Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

APU-то ще си върви спокойно със 7750 примерно в дюал.

Кико, изпускаш смисъла. С интела се затормозяваш със смяна на процесора и на видеокартата. Е защо, при положение, че можеш само 150лв за една R7-250 и в дюал да си покаже зъбите дори с по-бавната памет и без ссд?

Ако трябва да скачам според пентиума АМД имат един нов супер евтин сокет АМ1, 50лв дъно, 105лв 4ядрен процесор и останалото видеокарта. И е на нивото на пентиума, ама е 25вата и е 155лв дъно и процесор. Реално това е най-добре ако няма да ъпгрейдва.

Няма да пиша повече в тая тема, щото усещам, че споря с радиото...

Виж, аз правих много салта с конфигурацията/ите си. И с видеокарти и най-вече с процесори. Пентиума го продадох за няколко часа, след като пуснах обявата в продавалника. Дори се наложи да кажа на човека да почака, че оставам без процесор, та да си поръчам някой i3. i3  също го продадох почти веднага и както на шега за проба бях пуснал обявата, така на шега си взех и Xeon. Няма да споря за тоя Dual graphics,  защото отдавна спря да ми е интересен. Но от това, което четох на времето, не останах никак очарован и то най-вече заради микронасичанията. Ето за какво говоря, че някой може да се чуди какво е това микронасичания в случая:

Публикувано изображение

Отнася се за Llano, но има примери и с много по-нови процесори. Виждаш, как в случая от 3 кадъра изпратени към монитора, един е много слаб. Това се вижда като микронасичане и за да може все пак да не прави впечатление, са необходими много повече  средни кадри. АМД пуснаха драйвери преди време, които оправят подобни проблеми при CF,  но в случая не виждам какво толкова може да се направи при положение, че едната видеокарта изостава от другата. Аз играя доста игри и то от доста време.  Общо взето никога не съм преставал да играя. Но да ти кажа, предпочитам 35 мазни фпс при Crysis 3, отколкото 60 фпс с микронасичания при същата игра, а и при която и да било. Много пъти нарочно съм надувал графиката и резолюцията, само и само кадрите да станат мазни, за да не ме дразни картината.  

Наистина, тоя Dual Graphics  би ставал сamo, ако случайно човек има някаква подходяща видеокарта и за да не я изхвърля, ползва за втора. Както аз сега си ползвам старата GTX460,  но за физика. И резултатите при MetroLL  наистина са добри, позволявайки ми да вдигна едно 10 фпс   средно  при максимални настройки на графиката. Но това са частни случаи. В общия случай хората ползват CF  и SLI  като алтернатива на едночипова, но скъпа видеокарта. И пак едночиповата има предимство, колкото и да усъвършенстват CF  и SLI.  

И пак казвам. Дано хората не се подлъжат по постове на червени фенчета :) А за тия дето се чудят, на колко се равняват 60 милисекунди, то ще им кажа - ако всички кадри са по толкова - 16.7 fps. 

За 500 кинта конфигурация какво ,човека е казал до 512 рам за карта и 4 рам системна .Айде по-кротко  ;)

Виж, ако завиедше от мен, щях да ти забраня един месец да даваш акъл в теми за хардуеЪр. Ама не зависи, затова ще те търпя. 

• Отговори 50
  • Прегледи 3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.