Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Off:

Звучи добре, както и спирането или пускането на "Южен поток", но действителността е различна. когато се води някакъв спор, значи има защо. И причината да се води спор за два процесора е тая, че тоя, който не е прав, не признава това. А след като не признава, нещата трябва да се изяснят, нали? За да не стават грешки естествено. Защото не аз давам парите, а тоя дето пита. Аз мога да кажа всичко и ако греша, някой трябва да ме коригира. Това не ти е оная ситуация, при която по-умния отстъпва. Ако се спазва това правило, винаги "глупавия" ще е последен, а патещ ще си бъде не тоя, "глупавия", а оня, дето дава парите. При положение, че напоследък се пишат хиляди глупости тук, все някой трябва да пооправи нещата, нали?

Ти май си по-нетърпелив :)

Добре си направил, но защо сменяш дъното? само заради кутията ли? 

Поне да си беше признал че всяка интел конфигурация е крайно неизгодна за парите си, вместо да прецакваш питащия.

• Отговори 62
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поне да си беше признал че всяка интел конфигурация е крайно неизгодна за парите си, вместо да прецакваш питащия.

Нещо се опита да кажеш ли?

Off:

Звучи добре, както и спирането или пускането на "Южен поток", но действителността е различна. когато се води някакъв спор, значи има защо. И причината да се води спор за два процесора е тая, че тоя, който не е прав, не признава това. А след като не признава, нещата трябва да се изяснят, нали? За да не стават грешки естествено. Защото не аз давам парите, а тоя дето пита. Аз мога да кажа всичко и ако греша, някой трябва да ме коригира. Това не ти е оная ситуация, при която по-умния отстъпва. Ако се спазва това правило, винаги "глупавия" ще е последен, а патещ ще си бъде не тоя, "глупавия", а оня, дето дава парите. При положение, че напоследък се пишат хиляди глупости тук, все някой трябва да пооправи нещата, нали?

Явно ти харесва да се разменят обиди по този и оня адрес, като езика на моменти става меко казано "леко каруцарски".В интерес на истината този форум се чете и в чужбина, но да се излагаме пред хората явно е вродено на българина. Този "някой", който трябва да поправи нещата се казва модератор/и. Те пък на фона на правилата на форума или не искат или се страхуват да ползват правата си на такива. Между другото, потока няма нищо общо с написаното тук и преди и сега.

• Автор

Off:

Ти май си по-нетърпелив :)

Добре си направил, но защо сменяш дъното? само заради кутията ли? 

цена на дъното и не смятам да ъпвам скоро и камоли с devils canyon, a кутията както споменах защото е по-добра

• Автор

Е,ако беше поръчал,вместо да пишеш тук,още утре преди обяд щяха да ти се обадят.Действай.

Можеш д кажеш,че я искаш сглобена,може и ти сам да си я сглобиш,тогава удоволствието е по-голямо.Стига да знаеш какво правиш.

Днес сутринта поръчах.

I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150 1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR PSU FORTRON RIDER 650 BRONZE ASROCK B85 PRO4 /LGA1150 CM N400 BLACK/USB3 X 2 /NO PSU 2X4G DDR3 1600G ADATA XPG CL9 SAPPHIRE DUAL-X R9 270 2GB GDDR5 BOOST OC BF4 Обща стойност - 1 217.46 лв. с ДДС

Смених рам-та от на нико конфига както дъното и кутията. рам-та защото не я намерих в поддържаните в листата на дъното. Доколкото се сещам от гейл имаше само 2 вида от които едната беше value edition дето подържа дъното.

P.P забравих да спомена ,че взех 650- ватовото вместо 550 ватовото ако мисля да ъпгрейдвам видео картата или crossfire

Редактирано от Bai Gosho (преглед на промените)

Като цяло не е лоша конфигурацията, със здраве да си ги къртиш на Batlefield 4.

• Автор

Оказа се ,че са свършили едишъните на видео картите поне от 270 серията доколкото разбрах с бф 4 и я поръчах нормална. Казаха ,че утре ще пристигне :)

• Автор

Снимки да качиш.

Като цяло не е лоша конфигурацията, със здраве да си ги къртиш на Batlefield 4.

Извинявам се за лошото качество на снимките, но в момента го бюлдвам и снимах с това което ми беше под ръка.

Снимка Снимка1 Снимка2 Снимка3

Честито! Със здраве да си ползваш новата машина и да те радва дълги години! :)

цена на дъното и не смятам да ъпвам скоро и камоли с devils canyon, a кутията както споменах защото е по-добра

що ба , може да сложиш отключен пентиум XD

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.