Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова видео карта спешно

Featured Replies

• Автор

глупости ще ти трябва ново захранване... ц ц ц 750ti даже не и трябва външно захранване!!! боже... кой играе WoW xDпък и какви ли пари изкарваш не те знам.. но с колегите ти казваме че е по добре да си вземеш 750ti ;)

И да ме съветвате за 750 ti нямам пари за нея. Казах, че бюджета ми е около 150 лева, та и затова търсих карта с най-много кадри за тая сума.А аз бих казал кой играе Crysis 4827 BF 942 и т.н.? За мен тези игри освен за мерене на пишки и разни бенчмаркове за друго не стават. А относно това кой играе WoW можеш да погледнеш тази страница http://media.wow-europe.com/infographic/en/world-of-warcraft-infographic.html. А аз играя също LoL и Diablo 3, но не ги споменах защото ако WoW ми върви то те ще летят :) А за това колко изкарвам няма значение, защото пак е по добре от нищо, а и по-важното е че съчетавам полезното с приятното. Започнаха да стават оффтопици, затова да питам само нещо последно, гледам че картата върви с 6 пинов кабел от другата страна с 2 конектора, и двата ли трябва да ги включа в захранването и има ли значение точно каде?
  • Автор

Добре де за какво ли не се писа, а никой ли няма да ми каже как да си включа картата, че утре трябва да дойде.

Добре де за какво ли не се писа, а никой ли няма да ми каже как да си включа картата, че утре трябва да дойде.

Не съм следил темата и затова ще попитам - коя карта ще вземеш и какво е захранването?

• Автор

Не съм следил темата и затова ще попитам - коя карта ще вземеш и какво е захранването?

Картата е Gigabyte GTX 550 ti. А захранването е ATX 500W, сложил сам му снимка в по-горен пост.
  • Автор

Какви толкова са ти притесненията за включването на картата?

Ами нали върви с 6 пинов кабел с 2 конектора от другата страна. И двата ли конектора трябва да включа към захранването и има ли значение как точно, че имам 3-4 свободни.

Картата е Gigabyte GTX 550 ti. А захранването е ATX 500W, сложил сам му снимка в по-горен пост.

Не знам кой ти препоръча тая карта, но е голяма тояга. За тия пари можеш да вземеш 7750 нa Асус или Сапфир - доста по-добре ще е! Захранването го смени при първа възможност, че парите са си твои! Айде, че прав заспивам.

Лека!

• Автор

Не знам кой ти препоръча тая карта, но е голяма тояга. За тия пари можеш да вземеш 7750 нa Асус или Сапфир - доста по-добре ще е! Захранването го смени при първа възможност, че парите са си твои! Айде, че прав заспивам. Лека!

550 ти е доста по добра от 7750 така че не ме устройва. Варианта е 7770 която е почти равна даже на 550ти но пък и е с 30 лева по скъпа... Въпросът ми беше съвсем друг, но както и да е.

Редактирано от asdffcho (преглед на промените)

550 ти е доста по добра от 7750 така че не ме устройва. Варианта е 7770 която е почти равна даже на 550ти но пък и е с 30 лева по скъпа... Въпросът ми беше съвсем друг, но както и да е.

Тука лекинко си в грешка, но както и да е(парите са си твои). За свързването - каква толкова философия търсиш? Картата е с един 6 пинов конектор, който трябва да го включиш към захранването(търси кабел, на който да пише PCI-E и да е 6 пинов. Ако е 6+2 махни двойката и включвай.

Minimum 400W or greater system power supply with one 6-pin external power connector

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

• Автор

Тука лекинко си в грешка, но както и да е(парите са си твои). За свързването - каква толкова философия търсиш? Картата е с един 6 пинов конектор, който трябва да го включиш към захранването(търси кабел, на който да пише PCI-E и да е 6 пинов. Ако е 6+2 махни двойката и включвай.

