Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация

Featured Replies

Аз за 2300 ще си взема телевизор,конзола,лаптоп  и телефон и ще  съм в пъти по- доволен,но  мерак с пари се гаси са казали хората. Психо  най голямата малоумщина е да загробиш  толкова пари в куп  плалтки и желязо  и да  го ползваш само за игри  и ровене в нета.  Ако може да се постигне  желания ефект с половината пари що да се  набутваш с 2300 ми кажи ? Я го питайте защо му е  компютър за  толкова много пари  да видите  как няма да може и да ви отговори смислено и аргументирано.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Майсторите да ви светна,че  тия  карти за 900 лева дето ги предлагате са  за 4 монитора като на питащия за да си заслужават парите. За Full HD  ще му стигне и  карта за 400 лева да играе на  перфектни кадри. Като се ровите за тестове да ви е направило впечатление на какви резолюции ги тестват ? Айде на бас ,че с тая карта ще играе всичко  което е в момента + още 2 години напред  POWER C AXR9280 3GBD5-T2DHE

Наблъскали сте  излишно скъпи кутии и захранвания със златен сертификат  от които файдата е никаква.  Реалната цена  на желаната от него конфигурация не е повече от 1700 лева барабар с  геймърската мишка и клавиатура. До 3 месеца ще излезнат новите видео карти и  ще се спука от яд ,че се е набутал сега с видео за 1200 по- съвет от форума.

Я подкарай Watch_Dogs със тази карта на Ultra Settings 1080p. ;) Може да я подкара но няма да върви гладко. :) (Не се заяждам)

Редактирано от BalioFVFX (преглед на промените)

Аз пък ще ги сложа в шкафа и ще си плащам месечните сметки а с каквото изкарам ще си живея живота спокойно една година. Ама аз и ти не сме пуснали тая тема а тя не се казва  "как да си изхарча парите?".

Аз за 2300 ще си взема телевизор,конзола,лаптоп  и телефон и ще  съм в пъти по- доволен,но  мерак с пари се гаси са казали хората.

Аз за 2300 ще си взема телевизор,конзола,лаптоп  и телефон и ще  съм в пъти по- доволен,но  мерак с пари се гаси са казали хората. Психо  най голямата малоумщина е да загробиш  толкова пари в куп  плалтки и желязо  и да  го ползваш само за игри  и ровене в нета.  Ако може да се постигне  желания ефект с половината пари що да се  набутваш с 2300 ми кажи ? Я го питайте защо му е  компютър за  толкова много пари  да видите  как няма да може и да ви отговори смислено и аргументирано.

Ако намекваш, че с конзолата ще му е по-добре

https://www.youtube.com/watch?v=XSA5jKr_ZOU

"Console gaming is becoming PC gaming, the graphics are just crappier..."

Лаптопа си е печка, въпрос на време е и ако нямаш нужда от мобилност е излишно. Той не иска телевизор, иска компютър :)

Редактирано от Traytor (преглед на промените)

Без да съм я играл и да имам хардуера  за тая игра дето писва  за има няма 1 седмица  хората са дали тестове и се вижда ,че и с карта за 400 лева се стигат 50FPS . Се си мисля че тия кадри със всичко  сложено като ефекти на макс  ще ви стигнат да се  накефите на геймплея. Сами си преценете дали си струва за 5 FPS  отгоре да  лупнете 700 лева     Watch Dogs Benchmarks - AMD Radeon R9 1080p and 4K ...

• Автор

Аз пък ще ги сложа в шкафа и ще си плащам месечните сметки а с каквото изкарам ще си живея живота спокойно една година. Ама аз и ти не сме пуснали тая тема а тя не се казва  "как да си изхарча парите?".

