Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

D-то ми намаля с 50 ГБ

Featured Replies

• Автор

уф, не мога да прикача файл :shock11:

Около 22 ГБ са само бекъпи от незнайна програма. 

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

първата папка е моя

В папка WindowsImageBackup се губят 22 ГБ. Моя е грешката. 

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

ето раздробено Бек-ъп файловете

http://store.picbg.net/pubpic/DD/6E/73db21581db1dd6e.png

Бек-ъп фаловете от доста време си стоят на едни и същи гигабайти - по 22 и 10 ГБ,

Редактирано от nemogadaizmislqime (преглед на промените)

Хм...На мен ми стана интересна тази тема  и четох тук-там из нета разни мнения за подобен проблем.Повечето обаче се отнасят за по-малко ,,загуби,, на ГБ и има разни съвети,които понякога водят и до оправяне на проблема,но като че ли не рядко се оказва наистина вирус.Така,че ако някой тук не открие разковничето на проблема мисля няма да е лошо да посетите антивирусния отдел.

Аз лично нямам идея как така се губят 50 ГБ!

Успех на автора.

Какво показва Disk Magagement(ComputerManageStorageDisk Management).

• Автор

Какво показва Disk Magagement(ComputerManageStorageDisk Management).

Това ли?

http://store.picbg.net/pubpic/3F/8E/2d99a57cb4d53f8e.png

не се вижда това ( ако е важно)

Резервирана за системата: Капацитет 100 МБ; Свободно пространство 70 МБ

Имах нещо на предвид,но не е там проблемът.Как се губят 50 GB си е направо загадка.Ще намерим решението но май ще трябва време.

• Автор

Имах нещо на предвид,но не е там проблемът.Как се губят 50 GB си е направо загадка.Ще намерим решението но май ще трябва време.

Здравей,

вече ми липсват 83 ГБ, а една папка с 22 ГБ бек-ъп файлове изчезна. ТрийСайз ми показва, че Д-то заема 31.5 ГБ: http://store.picbg.net/pubpic/7A/E3/18d3ee71507d7ae3.png , а Диск Д ->Свойства, ми показва, че имам 113 ГБ  http://store.picbg.net/pubpic/DD/11/e45b67f72705dd11.png . Мислиш ли, че трябва да кликна Почистване на диска? Вижда ми се прекалено лесно, за да е така. В този сайт http://blogs.msdn.com/b/ntdebugging/archive/2008/07/03/ntfs-misreports-free-space.aspx е описано какво трябва да се направи, обаче е много сложно за мен.

Здравейте.

Аз бих препоръчал да преинсталирате ОС.Ако и след преинсталацията това абсурдно състояние продължи,да го закарате на сервиз за да се види от специалист.

Здравейте.

Аз бих препоръчал да преинсталирате ОС.Ако и след преинсталацията това абсурдно състояние продължи,да го закарате на сервиз за да се види от специалист.

Според мен по-скоро нещо е сбъркано с файловата система на този дял, отколкото да е от инсталацията на Windows. Като нищо може да стане така, че да се преинсталира и проблемът да си е същият.

Според мен по-скоро нещо е сбъркано с файловата система на този дял, отколкото да е от инсталацията на Windows. Като нищо може да стане така, че да се преинсталира и проблемът да си е същият.

Вярно,но няма как да знаем.

• Автор

Някой би ли ме посъветвал дали да отметна "Това ще освободи 50 ГБ"? Нещата почнаха да ми се изясняват: "По подразбиране Windows автоматично записва системни образи, като не заема повече от 30% от пространството на диска за архивиране."

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.