Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо се завръщаш,Любов

Featured Replies

Това също, но съвсем не е единствената причина. Понякога се получава и при силно влюбени двойки, нямащи проблеми, все още неомръзнали си. Защо се получава и при тях тогава?

Изневярата в такъв случай е породена от някаква липса, може да обичаш даден човек много силно, да нямаш проблеми с него, но все пак да искаш нещо друго. Може да е съвсем малка причината, но както е казано - малките неща причиняват големи "аварии" :rolleyes:

Вратичката не е лесно да се затвори, уж се затваря пък стой открехната (за всеки случай). Що хора познавам минали по тоя път, не е лесно за мен да ги гледам, а си представям за тях какво е.

Вратичката е най-добре хич да не се отваря :eek:

Когато човек обича, върши необмислени глупости. Това е най-голямата грешка, защото когато обичаме, ние хората ставаме егоисти и започваме да се държим неадекватно. Според мен, трябва да се обръща внимание на любимия човек, да застанем на негово място и тогава да го съдим. А когато всеки е искрен и си казва какво му липсва и какво не, тогава възможността от изневяра намалява значително ;)

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Понякога не е нужна причина, повярвай ми, понякога тези неща просто... стават :).

Влюбените вършат безумни неща, способни са на всичко. Специално жените просто губят разсъдак. Могат да ги малтретират, лъжат, мамят и прочие, но винаги приемат мъжа отново.

Не мисля, че жените (защото ти каза така, а не повечето или по-малкото) биха се оставили да бъдат малтретирани и мамени, само и само да бъдат с мъжа, когото обичат. Доста познавам, които биха зарязали някого, макар да го обичат, ако върши такива нередности с нея. Аз самата не бих позволила подобно нещо. Вярно, че болката и любовта вървят ръка за ръка, ама чак пък жените да се оставят на мъжете да им причиняват съзнателна болка.. е, не съм съгласна ;)

• Автор
Не мисля, че жените (защото ти каза така, а не повечето или по-малкото) биха се оставили да бъдат малтретирани и мамени, само и само да бъдат с мъжа, когото обичат. Доста познавам, които биха зарязали някого, макар да го обичат, ако върши такива нередности с нея. Аз самата не бих позволила подобно нещо. Вярно, че болката и любовта вървят ръка за ръка, ама чак пък жените да се оставят на мъжете да им причиняват съзнателна болка.. е, не съм съгласна ;)

sad.gif За това и създадох тази тема.

Защото си мислех че вече не съм наред.Уморих се да си причинявам болка с прошките и компромисите.Наистина се уморих.Нямам сили повече.

Доплувах с разбития си кораб до един остров,който се нарича Тъга.Сега си стоя на него.

Някога може би ще го закърпя кораба.

Някога може би пак ще отплувам нанякъде.

Но до това Някога е много трудно.

И има много сълзи.

Благодаря ви,че ви има,Приятели !

Не мисля, че жените (защото ти каза така, а не повечето или по-малкото) биха се оставили да бъдат малтретирани и мамени, само и само да бъдат с мъжа, когото обичат. Доста познавам, които биха зарязали някого, макар да го обичат, ако върши такива нередности с нея. Аз самата не бих позволила подобно нещо. Вярно, че болката и любовта вървят ръка за ръка, ама чак пък жените да се оставят на мъжете да им причиняват съзнателна болка.. е, не съм съгласна :)

Ти не би, но много позволяват. Аз пиша тези неща, зашото знам че се случват. Жени биват малтретирани (бити), но просто не могат да напуснат "мъжа на живота си". Жени биват мамени системно, но отново не смеят да предпиемат каквото и да било. Това е жалко, но е истина, не става дума естествено за всички жени, но се случва, чувал и виждал съм sad.gif.

sad.gif За това и създадох тази тема.

Защото си мислех че вече не съм наред.Уморих се да си причинявам болка с прошките и компромисите.Наистина се уморих.Нямам сили повече.

Доплувах с разбития си кораб до един остров,който се нарича Тъга.Сега си стоя на него.

Някога може би ще го закърпя кораба.

Някога може би пак ще отплувам нанякъде.

Но до това Някога е много трудно.

И има много сълзи.

Благодаря ви,че ви има,Приятели !

Зарязвай го, това е като при зъболекаря - колкото повече чакаш, толкова повече ще те боли после, времето лекува!

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Винаги,когато ми е тъжно,идвам тук:

http://misli.hit.bg/

Музиката е толкова нежна,а стиховете... :)

Кой си или коя си МарТи,не знам.

Благодаря ти-че те има :clap:

нищо друго не може да те накара да се чувстваш толкова щастлив :speak:

нищо друго не може да те накара да се чувстваш толкова нелепо sad.gif

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• 2 години по-късно...
Защо се завръщаш,Любов-не зная sad.gif

А ти знаеш ли за безсънните ми нощи,за сълзите ми,за болката sad.gif

Не знам дали да те приема отново...

Не знам...

А те искам...

Толкова много те искам...

"...

Любов, даваш много... Но вземаш още повече...

Вземаш всеки удар на сърцето ми, всяко дихание, всеки жест...

Е, вземи ми всичко! Не ми трябва нито сърце, нито душа, ако ти си отидеш дори и за миг..."

...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.