Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя поща е най-добра?

Featured Replies

Аз използвам outlook (hotmail). Според това сравнение на големите пощи излиза, че тя е най-добрата. Какво мислите? Според вас коя е най-добра?

Редактирано от blu3x (преглед на промените)

Аз използвам outlook (hotmail). Според това сравнение на големите пощи излиза, че тя е най-добрата. Какво мислите? Според вас коя е най-добра?

И сравнението е на собственика на пощата - Майкрософт.

Да не говорим че някои от посочените преимущества не са верни (т.е. другите ги имат също)

Зависи какви услуги ползвате, аз съм доволен от гугъл, но аз пазя голямата част от пощата си на машина си

Аз съм с gmail, abv и mail.bg, като използвам гугъл и абв често. Не съм имал неполучени съобщения или нещо такова, нямам никакви оплаквания. 

За моите лични и индивидуални нужди Gmail (пощата на Google) е най-добрата. Не бих я сменил за нищо на този етап.Но това си е мое мнение, а коя е "най-добрата" това си е толкова субективно, че няма на къде. На много хора ABV им е достатъчна и нямат нужда от нищо повече и са доволни. Не казвам, че са в грешка, просто показвам колко е индивидуално.

Зависи какви услуги ползвате, аз съм доволен от гугъл, но аз пазя голямата част от пощата си на машина си

Аз лично не, но съм въвел драконовски мерки за сигурност. Ако някой опита да влезне в пощата ми от неоторизиран лично от мен компютър достъпа се блокира и моментално получавам SMS на телефонният си номер.Да, неудобство е, когато самият аз влизам от друг (чужд) компютър, но просто получавайки SMS-а си въвеждам оторизационният код в браузъра и си влизам.Всичките ми 4 мейла (3 от ABV и 1 стар от Gmail) са вързани към тази поща и всички съобщения си ги получавам директно и без проблеми, имам предостатъчно място, няма и 20% да съм заел, а всички съобщения са ми от 2004-та година насам.... Ползвам Android телефон и всичко получавам на секундата и на телефона си, всичко си следя.Но тези "благинки" са интересни лично за мен. Нуждите са индивидуални на всекиго.

Аз съм доволен от hotmail, много ми е удобна. Gmail също е добра, но я използвам единствено заради youtube, hotmail-a повече ми харесва. На yahoo не съм я пробвал, не използвам yahoo. Чувал много хора да плюят abv, но е идеална за регистрации в сайтове, които знаеш, че няма да ти трябват в дългосрочен период. Иначе не гледай сравнения, които са направени от някоя фирма за себе си. Независимо за каква фирма става въпрос. Мразя този тип самореклами, чрез плюене по конкуренцията и въобще ги подминавам със 100 км/ч.

П.П: Малко встрани от темата. Не съм се ровил много из настройките, но в нито една поща не съм виждал функция за препращане на писма. Вие виждали ли сте?

Редактирано от RJ45 (преглед на промените)

Google и Майкрософт в даден момент са си признавали, че гледат к'во пише в пощата. Освен това имам персонална неприязън към Google.Ползвам Yahoo и mail.bg... Но това за лични нужди. Служебната ми поща не е на публични сървъри.

Редактирано от flare (преглед на промените)

За момента по-добро и по-сигурно от gmail няма!

П.П: Малко встрани от темата. Не съм се ровил много из настройките, но в нито една поща не съм виждал функция за препращане на писма. Вие виждали ли сте?

както казах, от години ползвам Gmail. Там има така опция. Но тук трябва да попитам какво точно визираш под "препращане на писма". Да не би вижданията ни да се разминават...

mail.bg за лична поща. Доволен съм.

Оutlook е служебната, на която получвам по 30-на мейла на ден. Доста работа върша през нея и е удобно (все пак там сме с домейн)

Редактирано от sameone (преглед на промените)

Давам своят + за Gmail.

Имам своите резерви спрямо Google, но за сега тази поща за мен е най - добрата. Ползвах някога ABV, Dir, Mail.ru, но всичките ги разкарах!!!!

Тази ползвал ли си я - 

Публикувано изображение

;)

• Автор

Тази ползвал ли си я - 

Публикувано изображение

;)

Не но цвета е добър.

както казах, от години ползвам Gmail. Там има така опция. Но тук трябва да попитам какво точно визираш под "препращане на писма". Да не би вижданията ни да се разминават...

Ами примерно имам 2 пощи в абв и 1 в хотмейл и така да става, че всички(или определени) писма да отиват в хотмейл. Не съм виждал и опция за блокиране на писма. Може би има, но както казах преди малко не съм се ровил.

Редактирано от RJ45 (преглед на промените)

В момента ползвам основно GMail най-вече заради добрата интеграция с Android. Другото ми основно изискване (IMAP) вече всяка по-сериозна услуга го предлага.Иначе имам два акаунта в mail.com - преди предлагаха безплатно избор на домейн за нови регистрации, което си беше плюс като за публична услуга.

Основният ми адрес е в abv.bg, свикнал съм, а и не съм имал каквито и да са проблеми. А и още навремето, когато се регистрирах, мнозина не можеха да запишат правилно адреси от типа на gmail, hotmail или yahoo (това е само като пример), продиктувани по телефон... Не е смешно, този проблем го има и днес, пък колкото и на някого да не му се вярва. А трябва да си прекалено тъп, че да сбъркаш abv...

Ползвам и mail.bg, но предимно за регистрации тук-там - с доста слаб антиспам контрол е, но в случая се търпи, а и без това я отварям 1-2 пъти месечно.

Имам и в gmail, но за мен това е възможно най-лошият избор с непрекъснатите подсказки и облекчения, които ми се предлагат, които всъщност ми усложняват живота. Знам, че мнозина я предпочитат, моите уважения към тях, но стремежът на Гугъл да ми помага ми напомня мигом за досадните продавачки, които ме поемат още преди да съм влязъл с втория си крак в магазина с въпроси "С какво да Ви помогна?". Отговорът се подразбира...

Ползвам и служебен адрес, но той е стриктно по предназначение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.