Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Събирам дарения за сайта си

Featured Replies

Обещавам да се снимам с роклята и да покажа касова бележка! :D За да някой да не си помисли, че съм ползотворила парите за нещо друго. :D

Аххах, няма да е лошо да докажеш къде си похарчила парите. :D

Аххах, няма да е лошо да докажеш къде си похарчила парите. :D

Каузата е благородна, очаквам човек с добра душа да помогне на жена в затруднено положение :D Да не се окаже, че съм съвсем скърндза съм готова да  поема куриерските разходи :D

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Каузата е благородна, очаквам човек с добра душа да помогне на жена в затруднено положение :D Да не се окаже, че съм съвсем скърндза съм готова да  поема куриерските разходи :D

На жена в затруднено полужение, може да се помогнe само тогава когато тя е без рокля.  :P  Относно за куриерските разходи нямаш проблeми, звъниш и престигам на твоя сметка.

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Здравейте,

Надявма се темата ми да не бъде изтрита или да пишете обидни коментари. Правя тази тема, защото се нуждая от малко дарения, ако мога така да се изразя за моя сайт. Искам да си купя домейн, завършващ на .bg, имаме събрани пари, но не ми достигат малко. Трябват ми още 50$ или 70 лева. Аз имам над 120 лева, ами трябва общо 190. Затова искам да помоля за тази услуга. Всички дарители ще бъдат посочени в сайта ми, като ще бъде даден линк към сайта им или което преценят. Бихте ли ми писали на имейл, за да ви дам имейл за PayPal.   :)

А какъв е този сайт?

Какво ще има в него? Към какви читатели/посетители ще бъде насочен?

Обещавам да се снимам с роклята и да покажа касова бележка! :D За да някой да не си помисли, че съм ползотворила парите за нещо друго. :D

В такъв случай си заслужавa :)

В такъв случай си заслужавa :)

Момчето се уреди, сега аз оставам! :D

Добре, а не може ли на живо да се демонстрира тази рокля, защо със снимки?:)

Да, искарах си парите имах няколко поръчки за динамични сайтове. Заключете темата. Все пак глупостите и обидите не бяха нужни.

Много си прав в интерес на истината . Глупости не са нужни .То по-голяма глупост от това " Събирам дарения за сайта си " накъде повече ? Глупостта е човешка черта ,и се ражда от какъв човек  ?  Умен , интелигентен , разумен  ?

Темата не бива да се заключва , а да се сложи в специален раздел " Чети и мисли " .

Не съдете по това,че момчето няма презентационни умения и вероятно за първи път иска финансиране за проект за които е отделил много време.

Все пак докато не покаже част от сайта си или нещо по съществено,точно от българи няма как да получи "шанс"

Не съдете по това,че момчето няма презентационни умения и вероятно за първи път иска финансиране за проект за които е отделил много време.

Все пак докато не покаже част от сайта си или нещо по съществено,точно от българи няма как да получи "шанс"

1. Когато се иска "финансиране " за нещо , то се показва и нещо - проект , концепция или каквото и да е

2. Без реално показване на някакви неща , не са от българи , а и от американци до патагонци няма да поличи нищичко .

Задаваш ли си въпроса колко ли трябва да е интелекта на един човек , за да каже в форум точно с такава насока - дайте пари че правя сайт , но за сега няма да ви покажа нищо , защото еди нищо си ? Все едно да кажа на монтьори в сервиз " Абе дайте ми пари че си правя колата ,сега я няма при мен  ама като я направя ще ви  повозя с нея " . Смях , смях и накрая някоя щанга ще се изяда по празната глава. Ако този пич със дарението беше пред мен и ми покаже нещо , нали му предложих да му платя всички разходи и хоп , вече си намерил пари , та ако беше пред мен и ми поиска пари за това , а от среща не покаже нищо , щеше да му остане спомена за цял живот когато е бил глупав да прави нещата по този начин .

Презантационни умения в този случай не са нужни на думи . Има 100 начина да покажеш работата си , преди да искаш пари да я довършиш .

Поздрави и хубав ден от мен .

Ами така е,но типично по БГ форумите в началото вместо да му обясните как правилно да си представи искането го нападате.Има много доказателства,че ако си добър в дадена област и имаш уменията и идеите може да успееш,ето доказателство 

Публикувано изображение

Момчето се уреди, сега аз оставам! :D

Е, ако обещаеш, че ще се снимаш само с касовата бележка може би и ти бързо ще се уредиш :P 

Ами така е,но типично по БГ форумите в началото вместо да му обясните как правилно да си представи искането го нападате.Има много доказателства,че ако си добър в дадена област и имаш уменията и идеите може да успееш,ето доказателство 

Публикувано изображение

Тези същите дали са "просили " по форуми или някъде другаде 40-50 $ ? Примера е смешен . Никой не успява просто така , дори и тези на снимките .

Това момче което искаше пари , защо не поиска да му платя каквото беше нужно ? Ето, нали изявих желание да подпомогна "гения " ? Просто поисках да видя какво прави . Резултата какъв беше ? Беше такъв че на мига се дръпна и каза че се оправил . При такива факти какви приказки за Бил и Зуки си говорим ?

Събирам дарения за старо беемве тройка. Младо момче съм, ще ми падне.. самочувствието ако не дадете.  :D  :D  Кой колкото може, включвайте се дружно.  :) Сериозно, ако ме спонсорирате обещавам да направя клипчета с дрифтове и бърнаут върху пясък и в рядка кал. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.