Minimum 400W or greater system power supply with one 6-pin external power connector

Пак не ми разбра въпроса. Картата е с 6 пинов конектор, но от другата страна на кабела се разклонява на два 4 пинови. Та питах и двата ли 4 пинови трябва да включа?

Пак не ми разбра въпроса. Картата е с 6 пинов конектор, но от другата страна на кабела се разклонява на два 4 пинови. Та питах и двата ли 4 пинови трябва да включа?

Слушай льо-льо, много добре те разбрах - говориш за преходника, който идва в комплект с картата. Той се ползва само ако захранването ти няма 6 пинов захранващ кабел. Ако има съм ти написал какво да правиш, ако няма влючваш и двете букси към 4 пиновите захранващи кабели за периферия. Чат?

• Автор

Слушай льо-льо, много добре те разбрах - говориш за преходника, който идва в комплект с картата. Той се ползва само ако захранването ти няма 6 пинов захранващ кабел. Ако има съм ти написал какво да правиш, ако няма влючваш и двете букси към 4 пиновите захранващи кабели за периферия. Чат?

Какъв ти е проблема ве? Попитах най-нормално някой да ми обясни, да не направя някоя беля. Не е срамно да питаш като не знаеш! А ти като не разбираш недей да пишеш.. видял сам те всяка тема ми предлагаш амд-та.. Не ми пиши в темата повече... льо-льо!

Ха ха, бийте се, не се карайте. Това за допълнителното захранване питай naruto,  нали той те упъти да вземаш тая карта.

Иначе да и двата трябва да свържеш. Проблемът е, че не само картата е на тая 12 волтова линия. Дано да нямаш проблеми и дано захранването ти да не е почнало да сдава багажа, щото с годинките нещата се променят. A HD7750  би ти свършила идеална работа. Освен това е и икономична и нова с гаранция. Доколкото се сещам, тая карта ( NVIDIA-та) има изискване за 18 А. Иначе рискуваш като мен черни екрани с десет пъти по-качествено и добро захранване от твоето.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

Ха ха, бийте се, не се карайте. Това за допълнителното захранване питай naruto,  нали той те упъти да вземаш тая карта. Иначе да и двата трябва да свържеш. Проблемът е, че не само картата е на тая 12 волтова линия. Дано да нямаш проблеми и дано захранването ти да не е почнало да сдава багажа, щото с годинките нещата се променят. A HD7750  би ти свършила идеална работа. Освен това е и икономична и нова с гаранция. Доколкото се сещам, тая карта ( NVIDIA-та) има изискване за 18 А. Иначе рискуваш като мен черни екрани с десет пъти по-качествено и добро захранване от твоето.

Мислех, че във форума има само интелигентни и културни хора...А за картата казах, че ми трябва спешно, да бяхте писали преди да ме разубедите :) Нямах много време да мисля, видях че 550ти вади повече кадри от 7750 в игрите затова и нея реших. Както и да е картата е поръчана, днес трябва да доиде. Каквото е такова. Мерси все пак.

Мислех, че във форума има само интелигентни и културни хора...А за картата казах, че ми трябва спешно, да бяхте писали преди да ме разубедите :) Нямах много време да мисля, видях че 550ти вади повече кадри от 7750 в игрите затова и нея реших. Както и да е картата е поръчана, днес трябва да доиде. Каквото е такова. Мерси все пак.

Все пак всички сме хора, макар и интелигентни :P  Но ако търсиш наистина интелигентни, дето ще те упътят, може да посетиш примерно Технополис. Там винаги ще ти обърнат нужното внимание и дори малко повече. А при няколко стотин хиляди регистрирани потребители в тоя форум (дано да не греша бройката, че изобщо не ме и интересува), е наивно да се мисли, че всички са интелигинтни и културни. Иначе си прав, че всичко тук се посреща на нож. Дори преди малко в една друга тема ми направи впечатление точно това, как 3-4 поста след първия, граничеха с обидите и упреците за това и онова. Ама така е, като възрастовата граница на пишещите тук е от 12 до +60 годишни. Няма как да очакваш от всички еднаква култура и интелигентност. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.