да се нареждат едно по едно. Ако чакаш някой друг да ти свърши работата, никога няма да се оправиш.

• Автор

Оф оф оф ,какво ли не съм правил, какво ли не съм говорил и т.н.Ако някой ще ми помага да ми помага,ако не по-добре си мълчете:D .Друго си е да ги събереш на куп всички родители и да им кажеш "какво сте дали ве"? Правил съм го и нищо .Закрила на детето- и нищо :D.

Оф оф оф ,какво ли не съм правил, какво ли не съм говорил и т.н.Ако някой ще ми помага да ми помага,ако не по-добре си мълчете :D .Друго си е да ги събереш на куп всички родители и да им кажеш "какво сте дали ве"? Правил съм го и нищо .Закрила на детето- и нищо :D.

Естествено че нищо. Това е идеята нищо да не ти дадът и да се оправиш сам в живота а не да те гледат докато те поемат децата ти. Един ден като се погледнеш пред огледалото да кажеш че всичко в живота си го постигнал сам а не благодарение на богати родители.

То чужди пари лесно се харчат ама ади иди ги заработи да те видим дали ще ги харчиш с лека ръка.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Като един истински ценител на живота, ще се самоубиеш... :eek:

• Автор

Като един истински ценител на живота, ще се самоубиеш... :eek:

Ако стане някакво "невъзможно" чудо няма да се самоубия.Ама шанса е 3% :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.