Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Времето за покупка дойде. Последни съвети и решения.

Featured Replies

http://nikem-bg.net/computer-components/1T-SG-SATA-6G-7200-64--3Y-WARR/description.html

Това е същия хард но за 66 стотинки отгоре го взимаш с 3 години гаранция.  ;)

• Отговори 86
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

http://nikem-bg.net/cart/46717p1r49044p1r46974p1r50083p1r49379p1r49614p1r48235p1rf.html.-Това е. Поръчах го преди 2 часа. Надявам се да остана доволен и още веднъж едно голямо благодаря. И моля някой да ми каже как да сложи линка като например :количка:и да ми влиза. Надявам се, че ме разбрахте :)Количка- Получи се благодаря :)

Редактирано от Християн Панов (преглед на промените)

Защо не си поръча същата карта от еМаг,да ти излезе с 60 лв по-евтино и спестените пари да вложиш в по-добро дъно,а????

Колкото до тагването,има си лесен начин.

Пишеш "Количка". Маркираш написаното.Отиваш на страницата на количката в съответният магазин.Копираш адреса на страницата.Връщаш се там където си маркираш и кликаш на "Линк" горе над мястото,в което пишеш.Излиза ти прозорец.В празното му поле пействаш адреса на страницата.Готово.

• Автор

Защо не си поръча същата карта от еМаг,да ти излезе с 60 лв по-евтино и спестените пари да вложиш в по-добро дъно,а????

Колкото до тагването,има си лесен начин.

Пишеш "Количка". Маркираш написаното.Отиваш на страницата на количката в съответният магазин.Копираш адреса на страницата.Връщаш се там където си маркираш и кликаш на "Линк" горе над мястото,в което пишеш.Излиза ти прозорец.В празното му поле пействаш адреса на страницата.Готово.

Защото баща ми иска всичко да е от никем, защото там го тестват и ще ни го дадът работещ. Казах му, че и това може да се направи, но той вика че ще прижали 60 лв. И както се оказа с биуджет 1000 лв станаха 1380..

То не пречи да се сглоби и тества без видеокартата (има вградена). Така че ще поучиш напълно функционална машина.

Остава само да монтираш видеокартата от Емаг която си има гаранция та няма какво да се притесняваш.

От 430 лв. до 499 лв. са 69 лв. разлика което си е сериозна сума особено предвид колко е превишен бюджета.

Баща ти да купи кутия боро на някое съседче да монтира картата ако и двамата не може да се справите и пак ще му останат 64 лв. спестени.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Ясно де ама той си мисли, че може да се обърка нещо с видеото и за това така. Вече го поръчахме. Надяваме се вторник да дойде. А и така и така е нов, с какво да го чистя от прах?

Ясно де ама той си мисли, че може да се обърка нещо с видеото и за това така. Вече го поръчахме. Надяваме се вторник да дойде. А и така и така е нов, с какво да го чистя от прах?

Флакон със сгъстен въздух. И какво направи монитора ще го сменяш ли ?

Редактирано от MachineZZ_BG (преглед на промените)

Живот и здраве до година.

Като я вземеш да не забравиш да пуснеш снимки :)

• Автор

Здравейте, отново съм тук с още 1 въпрос. Лятото ще трябва ли да се слагат допълнителни вентилаторчета за охлаждане или тази кутия Н200 ще се справи с охлаждането ? Нямаме климатик у  нас и става доста горещо.

• Автор

Ok ще ви пусна няколко в четвъртък като му инсталирам уиндоуса.

Ok ще ви пусна няколко в четвъртък като му инсталирам уиндоуса.

Че какво пречи и сега да го заснемеш?Уиндоус-а който ще инсталираш няма да направи частите вътре много по-различни,даже никак.

• Автор

Че какво пречи и сега да го заснемеш?Уиндоус-а който ще инсталираш няма да направи частите вътре много по-различни,даже никак.

Не знам защо ме мислиш за толкова тъп, но компютърът ще дойде чак в четвъртък и тогава ще се занимавам с него. Какво да направя като никем не могат да си доставят един компютър като хората..Отделно лятото ще следя температурите и ако станат много високи може да пусна една темичка за това къде и кои фанове да сложа :)

• Автор

Отново съм тук. Много съм разочарован от никем. Уговорката беше днес да си го вземем от офиса на спееди, но уви явно и днес няма да ни го доставят. Това прави общо 1 седмица..

Християне, хубавите неща стават бавно. За къде си се разбързал? Че няма да можеш да играеш през ваканцията ли? Лятото идва, ще си цъкаш колкото искаш, та чак ще ти писне. Никем не се занимават само с теб, имат и други заявки. А и все пак трябва да го сглобят, да го тестват и т.н. Не бързай!

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Автор

То е  ясно това, но защо като обещават, че ако трябва да го сглобят и тестват и ще се забавят с 1 ден(вместо сряда-четвъртък) и сега им се обаждаме и те викат, че днеска няма да може..

• Автор

Здравейте, изникна още 1 въпрос за който сега се сещам. Когато дойдат кутиите от частите предполагам, че към тях ще има дискове с драйвърите. Проблемът е, че аз няма да слагам записвачка или четец за дискове и се чудя дали ще трябва от този компютър. да ги прехвърлям 1 по 1 на флашката и междувременно да ги инсталирам на новия компютър.

