Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли някои хора от пръв поглед да си познаят половинката?

Featured Replies

Може!

Така намерих 10-12 :D  :D :D  :tongue2:

• Отговори 88
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Случва ли се някой като срещне бъдещия си партньор да го разпознае чрез аурата или нещо подобно?

Ако имаш предвид бъдещ сексуaлен партнъор, то да, грубо казано разпознаването става по "аурата".  :D

При Кармата всичко е следствие. Може да си мислиш че си прецакан, но просто това си заслужил.

Значи при мен тогава е наистина - карма. Брех, мама му страшна!

Случва ли се някой като срещне бъдещия си партньор да го разпознае чрез аурата или нещо подобно?

Трябва да си специалист и да имаш специално зрение, за да рапознаваш хората по аурата.

Значи при мен тогава е наистина - карма. Брех, мама му страшна!

Кармата е следствие, но ние все пак също имаме избор и свободна воля. Нещата са малко трудни за разбиране, но се надявам, че има по-големи специалисти от мен по тези въпроси, които могат да го обяснят по-добре.

Трябва да си специалист и да имаш специално зрение, за да рапознаваш хората по аурата.

И с поляризирано стъкло става  :newspaper:

С маска за електрожен дали нема да стане? :rolleyes:

А най-добре е да гледаш с очите на любовта. ;)

С маска за електрожен дали нема да стане? :rolleyes:

Става, те са поляризирани.....слагаш на главата и почваш да търсиш аури. 

Само внимаваш за диреците, че боли много, ако се изждасаш у главата

Става, те са поляризирани.....слагаш на главата и почваш да търсиш аури. 

Само внимаваш за диреците, че боли много, ако се изждасаш у главата

Всеки човек има различна аура, но дори и да знаеш каква е аурата на другия, по какъв начин тя ще гарантира, че това е подходящият за теб човек?

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Всеки човек има различна аура, но дори и да знаеш каква е аурата на другия, по какъв начин тя ще гарантира, че това е подходящият за теб човек?

Трябва да свети в синьо 

Защо, да не би и твоята да е синя?

Мда

Древна мъдрост е :" И да се ожениш , и да не се ожениш - след 10 години ще съжаляваш !"

Иначе какво означава да "познаеш" половинката си ? Какво по-точно си "познал" ?  :)

Нищо повече от това , че в момента удовлетворява определена твоя ограничена представа ! 

А след време , когато нещата ще са други :)

Тайната не е в момента , а какво ще се случи след това - съответствие в характерите и разбиранията , сходни интереси , способност за приспособяване един към друг , склонност към взаимни компромиси.........!

Може само да се предполага (гадае)....особено при жените ! След раждането на първото дете , неизбежно , по природа настъпват съществени промени - мъжът по условие остава на втори план.Кой може да предположи промените на къде ще избият....и в мъжа , и в жената...?

Неоспорим Факт !

Всички щастливи народни приказки завършват със сватбата !

Другите са за злата жена , за глупавия мъж , за злата мащеха.....и много рядко за умния и добър цар...  :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Изпуснах нишката. Синята аура за всички ли е подходяща или трябва всеки да си знае цвета... :D:whist:

Кви аури, кви карми, кви 5 лева......Баси :no-no:  Ако ти пусне-пусне, ако не ти пусне......има други, по дащни...И те-така и пак тъй....Всичко друго е дрън-дрън, вижте на колко сме извисени.....Ай сиктир :mad:

Кви аури

Хората говорят за подходящия човек, с който да споделиш живота си бре, алоууу... Не за еднодневка и пускане... :D

Кви аури, кви карми, кви 5 лева......Баси :no-no:  Ако ти пусне-пусне, ако не ти пусне......има други, по дащни...И те-така и пак тъй....Всичко друго е дрън-дрън, вижте на колко сме извисени.....Ай сиктир :mad:

Тука ста'а вАпрос за пУлвинки бря, не за пуЩанИ...

Хората говорят за подходящия човек, с който да споделиш живота си бре, алоууу... Не за еднодневка и пускане... :D

Е, кат не ти пусне, кво прайми, а....Въри споделяй тогава, та видя......

Аз пък по принцип предпочитам цял литър... НО и половинка ме устройва особено ако си имам и аз една половинка и вземе, че стане литър :newspaper:

На мени, първо ми пусна, па сетне са зехме.....Вий, ако първо са земате, па сетне си пускате......сте некви спецялни.....

Като си намериш половинката, може и да не ти пуска, викаш... :D

Направо си е баш така :D

На мени, първо ми пусна, па сетне са зехме.....Вий, ако първо са земате, па сетне си пускате......сте некви спецялни.....

Миии, в моя случай си беше така. (все пак зависи от дефиницията за "земате" де)

Редактирано от flare (преглед на промените)

Тъй става обикновено.....eбем ти аурата сетне.....

ПП Ша ва светна, че никога, освен в някоя евтина кинопродукция, хората не си намират половинките, по аури....Критериите са много по-различни......Така е било, така е и така ще бъде....Който има очи - да ме чете, да ме чете....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.