Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение и съвети относно гейминг конфигурация

Featured Replies

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_770_gaming_review,5.html

Струва ми се, че 770-ката иска 600w на системата, а това захранване, което съм написал е 550?

Ми с изключение на забележката, че срещу лев повече получавате хард диск с 1 година повече гаранция - пак Сийгейт 1 терабайт. Други биха препоръчали хард диск на Тошиба, но няма голяма разлика. Всъщност май дори го няма в момента в Никем.

Ми с изключение на забележката, че срещу лев повече получавате хард диск с 1 година повече гаранция - пак Сийгейт 1 терабайт. Други биха препоръчали хард диск на Тошиба, но няма голяма разлика. Всъщност май дори го няма в момента в Никем.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Еми повечето приложения във форума са за sg. Другото по - често срещано в този ценови диапазон е Wd Caviar blue. Сигурно ще сложа Wd blue. Някакви приложения за най - обикновени клавиатура и стабилна мишка, без излишни глезотии по тях?

взимай предложената от колегата MSI 770 докато е време, Palit не се славят особенно като качествена марка

Аз съм с "палитка" GTX570 и редовно я разтривам по няколко часа на ден с тежки игри. Въпреки, че картата развива над 80 градуса при тежка игра, вече повече от 2 години се справя чудесно и нямам никакви проблеми. За мен Palit правят много добри карти.

Аз съм с "палитка" GTX570 и редовно я разтривам по няколко часа на ден с тежки игри. Въпреки, че картата развива над 80 градуса при тежка игра, вече повече от 2 години се справя чудесно и нямам никакви проблеми. За мен Palit правят много добри карти.

е радвам се ама не искам да ми развива такива градуси :)
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Вече взех конфигурацията, само че се друг монитор, че Аоса го нямаше. Взех Acer H226hqlbmid 21.5'. В момента имам проблем с размазване на образа при бързо движение на игра. Даже не на най-новите, а примерно и Fable 3,Nfs most wanted (на нея даже колата се управлява с леко забавяне - реакцията от натискането на копчетата и на колата не е 1:1. Battlefield 4 върви по равно от тях! Къде може да е проблема? Свързани са с hdmi. Казвайте ако мога да реагирам по някакъв начин.

Редактирано от thundertkd (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.