Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със хард диск

Featured Replies

• Автор

Не им казвайте за лошите сектори. Те така или иначе ще го подложат на тест. Просто им споделете, че понякога не намира твърдия диск (не само един път, понеже няма как да сте сигурен, че това ще бъде еднократно събитие).

А да си го форматирам ли или да го оставя както си е ?

Що ли ми се струва, че напразно ще разнасяш хард диска по сервизи? Определено първо ще се опитат да замажат лошите сектори и да ти върнат харда. Но ти това и сам може да направиш с гореспоменатата програма. Това е само предположение. Все пак е добре да върнеш диска, щом все още е в гранция. Това с лошите сектори върви при старите хард дискове, където няма кой знае какво да губиш. Предполагам HDD Regenerator ще оправи лошите сектори, но така като ги гледам, те са доста. Едно, че ще отнеме доста време и второ, че след като са много, проблемът вероятно е по-сериозен. Още повече, че хард диска е нов. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

А да си го форматирам ли или да го оставя както си е ?

За това не съм съвсем сигурен. Предполагам, че няма да има проблем и така да го оставите (не съм много наясно с политиката на сервизите относно легалността на софтуера, намиращ се върху съответния твърд диск). Мисля, че не взимат отношение, така че дори и да съществува такова нещо на вашето устройство няма да има проблеми (друг е въпросът, че би трябвало да запазите ценната за вас информация някъде на сигурно място). Само да предупредя, че има голяма вероятност от сервиза да се опитат да оправят лошите сектори (както ме изпревари колегата вече) и така да ви го върнат. Само, че така или иначе като е в гаранция, най-добре ще е  да го занесете на сервиз (дори и да се опитат да оправят секторите, си мисля, че те пак ще се появят и в крайна сметка ще ви го заменят).

Редактирано от wickerman (преглед на промените)

• Автор

За това не съм съвсем сигурен. Предполагам, че няма да има проблем и така да го оставите (не съм много наясно с политиката на сервизите относно легалността на софтуера, намиращ се върху съответния твърд диск). Мисля, че не взимат отношение, така че дори и да съществува такова нещо на вашето устройство няма да има проблеми (друг е въпросът, че би трябвало да запазите ценната за вас информация някъде на сигурно място). Само да предупредя, че има голяма вероятност от сервиза да се опитат да оправят лошите сектори (както ме изпревари колегата вече) и така да ви го върнат. Само, че така или иначе като е в гаранция, най-добре ще е  да го занесете на сервиз (дори и да се опитат да оправят секторите, си мисля, че те пак ще се появят и в крайна сметка ще ви го заменят).

Ами утре ще видя какво да правя а и то ценна информация няма чисто нов е харда и освен игри друго няма,а ми мина през акъла имам 2 хард диска на която имам що-годе важна информация но са повредени и нито лаптопа нито компютъра ги намира.Та въпроса ми е те може ли да се оправят по някакъв начин или поне да си върна информацията ?

Ами утре ще видя какво да правя а и то ценна информация няма чисто нов е харда и освен игри друго няма,а ми мина през акъла имам 2 хард диска на която имам що-годе важна информация но са повредени и нито лаптопа нито компютъра ги намира.Та въпроса ми е те може ли да се оправят по някакъв начин или поне да си върна информацията ?

По принцип, доколкото аз знам има начин (в зависимост от състоянието на устроиствата, разбира се :)). Въпросът е: Колко ще струва това удоволствие? (И кой ще се навие да го направи?) Успех утре с начинанието и лека и спокойна вечер :)

Редактирано от wickerman (преглед на промените)

• Автор

По принцип, доколкото аз знам има начин (в зависимост от състоянието на устроиствата, разбира се :)). Въпросът е: Колко ще струва това удоволствие? (И кой ще се навие да го направи?)

Та утре ще видя какво да правя,че като чета в сайта на emag допълнително се обърквам.

Та утре ще видя какво да правя,че като чета в сайта на emag допълнително се обърквам.

Е той ако е от Емаг-а, предполагам те са само посредници, та е много вероятно да го пратят някъде за сервиз (възможно е и извън страната да е), така че се пригответе за чакане (по лични впечатления 2,3 седмици поне). Естествено, това е само предположение. 

• Автор

Е той ако е от Емаг-а, предполагам те са само посредници, та е много вероятно да го пратят някъде за сервиз (възможно е и извън страната да е), така че се пригответе за чакане (по лични впечатления 2,3 седмици поне). Естествено, това е само предположение. 

Абе стига да го оправят и да не се налага да купувам нов съм готов да чакам и 2 месеца.Че за момента съм безработен и хард диска за пореден път беше купен от моите родители.

Редактирано от BAZZINGA (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.