Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за тази конфигурация и предложения

Featured Replies

Нещо много разводнихте темата. Всеки започна да си споделя премеждията с даден търговец, а друг да пише как ще ги стигнем американците. Основната насоченост на този раздел е...заглавието говори само за себе си! Хората питат, ние отговаряме, но само за неща по същество(kaldata.com - Форуми  Хардуер  Нови конфигурации и части, въпроси, препоръки и мнения)! Поради тази причина никога не ме е интересувало на каква цена ще стъпи доставката от даден магазин примерно. Ние се опитваме да посочим оптималните варианти свързани с въпросите по темите, конфигуриращи в дадения раздел, а вече дадения питащ може сам да направи трезва преценка за по-нататъшните последствия като: поръчка, доставка, начини на доставка, начини на плащане, договорка за гаранционни условия и т.н. Нас това не ни интересува и не би трябвало да се изисква да сме компетентни по тези въпроси! Нито сме търговци, нито финансови консултанти - поне като участници във форума.

Поздрави!

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Нещо много разводнихте темата. Всеки започна да си споделя премеждията с даден търговец, а друг да пише как ще ги стигнем американците. Основната насоченост на този раздел е...заглавието говори само за себе си! Хората питат, ние отговаряме, но само за неща по същество(kaldata.com - Форуми  Хардуер  Нови конфигурации и части, въпроси, препоръки и мнения)! Поради тази причина никога не ме е интересувало на каква цена ще стъпи доставката от даден магазин примерно. Ние се опитваме да посочим оптималните варианти свързани с въпросите по темите, конфигуриращи в дадения раздел, а вече дадения питащ може сам да направи трезва преценка за по-нататъшните последствия като: поръчка, доставка, начини на доставка, начини на плащане, договорка за гаранционни условия и т.н. Нас това не ни интересува и не би трябвало да се изисква да сме компетентни по тези въпроси! Нито сме търговци, нито финансови консултанти - поне като участници във форума.

Поздрави!

Ами поздрави, щом си казал :P Нали не е от арменския поп?

Ако бяха от него въобще нямаше да си правя труда!

Жив и здрав!

Успокой се и мен ме метнаха за първия ми комп. :D

Ако бяха от него въобще нямаше да си правя труда!

Жив и здрав!

Труд за какво?

Гледай сега. Тук се пишат неща, а аз отговарям.  Не съм аз тоя, дето определя какво трябва и не трябва да се пише в темата. Гледам, че хората са написали цяла страница за покупките, та защо и аз да не изкажа мнението си? просто казах, че е все тая откъде ще се купува, защото навсякъде могат да те метнат и то жестоко. лошото е, че когато човек е очи в очи с продавача, ако си няма понятие от хардуер, продавача веднага разбира и знае как да подходи - стара част, увещание за смяна и нова покупка и така нататък. когато пазаруваме от интернет, ги поставяме пред свършен факт. Това е. Тук се спомена, че било добре да се пазарува от местоживеенето. Е, може и да е добре, а може и не. В повечето случаи не, щото дилетанта на тема хардуер си личи още от вратата и след първото произнесено изречение. Аз не мога да разбера, какво теб те бърка това. Явно това е заяждане с мен, защото аз преди малко и зказах мнението си. Защо не написа твоето мнение, преди аз да седна пред компа, по-рано през деня?

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Труд за какво?

Гледай сега. Тук се пишат неща, а аз отговарям.  Не съм аз тоя, дето определя какво трябва и не трябва да се пише в темата. Гледам, че хората са написали цяла страница за покупките, та защо и аз да не изкажа мнението си? просто казах, че е все тая откъде ще се купува, защото навсякъде могат да те метнат и то жестоко. лошото е, че когато човек е очи в очи с продавача, ако си няма понятие от хардуер, продавача веднага разбира и знае как да подходи - стара част, увещание за смяна и нова покупка и така нататък. когато пазаруваме от интернет, ги поставяме пред свършен факт. Това е. Тук се спомена, че било добре да се пазарува от местоживеенето. Е, може и да е добре, а може и не. В повечето случаи не, щото дилетанта на тема хардуер си личи още от вратата и след първото произнесено изречение. Аз не мога да разбера, какво теб те бърка това. Явно това е заяждане с мен, защото аз преди малко и зказах мнението си. Защо не написа твоето мнение, преди аз да седна пред компа, по-рано през деня?

Какво заяждане бре, човек? И аз като всички изказвам лично мнение. Защо го взимаш толкоз навътре? Живей си живота и се спаси поне за миг от форума - тук не е купона. Излез навън и се виж с реални хора, а не да спориш с мен, Людмил или който и да е тук във виртуалното пространство. Бъди човек. Радвай се на живота, защото наистина е кратък!

Лека вечер!

Какво заяждане бре, човек? И аз като всички изказвам лично мнение. Защо го взимаш толкоз навътре? Живей си живота и се спаси поне за миг от форума - тук не е купона. Излез навън и се виж с реални хора, а не да спориш с мен, Людмил или който и да е тук във виртуалното пространство. Бъди човек. Радвай се на живота, защото наистина е кратък!

Лека вечер!

Абе нали идвам отвънка? Защо не последваш същия съвет? Странен човек си :) Не мога да разбера, какво те човърка отвътре. Не че ме интересува, но нещо те човърка. Имам чувството че поне на десетина човека от вас тук, някой плаща за да се заяждате. 

Нещо не си виждам предишният пост. 

Оставам с впечатлението , че дадени хора лобират за някои фирми тука.

Едно от най- важните въпроси са гаранционното обслужване, а в сайтовете на коментираните фирми, няма подробна информация за услугата да не кажа никаква.

Хората да си преценят, ама е редно да им се предложат повече от един вариант и да избират, защото както много пъти стана ясно по-добре компетентни хора да ти сглобят и тестват конфигурацията , от колкото търговци.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

ganio с тия надценки дето ги удрят аз ще хвана самолет от Варна до София и обратно та ми дреме дали покриват пратката на отиване (на връщане е за тяхна сметка).

И това е ако въобще се наложи подобна операция. В крайна сметка всеки е достатъчно голям да прецени от къде да купува и сам. 

пс. Направете си една тема за фирмите (мода ще я качи като важна) и си обсъждайте на воля качеството на обслужване.

Аз съм на принципа че навсякъде лъжат (във всеки сектор) и гледат да те метнат та гледам единствено цената и се моля да не опра до гаранция.

За толкова много години мога да похваля единствено Перси че ми подмениха дъното с ново без излишни заяждания а Мост да ги плюя и никога няма да ги препоръчам.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.