Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Времето за покупка дойде. Последни съвети и решения.

Featured Replies

Знам, не съм толкова назад с нещата. Все пак благодаря, че ми каза.Мисля да пусна друга темичка, така и така... След като е форматирана флашката как да я върна обратно в предишния и формат ?

Няма какво да връщаш... само и биеш един формат от контектното меню и си готов.

Ако имаш само една флашка, просто си ги приготви драйверите на декстопа на стария в една папка и ги сложи на USBто след формат като свършиш с уина...

Ок, значи  сега ще изтегля всички драйвъри и ще ги запиша на флашката и след като инстална вина директно ще ги инсталирам от нея. Само не ми стана ясно как да не давам да продължава да инсталира. Ясно е, че няма да се ръчкам в биоса, тъй като явно няма смисал, а и имам търпение да изчакам още няколко секунди :)

В БИОСа не ти пречи да бъркаш, но просто чети внимателно какво правиш и се опитвай да си отговаряш на въпроса "за какво го правиш?", все пак така се учи човек. 

Ти си инсталирай натам, имах в предвид да не правиш същата тъпотия като "Майстора" дето преди 15тина години ме "учи" да преинсталирам Уиндоус - сложихме 6 ХР едно върху друго в С... просто като ресне не натискай нищо... ;) 

Надявам се да съм бил по- ясен :)

• Отговори 86
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Няма какво да връщаш... само и биеш един формат от контектното меню и си готов.

Ако имаш само една флашка, просто си ги приготви драйверите на декстопа на стария в една папка и ги сложи на USBто след формат като свършиш с уина...

В БИОСа не ти пречи да бъркаш, но просто чети внимателно какво правиш и се опитвай да си отговаряш на въпроса "за какво го правиш?", все пак така се учи човек. 

Ти си инсталирай натам, имах в предвид да не правиш същата тъпотия като "Майстора" дето преди 15тина години ме "учи" да преинсталирам Уиндоус - сложихме 6 ХР едно върху друго в С... просто като ресне не натискай нищо... ;)

Надявам се да съм бил по- ясен :)

Ясно :) Много пъти съм си преинсталвал уиндоуса само, че никога от флашка :) Затова задавам толкова много въпроси.Едит: Имам 2 флашки :)

Редактирано от Християн Панов (преглед на промените)

Ясно :) Много пъти съм си преинсталвал уиндоуса само, че никога от флашка :) Затова задавам толкова много въпроси.

Същото е ;)

Успех

... и ако имаш поне 16 Наздраве!

• Автор

Същото е ;)

Успех

... и ако имаш поне 16 Наздраве!

На 13 съм, но и никога няма да пия алкохол :Д Мразя алкохолиците не знам защо така. Същото е и с цигарите :)Едит:Сигурен ли си, че това е драйвъра. И защо е само един. Аз се набутах да търся някви за асус :((

На 13 съм, но и никога няма да пия алкохол :Д Мразя алкохолиците не знам защо така. Същото е и с цигарите :)Едит:Сигурен ли си, че това е драйвъра. И защо е само един. Аз се набутах да търся някви за асус :((

Приятел, само един съвет имам към теб по темата за алкохола и цигарите- никога не се заричай ;) 

Колкото до драйвера, за видеото ти трябва само този от Nvidea, може да имат от асус някаква понатруфена глезотийка, която на 90% няма да ти е полезна, така че няма смисъл. дърпай това което ти дадох и си свиркай :)

ПС: Довечера като се прибера от работа ще погледна пак темата и ако има нужда можем да минем на лични, за по- подробни инструкции ;)

Някой да отиде направо до тях да му го нагласи готов за игра.  :P

Здравейте, изникна още 1 въпрос за който сега се сещам. Когато дойдат кутиите от частите предполагам, че към тях ще има дискове с драйвърите. Проблемът е, че аз няма да слагам записвачка или четец за дискове и се чудя дали ще трябва от този компютър. да ги прехвърлям 1 по 1 на флашката и междувременно да ги инсталирам на новия компютър.

А относно Win7 инсталацията на флашка ще ползвам Windows 7 usb/dvd download tool. След това трябва ли да се вади флашката след първия рестарт и какво е по-особеното ако не това. И как се влиза в биоса, ако трябва да настройвам да буутва първо от флашката на това дъно.(има го по-горе в коментарите). Чувал сам, че освен след 1 рестарт да се маха флашката трябва и да се промени да 1 буутващо устройство да е HDD.

Едва ли ще има нужда да се влиза в биос , просто при стартиране задръж F12 и трябва да ти излезе меню от , което може да се избира от къде да бутне.

Едва ли ще има нужда да се влиза в биос , просто при стартиране задръж F12 и трябва да ти излезе меню от , което може да се избира от къде да бутне.