А относно Win7 инсталацията на флашка ще ползвам Windows 7 usb/dvd download tool. След това трябва ли да се вади флашката след първия рестарт и какво е по-особеното ако не това. И как се влиза в биоса, ако трябва да настройвам да буутва първо от флашката на това дъно.(има го по-горе в коментарите). Чувал сам, че освен след 1 рестарт да се маха флашката трябва и да се промени да 1 буутващо устройство да е HDD.

Редактирано от Християн Панов (преглед на промените)

Здравейте, изникна още 1 въпрос за който сега се сещам. Когато дойдат кутиите от частите предполагам, че към тях ще има дискове с драйвърите. Проблемът е, че аз няма да слагам записвачка или четец за дискове и се чудя дали ще трябва от този компютър. да ги прехвърлям 1 по 1 на флашката и междувременно да ги инсталирам на новия компютър.

А относно Win7 инсталацията на флашка ще ползвам Windows 7 usb/dvd download tool. След това трябва ли да се вади флашката след първия рестарт и какво е по-особеното ако не това. И как се влиза в биоса, ако трябва да настройвам да буутва първо от флашката на това дъно.(има го по-горе в коментарите). Чувал сам, че освен след 1 рестарт да се маха флашката трябва и да се промени да 1 буутващо устройство да е HDD.

Не ти трябват дисковете, най- малкото защото ги има на сайтовете на съответните производители, а освен това и е доста вероятно да са излезли нови през това време. Влизаш в сайта на асус, Нвидия и тн (забравих да погледна какво си си купил преди да почна с писанията...) пишеш си модела и теглиш най- новия драйвер, слагаш го на флашка и си ти. Почни от драйвера за чипсета, след това мисля че нямаше кой, знае какво значение, но ако бъркам някой да ме поправи.

Освен това Флашката няма нужда да я махаш (не ти пречи)... само не му задавай да инсталира 2ри път върху същия дял (изобщо не му давай да инсталира).

Колкото до това дали да местиш боот приоритетите - точно веднага след първия рестарт няма нужда, но принципно печелиш около 1-3 секунди от пост проверката, защото ако го оставиш на някаква периферия ще губи време да проверява за наличието на такава и най вече дали има какво да буутне от нея... Не е болка за умирачка, но да кажем че теоретично помага, ако го нагласиш на харда. Бутона за биоса ти е или DEL или F2. А ако си напишеш и в google.com името на дъното и What key do I press to enter the BIOS at startup?

Поздрави

ПС: като за начало ето ти линк към драйверите на дънната платка: Цък

ПС2: ето и за видеото, но си избери модела и операционната, тъй като не знам каква боза ще слагаш :)Тук

Редактирано от Кристиян Дамянов (преглед на промените)

• Автор

Не ти трябват дисковете, най- малкото защото ги има на сайтовете на съответните производители, а освен това и е доста вероятно да са излезли нови през това време. Влизаш в сайта на асус, Нвидия и тн (забравих да погледна какво си си купил преди да почна с писанията...) пишеш си модела и теглиш най- новия драйвер, слагаш го на флашка и си ти. Почни от драйвера за чипсета, след това мисля че нямаше кой, знае какво значение, но ако бъркам някой да ме поправи.

Освен това Флашката няма нужда да я махаш (не ти пречи)... само не му задавай да инсталира 2ри път върху същия дял (изобщо не му давай да инсталира).

Колкото до това дали да местиш боот приоритетите - точно веднага след първия рестарт няма нужда, но принципно печелиш около 1-3 секунди от пост проверката, защото ако го оставиш на някаква периферия ще губи време да проверява за наличието на такава и най вече дали има какво да буутне от нея... Не е болка за умирачка, но да кажем че теоретично помага, ако го нагласиш на харда. Бутона за биоса ти е или DEL или F2. А ако си напишеш и в google.com името на дъното и What key do I press to enter the BIOS at startup?

Поздрави

ПС: като за начало ето ти линк към драйверите на дънната платка: Цък

ПС2: ето и за видеото, но си избери модела и операционната, тъй като не знам каква боза ще слагаш :)Тук

Ок, значи  сега ще изтегля всички драйвъри и ще ги запиша на флашката и след като инстална вина директно ще ги инсталирам от нея. Само не ми стана ясно как да не давам да продължава да инсталира. Ясно е, че няма да се ръчкам в биоса, тъй като явно няма смисал, а и имам търпение да изчакам още няколко секунди :)

Да знаеш, че флашката трябва да е празна когато инсталираш ОС. Даже Windows 7 USB/DVD Download Tool сама ще я форматира при копирането на исото.

• Автор

Да знаеш, че флашката трябва да е празна когато инсталираш ОС. Даже Windows 7 USB/DVD Download Tool сама ще я форматира при копирането на исото.

Знам, не съм толкова назад с нещата. Все пак благодаря, че ми каза.Мисля да пусна друга темичка, така и така... След като е форматирана флашката как да я върна обратно в предишния и формат ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.