Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сайта на Facebook

Featured Replies

От 2-3 дни, когато вляза във фейсбук страницата ми излиза по Този и Този начин.Изпробвах доста различни браузъри, но без услех.Пробвах и много различни начина да го оправя, успях.Другите сайтове си ги отваря без проблеми и от друг компютър успявам да вляза в профила в фейсбук.Моля да ми помогнете и благодаря предварително :)

Свери си датата и часа. Провери дали ги поддържа точно. Може батерията на дънотго  да е за смяна. И ако имаш Flex Type 2K го махни.

• Автор

Като му дам да се синхронизира времето с time.windows.com и казва, че не може и сега започна да ми дава разни съобщения за SSL Certificates като отворя google и някъде пак прочетох, че трябва да оправя времето, но то си върви нормално и като дам да се синхронизира не иска.Някакви идеи освен да махна Flex  Type :D

С другите браузъри пак същото ли е? Ако не, изчисти се кеша на браузъра. На мен така понякога ми се бъгва де фейсбука, де калдейта.

• Автор

Да пробвах и с други браузъри и изчистих кеша на браузъра, но си остава този проблем...

Да пробвах и с други браузъри и изчистих кеша на браузъра, но си остава този проблем...

Потърси в сайта на софтвизия, един от админите  е създал иструмент за правлино премахване на Флекс-а

Ако разликата с актуалното време е прекалено голяма, Windows няма да позволи синхронизация, и в такъв случай се налага ръчно въвеждане на дата и време.

Ако разликата с актуалното време е прекалено голяма, Windows няма да позволи синхронизация, и в такъв случай се налага ръчно въвеждане на дата и време.

time.windows.com не работи и в него е проблема. Да пробва с time.nist.gov

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

time.windows.com не работи и в него е проблема. Да пробва с time.nist.gov

В този ред на мисли аз ползвам 0.bg.pool.ntp.org, от България е с доста малък пинг. Алтернативно също и с 1, 2 или 3 вместо нулата.

В този ред на мисли аз ползвам 0.bg.pool.ntp.org, от България е с доста малък пинг. Алтернативно също и с 1, 2 или 3 вместо нулата.

В такъв случай е по-добре да се ползва pool.ntp.org който се настройва автоматично според региона :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.