:D:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Купи си една конфигурация за 1000 лв и си свиркай , защо ще даваш излишни пари ? Останалите ги криеш под матрака и след 2-3 години когато игрите започнат да не ти вървят купуваш  нов с останалите пари . Защо искаш да ги натряскаш сега всичките ?  И все пак това е само мое разсъждение , не си длъжен да ме слушаш  :D

• Автор

Хареса ли си вече някое предложение?

Ще постнеш ли снимки,като получиш частите?

Хареса ми предложението на Naruto, но бих сменил видео картата с :

GB N780OC-3GD GTX780 3G

http://nikem-bg.net/cart/46459p1r49339p1r51161p1r3025p1r46538p1r49867p1r51774p1r51394p1r50124p1rf.html

Ето го иначе

GB N780OC-3GD GTX780 3G

http://nikem-bg.net/cart/46459p1r49339p1r51161p1r3025p1r46538p1r49867p1r51774p1r51394p1r50124p1rf.html

Ето го иначе

Ако е за игри е доста небалансирана.

GB N780OC-3GD GTX780 3G

Ето го иначе

Според мен тая  карта е по-добрия избор.

• Автор

Според мен тая  карта е по-добрия избор.

мерси

Утре ще се посъветвам с още един човек,с който ще направим още един вариант и ще го качим да видим дали ще го одобрите. ;) 

Ако не го одобрите ще реша дали да използвам направената от Naruto или да продължа да търся ;)

мерси

Утре ще се посъветвам с още един човек,с който ще направим още един вариант и ще го качим да видим дали ще го одобрите. ;)

Ако не го одобрите ще реша дали да използвам направената от Naruto или да продължа да търся ;)

И отново лично мнение ако избереш предложеното от мен видео спестените пари ги вложи в охлаждане за процесора.Въпреки ,че официално Интел са по-студени от АМД с Хасуел се поокаха заради стремежа им за печалба ,бая хора от хард форума махаха капачките на гаранционни процесори за да сменят пастата заради прегряване.

Аз за игрите...Agentpat  трябва да потвърди, но според него S.T.A.L.K.E.R. Lost Alfa  върви незадоволително с GTX770. Така ли е? Аз например при максимални настройки  едва се влача с някакви 20-30 фпс.  Друга свинска игра е Crysis 3, която дори при немаксимални настройки не върви добре. Имам предвид дори при орязана АА.  А и между вървене и подкарване има голяма разлика. Аз например подкарах NFSHP  с GF6600 и дори направих клипче с FRAPS,  което качих във VBOX. 5-6 fps,  ама я подкарах нали? Да де, ама не върви!  И я ми обясни как ще играеш всяка игра на макс с карта за 400 лева? Че то една GTX760  е доста над 400 лева :)

Той ако е някой супер маняк и за един кадър да се тревожи , тогава нека си харчи парите , но при полужение че и карта за 400 лева ще му вървят гладко игри независиму на low/medium няма смисъл да дава повече пари ;)

Кико  ако те слуша човек тебе  ще трябва да си продаде апартамента и да си купи с парите  компютър ,че да може да подкара поредната боза със знак 12+  в гейм индустрията. Ти като си такъв разбирач що си купил карта за 300  а не за 1300 ? Със такава конфигурация ще си играе игрите  на приличен фреймрейт.

I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150
POWER C AXR9280 3GBD5-T2DHE/O
ASROCK H87M PRO4 /LGA1150

Обща стойност - 891.88 лв. с ДДС

Ако ви слуша човек вас всички  на планетата трябва да извадят 3000 лева  ,че да  могат да  разцъкат за 1-2 часа.

Тва с видео картите за над 500лева си е изхвърляне от всякъде ако не работиш на тоя компютър.  1000 лева за карти палит, цистит и подобни. Или да се накефи на  ефектите с карта за 900 лева и монитор AOC за 240лв примерно. ПФФ.

Виж, ако татю му кара бенц за над 200бона, горенаписаното от мен може да се смята за черен фон върху бялото платно. Се тая.

Редактирано от hitman0013 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.