Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на конфигурация и препоръка за фирма, която да ми го сглоби.

Featured Replies

Застраховката е точно заради тия ми ти келеши. Ако нещо е счупено или липсва. Отделно имате и гаранция та не се притеснявайте. Въпроса е какво ви е предадено по документ.

Човека като ги сглоби ако нещо не работи ще ви го сменят за това е гаранцията. Всъщност най-добре беше да го поръчате сглобен.

В кашона на хубавите кутии като вашата има дебел стиропор които я пази от удари. Когато е сглобен реално всичко пътува в този кашон и е по-безопасно. Отделно спестявате пари. 

Да и аз бих ви препоръчал седмицата и да не се мъчите с осмицата та не обръщайте внимание какво ви мрънкат в сервиза. Единственото условие е да е 64 битова.

За монитора зависи от изхода на видеокартата. Щом е стар компютъра няма DP та остава DVI което е добрия вариант и стария аналог D-Sub които със сигурност го има.

VGA ще рече вгр. графика но често се употребява за D-Sub (синьото от картинката) а с USB няма как да го вържете. Няма как да вкарате грешен кабел ако това ви притеснява.

Публикувано изображение

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Отговори 113
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Naruto, благодаря, сега ще изпробвам монитора, дали ще ми даде някаква разлика на старата машина, а с куриерите аз се опасявам, ако са подхвърляли и долу кашоните по този начин, да не са направили повече от една поразия. И ще е явно, че не става дума за фабричен дефект, а за немърливо отношение. Можеш ли да ме посъветваш за ОС? Всички фирми тук, поне 4 проверихме, искат да инсталират осмица, но директно казват, че има проблеми с нея. Не ми изглежда нормално да инсталирам нещо, дето от самото начало се знае, че дава грешки. А когато се сдобият с коректния оригинал, ще трябва пък да преинсталираме?

Защо не се хванете да се научите как става? Хем ще си спестите пари при следващата преинсталация.

http://forums.softvisia.com/index.php/topic/8793-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-windows-7/

Тук навлизаме малко в забранена материя та ще се огранича само до този линк. Иначе гледате седмицата да е 64 битова (32 битовата разпознава само до 4ГБ рам).

Също така гледате да не е Стартер. Home пък няма Аеро та ако искате да сте шаренки слагате Home Premium.

• Автор

Не видях, че си дописал за ОС, благодаря ти. За какво са входовете на монитора, мога ли, например да включа фотоапарата там?Ами аз нямам програмата, иначе можеше да се пробваме. Чудно ми е защо от фирмите не си ги купуват, след като при всяко преинсталиране вземат пари, а се мъчат да ги крадат.. Освен това, във фирмата, в която до този момент го давах, ми инсталираха още петнайсетина програми, включително за защита и ми е много удобно така.

listen,чакаме с интерес снимка на компонентите . Много добра машина си купихте

listen,чакаме с интерес снимка на компонентите . Много добра машина си купихте

Почакайте,нека го сглобят.Чудно наистина,защо не са поръчали цялата машина сглобена.При положение,че си е безплатна услуга,а и щяха да им я тестват за стабилност.

Радва ме и това,че от машина за 1300 лв успяха да стигнат до цели 2000,ама дано си заслужава усилията.И да са живи и здрави да си го ползват.

Забравяш че в крайна сметка се взе и нов монитор + клавиатура и мишка а като сложиш и доставката и това без да броим допълнителните разходи по-сглобяването и инсталирането на ОС.

Иначе компютъра излезна 1 550 лв. вместо 1 300 лв. въпреки че бюджета беше по-скоро 1 000 лв. даже в началото нещо се спомена за 500 лв.  :D

Виждам 2031,05 лв в последната конфигурация,за която се твърди,че е поръчана. Ще се радвам и да видя снимка на цялостното положение.

Не е точно така.Аз съм доволен точно от Спийди.Но избирам доставката да е до техен офис.Защото все пак не знам кога точно ще съм си у дома.А така мога да отида когато си искам.А и служителката там си е приятна за очото,чисто мъжки казано.  :clown: 

А и е по-евтино.

Точно така е ... Еконт за една дънна платка , записвачка и процесор ми взе 25 лв. ... А Спийди за дънна платка , рам, захранване,процесор,видео карта - 13 лв.

Надявах се тази тема да не е просто драскане ,ама май на там отиват нещата. Снимки няма да видим

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.