Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с флашка на vivacom

Featured Replies

Деинсталирам после ако е останала папката я трия със ccleaner трия регистрите и опция почистване .

А как инсталираш, това питах? За 3-ти път, изпълни ли препоръката от пост #7? Опитай първо да качиш само драйвера и после допълнителния софтуер за връзка.

• Отговори 50
  • Прегледи 14,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А как инсталираш, това питах? За 3-ти път, изпълни ли препоръката от пост #7? Опитай първо да качиш само драйвера и после допълнителния софтуер за връзка.

Няма опция да инсталирам драйверите  първо .Пробвах инсталация със различни съвместимости ,като администратор , рестартирам със флашка без флашка ... 

post-310824-0-49474100-1394207178_thumb.

Това що е на C:? Както и да е... Какъв архиватор ползваш? Дай десен бутон на файла Vivacom 3G USB мmodem install и разархивирай изпълнимия файл в текущата директория. После изпълни инструкциите от пост 7

• Автор

Това що е на C:? Както и да е... Какъв архиватор ползваш? Дай десен бутон на файла Vivacom 3G USB мmodem install и разархивирай изпълнимия файл в текущата директория. После изпълни инструкциите от пост 7

Winrar -Има само архивиране със десен бутон на файла.

Качи ми файла някъде, да го дръпна

Чакай, дръпни първо това , разархивирай на десктопа и следвай пост 7

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Тия от Виваком се оказват пълни малоумници. Пробвай с това да ъпдейтнеш драйвера

п.п. Много си бавен, дай по-скоростно :D

Б*си, последно пробвай с това разархивирай и инсталирай да видим

Unable to detect device.

Мхм, а модема беше ли включен към лаптопа?

• Автор

Б*си, последно пробвай с това разархивирай и инсталирай да видим

Мхм, а модема беше ли включен към лаптопа?

ЧОВЕК стана с това последното много ти благодаря... сега даже от него пиша ;d Много мерси. Благодаря на всички и най вече на exwol

Редактирано от danielvasev (преглед на промените)

ЧОВЕК стана с това последното много ти благодаря... сега даже от него пиша ;d Много мерси.

Оффф, браво. Кажи честно сигурен ли си, че е тръгнало с това последното? Големи са льольовци тия... Пишат си нещата е така колко да не заспат...

• Автор

Оффф, браво. Кажи честно сигурен ли си, че е тръгнало с това последното? Големи са льольовци тия... Пишат си нещата е така колко да не заспат...

Така е колега , мерси .

post-310824-0-20961400-1394216630_thumb.

Редактирано от danielvasev (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

И аз искам да благодаря за решения проблем, тъй като в магазин на Виваком отказваха да ми я сменят преди да ми е изтекъл договора   :)

Имам и един въпрос, някаква идея защо вече някои сайтове не се отварят с нея, например facebook.com и gmail.com не искат, а с abv.bg зарежда веднага?

Браузър  е копието на Google Chrome,  Comodo Dragon който ми допада повече ... като махна флашката  вече нямам никакви проблеми  :(  

Редактирано от a4o (преглед на промените)

Ха странно тези от Виваком още ли не са фикснали проблема си? Повече от година и все още да има проблем, добре са... :D

Имам и един въпрос, някаква идея защо вече някои сайтове не се отварят с нея, например facebook.com и gmail.com не искат, а с abv.bg зарежда веднага?

Браузър  е копието на Google Chrome,  Comodo Dragon който ми допада повече ... като махна флашката  вече нямам никакви проблеми  :(

Вероятно има проблем с DNS-a. Може да пробваш да изчистиш кеша.

Отваряш command prompt като администратор и пишеш ipconfig /flushdns ентер и опитай пак как се държи.

Явно няма много досадници които да ги занимават, за да го възприемат като проблем   :D

Мерси за отговора, направих каквото каза, но дали има ефект ще разбера когато ми се наложи пак да им използвам флашката, което слава Богу не се случва много често ;))

• 1 месец по-късно...
  • Здравейте,
  • Намерих решение на проблема. Отивате тук и сваляте това aggiornamento-x220s-wind-per-supporto-windows-8.rar. След като го инсталирате, ще видите че интерфейса е на WIND Италия, но това по никакъв начин не ви пречи на функционалността. Разбира се, ако не ви харесва, може да си сложите и VIVACOM софтуера от тук
  • Здравейте,
  • Намерих решение на проблема. Отивате *** и сваляте това ***** След като го инсталирате, ще видите че интерфейса е на WIND Италия, но това по никакъв начин не ви пречи на функционалността. Разбира се, ако не ви харесва, може да си сложите и VIVACOM софтуера от тук

Здравей, а какво не ти хареса на модификацията, която съм направил и споделил в пост №36, за да работи модема под Windows 8/8.1? При теб не работи ли, защото ако е така, мога да търся решение и да го поправя.

Иначе до сега няколко човека потвърдиха, че работи на 8-цата и се чудя, защо се налага да се подменя с италянски? Що се отнася до софтуера на Виваком, до колкото си спомням не тръгваше под Win8 и точно за това се налагаше тази модификация. Не съм следял дали са си оправили проблема при тях, защото не ползвам подобни модеми, но ако са го фикснали ще я сваля, въпреки че като гледам линка, който си дал към техния софтуер в описанието не виждам да пише, че се поддържа Windows 8/8.1

Колега ако те назначат на работа в НАСА ще закараш ракета до МАРС ако се налага. Признавам те затова, че никога не се отказваш! 

Няма начин да няма начин! Въпросът е да се намери точният начин.

Колега ако те назначат на работа в НАСА ще закараш ракета до МАРС ако се налага. Признавам те затова, че никога не се отказваш! 

хахаха, опасен си ей Емо - ма какво да се прави, див и упорит овен съм си...  :D

див и упорит овен съм си...  :D

Ама нещо си под прикритие  :ph34r:

Справка:аватара

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.