На някой дъна си спомням че беше F10... специфично е... най добре да погледне в нета за точното дъно 

ПС: Естествено, моите извинения ако си проверил и говориш точно за това гигабайтско дъно :)

Някой да отиде направо до тях да му го нагласи готов за игра.  :P

Момчето каза че не пие, а едва ли ще и почерпи в такъв случай... Обаче ако има някой колега от Габрово, чест ще му прави ако удари едно рамо 

Редактирано от Кристиян Дамянов (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички. Ще видя като дойде утре компа какво ще направя :). Ще ви пиша за резултатите, а ако има проблем ще пиша от тук в темата :)

Успех и не забравяй в началото и след това от време на време да пипнеш повърхността на кутията с цяла длан, за да се заземиш и да се отървеш от статичното електричество. ;)

• Автор

Изникна още 1 въпросче. Как монитора влияе на игрите. Смисъл понеже моя е доста старичък 1280х1024 ще има ли някакъв проблем с графиката ? По- късно след година ще се сменя де.

Може да се появи "tearing", но NVIDIA си имат технология за синхронизация. Недей мисли сега за евентуални проблеми. Ако се появят такива ще пишеш и ще ти помогнем. ;)

• Автор

Може да се появи "tearing", но NVIDIA си имат технология за синхронизация. Недей мисли сега за евентуални проблеми. Ако се появят такива ще пишеш и ще ти помогнем. ;)

Мерси.

• Автор

Компа дойде. Ще видя сега как ще се справя с инсталацията. Ще пиша ако има проблеми :) 

• Автор

Отново съм тук. Значи поави  се проблем с монитора. Сега не разпознава нито стариа нито новиа компютър. Просто го включихме в новиа комп светна лампичката че е включен и изписва Power saving mode, и един вид хибернира. Не мога да стигна до инсталациа и на уиндоус. Просто нищо не прави и не мога да ги събуда, Върнахме го на стариа комп и пак същото. Какво да права?Извинавам се за правописа, но имам късмет на пища от друг лаптотоп тъпа фонетика.. Дано да ми помогнете... Помощ!!

Лоша работа. Освен да го почистите и/или да цъкнете бутона за настройки по подразбиране не се сещам за друго.

• Автор

Лоша работа. Освен дуа го почистите и/или да цъкнете бутона за настройки по подразбиране не се сещам за друго.

Иавно ще трабва да извикаме ниакой специалист.... Не помага и това. От какво се получава ? До преди 30 мин си работи перфектно на стариа комп а на този дори не изка да се вклиучи па и  на стариа не ще...

Да не би да трябва с друг накрайник? Този е един син, който освен, че се "забова" му се завиват и едни болченца (2). Ръгнах го в DVI port на който пасва добре , но мислиа, че е DVI-B или нещо подобно не съм сигурен. 

• Автор

Оправих се!!!! Проблема бе6е, че видеото не поддържа VGA :) С 1 преходник се опрахме :) Ще кача снимки скоро.

Оправих се!!!! Проблема бе6е, че видеото не поддържа VGA :) С 1 преходник се опрахме :) Ще кача снимки скоро.

До къде стигна с инсталацията. Дръж ни в течение че тука всички тръпнем в очакване :P

• Автор

Всичко е готово момчета :) Благодаря ви искрено за помощта. Не мога да изразя по ясно това което направихте за мен. Ето снимки на нещата :)http://tinypic.com/r/2ccuoav/8-цъкhttp://tinypic.com/r/2qx9fvc/8-цъкhttp://tinypic.com/r/2zegw2t/8-цък

Всичко е готово момчета :) Благодаря ви искрено за помощта. Не мога да изразя по ясно това което направихте за мен. Ето снимки на нещата :)http://tinypic.com/r/2ccuoav/8-цъкhttp://tinypic.com/r/2qx9fvc/8-цъкhttp://tinypic.com/r/2zegw2t/8-цък

Честито приятел. Дълго и безаварийно ползване от мен :)

Честито :) С здраве да го ползваш :) Само имам 1 въпрос - сам ли си го инсталира ??? Защото извинявай , ама да объркаш VGA накрайник и да го нахакаш някъде другаде :D ... и после  да не знаеш от къде си го измъкнал (на стария комп.) ...

• Автор

Честито :) С здраве да го ползваш :) Само имам 1 въпрос - сам ли си го инсталира ??? Защото извинявай , ама да объркаш VGA накрайник и да го нахакаш някъде другаде :D ... и после  да не знаеш от къде си го измъкнал (на стария комп.) ...

Не станаха точно така нещата. Иначе всичко сам съм си правил :) Само го занесохме за 10 мин на един специалист и за 10 кинта ни сложи някъв преходник на асус, щото видеото не поддържало вга монтори.П.п До сега играх около 4-5 часа Асссинс креед 4 и графиката е уникална. Теглех Cod Ghosts, говорех по скайп и пак на абсолиутно максимум с вертикална синхронизация и макс антиалиасинг никъв лаг. Върви ми с 100 фпс и не пада..

Честито!!! Може някой път да снимаш на отворена кутия, да видим кабел мениджмънта как е при теб.

С тая видео карта скоро време няма да видиш зор от игра.

• Автор

Здравейте, преди малко пуснах battlefield 4 на макс на първата мисия и доста ми хареса.

Проблемът е, че малко се притесних заради хардуера ми. Компа започа да бучи и стана доста топъл. Вентилатора отзад изкарваше горещ въздух чак( леко преувеличавам но.) Дали има повод да се притеснявам за нещо ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.