Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Благодаря за берзият одговор, така както си ги сравнил самсунга губи само с по стара матрица но пък мненията са противоречиви коя е по добра.Според вас струва ли си за тази цена, защото трябва да го мъкна от испания но пък не намирам в BG такъв клас и размер на такава цена?

• Отговори 61
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря за берзият одговор, така както си ги сравнил самсунга губи само с по стара матрица но пък мненията са противоречиви коя е по добра.Според вас струва ли си за тази цена, защото трябва да го мъкна от испания но пък не намирам в BG такъв клас и размер на такава цена?

То мнения ще ,,чуеш,, всякакви.За мен например IPS-a е по добрата матрица.Samsung-a пък печели със 100HZ си панел и активното 3D (това си е по-доброто). Затова и ти казах ти си избирай.В случая не давам предпочитания към никой модел.

А за това ,,мъкнене,, от Испания си е лудост.Щом си готов за сума около  1300+ то LG-то тук е малко повече (не вярвам 50-тина лева да са ти проблем) 

Е, ако си избереш Samsung-a тук ще трябва да се бръкнеш малко повечко.Ти си решаваш.

Благодаря ти още веднъж за мненията. Взех самсунга, впечетлен сам, като се има в предвид че скоро не съм гледал хубав телевизор но чесно казано на фудболен мач не видях по добра картина, kato izkliu4im lekite oblaci ot podsvedkata!Сека започва голямото човъркане в менюто ако имам въпроси ще питам.В краина сметка надделя цената и характеристиките пък мъкненето ще го мислим, че вече ме заболя главата от инфо. Последното мнение беше на един колега (аа къв телевизор ша зимаш? вземи сони тринитрон те са наи добри.);-)

Еми честито тогава :) За подсветката не се кахъри-има го този ,,проблем,, и при флагманите.Такава си е технологията на LED-овете.

Предлагам ти да си донастройваш картината от режим Кино.Така е най-правилно. С малко настройки съм сигурен, че постигнеш по-добри резултати.Аз например си имам направени 2 настройки - за денем (при повече светлина)и нощем.И знай, че на на различни канали няма да е едно и също.

И успех с ,,превоза,,

Мерси! Малко не са ми ясни форматите за 3d-то,то и без това нямам нет сега. А такъв мерак имах да разцъкам смарта.

Колеги, изчезнаха ми приложенията. Вързах телевизора за един бавен нет и първо почнаха да се актоализират, някои приложения бяха по светли други по тъмни, след като изключих тв-то и го пуснах нямаше нито едно!

Колеги, изчезнаха ми приложенията. Вързах телевизора за един бавен нет и първо почнаха да се актоализират, някои приложения бяха по светли други по тъмни, след като изключих тв-то и го пуснах нямаше нито едно!

Първо и най- важно е да прочетеш и обмислиш написаното в техническото ръководство на телевизора и тогава поетапно да действаш. А не както правиш. Нищо не разбираш и само питаш! Какво ще обновяваш, когато почти 80% от приложенията ти са ПЛАТЕНИ?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не си написал много ясно, но...изчака ли да завърши актуализацията?Наскоро ,,шервах,, от Youtube едни клипове на моя телевизор и ми поиска актуализация на Youtube приложението. След като зададох OК си я направи като си изписваше съответните съобщения за това ,,актуализацията в ход,, (или нещо подобно беше); ,,не изключвайте телевизора по време на актуализацията,, ; ,, актуализацията завърши,, и т.н.т. !

пп.Редакцията е защото използвах AllShare, a не стрийм -моя грешка, но за актуализирането си важи!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Явно причината е че не завършвам актоализацията и гася телевизора. При повторно пускане няма нито една апликациа но след време почват да с появяват, първо иконите са тъмни и една по една се осветляват. Понеже нета е краден и много бавен отново изгасих телевозора и го сложих обратно в кашона. В BG ще го мъча пак.

Не си прави експерименти като не си сигурен в нещо.За актуализациите на приложенията явно не е фатално щом се появяват пак, но добре , че не си решил да му правиш ъпдейт на фърмуер-а и да го изгасиш така! Щеше да си имаш телевизор само 2 дена!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Внимавайте с актуализациите на софтуер и/или приложения, те си имат правила - телевизорът изписва кога какво следва да се направи, не допускайте отклонения!

Ъпдейти на софтуера - само през флашка и на собствена отговорност! Ако не знаете какво правите, по-добре не се захващайте и при всички положения изключете опцията за автоматично обновяване! Имайте и предвид, че част от производителите не признават гаранцията, ако са се получили повреди в резултат на ъпдейти!

• 3 месеца по-късно...

Здравеите, извинявам се че въпроса не е по темата , но предполагам че тука мога да получа компетентен одговор. Наи накрая започнах да ползвам телевизора за , които ви питах преди 2 месеца samsung ue46f6640. Интересува ме могали и ако мога как да подкарам субдитрите на 3Д вилм пуснат от двърд диск с плеъра на телевизора. Това е което се опитах да гледам (Need.for.Speed.2014.1080p.3D.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-HDAccess) филма верви добре с много добро качество но няма субдитри. Другото ми питане е , как е по добре да свържа телевизора с приемник на булсатком? В момента го гледам с скарт кабела защото като го свързах с hdmi качеството на 3-те HD канала е невероятно но на останалите ,пълна трагедия.

Благодаря предварително, и още веднъж се извинявам че не съм по темата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.