Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя игра НЕ ви харесва.

Featured Replies

Избройте игрите които не ви харесват.

Коя игра не ми харева? Ами Diablo 2,не ми харесва защото ми разби живота .Пет годинки я цъках в батъл нет и кави ли не български сървари .От нея нищо хубаво не видях.Освен това ,че както казах си загубих пет годинки от живота да играя на нея (играех по 20 часа и полсе 10 отделях за сън).Да когато игрех ми беше доста интересно и забавно . В моента не играя вече от две години и нещо и сега всъщност осъзнавам каква глупава игра е това.

И какъв глупак сам бил за да я играя.А тогава хората на времето ми казваха,че сам цикъл и че тази игра е тъпа,а аз не вярвах ,дори спорех със тях .В последствие се отказах да играя защото излезе бетата на World of Warcraft и тя ми грабна мерака за игри .Там бях ощо по зле играех по 30-40 часа и спех по 15-20 .Наистина тя ми харесваше доста повече от Diablo 2.И сега продължавамд а твърдя ,че това е много добра игра .Но в един момент се махнах от България и спрях да цъкам всякакви игри .Година след това мога да кажа че игрите са интересно нещо и всяка има нещо добро в нея .Самоче не трябва да бъдат начин на живот както бяха при мене .

Няма лоши игри .Лоши са само тези от който можеме да се оплачеме ,че са ни навредили .Някой игри са по-лоши и от наркотиците .Добре и да не са по-лоши то поне ги слагам на едно ниво ,но това вече е друга тема !!!

wowgeleto, добре че си спрял, в противен случай я си представи, ако се беше появила и още някоя нова игра и беше почнал да цъкаш по 40-50 часа :)

Играх веднъж игра от поредицата final fantasy и нещо не ме грабна въобще.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Игрите за мен са просто загубено време.

Tочно за тези игри говоря MMORPG

Колкото и да са хубави имат и лоши страни!

LineAge2,World of Warcraft,Dark Age of Camelot,Everquest,Everquest II,Star

Wars Galaxies,FFXI,EQOA

Други който не са от този тип ,но са подобни Ultima Online ,Diablo 2,Starcraft,Warcraft,Heroes и не безисвестната Counter Strike.

Общо взето изредих всички игри който са от така наречената рискова група и могат да зарибят всеки един Недейте да си мислите ,че не подлежите на зарибяване от тези игри.

Те всички са както хубави така и много лоши.Както се изказа Еxpi те са губене на време.

Внимавайте Деца !!!

Непрекалявайте със игрите,търсете и лошите неща в тях за да ги видите навреме.Така де за да продължиме темата на разговор тука biggrin.gif

Аз лично не понасям всякакви игри от типа стратегии! А Diablo, World Of Warcraft и подобен род "шедьоври" са върха на безумието за мен :speak: .

П.П. Лично мнение, разбира се...не ангажирам никого с него cool.gif .

Аз не харесвам игри които са симулации на например лов или риболов :offtopic_s: Едва ли някой в БГ харесва подобни глупости ама доколкото знам американците им се кефят особено. Също не харесвам и CS. Изобщо мнението ми е че всяко нещо което можеш да правиш "наживо" е най-малкото много по-безинтересно да го правиш на компютър (за игри става на въпрос).

CS ми е супер тъпа игра. Broodwar също. За други не се сещам :offtopic_s:.

• Автор

А какво ще кажете за Black and White. Аз лично не мога да свържа смисала на тази игра.

Ами Spells of gold. По-еднообразна игра не сам виждал.

Човек да ти кажа аз предпочитам Tzar пред Spells of gold.

Не мога да гледам School tycoon. Напражо ми бърка в гърлото. :whist:

• Автор

За футбола съм съзласен.

На мен пък футболът и в частност фифа и про са ми любими!!!

На мен пък футболът и в частност фифа и про са ми любими!!!

да ти кажа честно преди ме бяха любими ама сега са ми най-противните игри

Аз пък сега се запалих по малките игри :hush:

Най-много играя literati и шах в яхуто.

НФС Ъндърграунд 2

literati

каква е тази игра звучи ми хубава я кажи кфо се праи или ако може дай ми линк

Crazy_Alf, просто отиваш в яху р раздел "игри" и там я намираш. Подобна на скрабъл, с две думи е игра на думи :). Трябва обаче да имаш богат речников запас (по английски). Ако имаш желание може да направим една игра някой път ;)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.