Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

влюбен съм в гаджето на най-добрият ми приятел

Featured Replies

Разкажи всичко на най - добрият си приятел,  а той като най - добър такъв ще те "насини" най - добре така, че дълго време да не ти минават подобни мисли в главата т.е да сваляш гаджетата на приятелите си  Публикувано изображение

На теб явно ти е известен само един начин да се справяш с всички проблеми. Публикувано изображение
  • Отговори 50
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Когато  има влюбване всякакви съвети са излишни!  Любовта е сляпа и това е основата на проблема! Влюбеният до такава степен  бива заслепен, че трудно може да анализира или преценява. На всичкото отгоре има и етичен проблем, заради близък приятел.  Оформя се класически триъгълник, в който единият е излишен. В този триъгълник единствено момичето е в изгодна позиция, и най-вероятно ще поддържа вниманието към себе си и от двете страни. Много малко са жените които биха заели позиция в тази ситуация. А това би бил най-правилният изход. Затова се иска достойнство, а то е присъщо на мъжете. Познайте ако триъгълника се състоеше от две жени и мъж, как щяха да реагират жените, дори да са приятелки от детската градина!

Тъй като става въпрос за младежко влюбване, нещата ще отминат, но трябва да се изживеят.

Разговори с приятеля може само ако смята, че той не е влюбен също, иначе е безмислено. 

С момичето също няма смисъл. Вниманието към нея ще я кара да търси и поддържа още по голямо внимание, независимо, че е нездравословно.

По добре да се оттегли за известно време, нещата ще се решат от самосебе си. Такива отношения по принцип са обречени и за трите страни, и винаги ще има сянка на съмнения.

Единствено старт на равни начала може да бъде продуктивен и предполага хубави отношения!

Редактирано от izen (преглед на промените)

Много малко са жените които биха заели позиция в тази ситуация. А това би бил най-правилният изход. Затова се иска достойнство, а то е присъщо на мъжете.

Ква ситуация? Ти въобще знаеш ли дали тя е влюбена в автора на темата? Но, предполагам това не е важно за теб, щото по принцип жените са недостойни :)

и за какво ходиш с тях - да им светиш ли

И в крайна сметка, каквото и да се случи в такава ситуация, ще е съобразно нейния избор. Нищо, че някой друг може и да си мисли, че дърпа конците.

Чушки с дръжки! Ако е мъжко момче и ако му стиска, ще си тръгне без да я погледне повече. И това ще е неговият избор, без грам да го еня за нейния...Юнак! Така трябва да се действа! В началото ще те боли. Със сигурност. И ще я сънуваш и ще я бълнуваш. Ще мине. С приятеля ти, кой знае, може и да престанете да бъдете приятели. Но! Ти ще знаеш, че си постъпил правилно. И сам ще си си благодарен за това!

Чушки с дръжки! Ако е мъжко момче и ако му стиска, ще си тръгне без да я погледне повече. И това ще е неговият избор, без грам да го еня за нейния...Юнак! Така трябва да се действа! В началото ще те боли. Със сигурност. И ще я сънуваш и ще я бълнуваш. Ще мине. С приятеля ти, кой знае, може и да престанете да бъдете приятели. Но! Ти ще знаеш, че си постъпил правилно. И сам ще си си благодарен за това!

Така де, така.. Те мъжките момчета щото са объркани, не знаят какво да правят, излизат като параван на срещите на най-добрия си приятел с гаджето му и са готови да си разкрият чувствата на момичето, без да знаят какво ще стане с дружбата им с момчето... Айде бе!

Мъжките момчета просто си тръгват от тази ситуация, ако ще на другия ъгъл да легнат и да умрат от болка!

И в крайна сметка, каквото и да се случи в такава ситуация, ще е съобразно нейния избор. Нищо, че някой друг може и да си мисли, че дърпа конците.

В "нашия" частен случай тук в темата може да допуснем че е така.

Но извън темата на практика тия двамата може и да и правят театър как да я прекарат и двамата без тя да се усети а тя да си мисли че това е бил "нейния" избор както ти се изрази.

Да ти дам лека насока на размисъл. Има жени дето виждат във всеки настоящ любовник бъдещ съпруг. Такива звънят през 10 минути за всевъзможни глупости де само женска фантазия може да ги измисли. Нормално е човек да иска да се отърве от такава но по деликатно.

Тогава на помощ идват приятелите ...

И накрая "ти как можа баш с най добрия ми приятел ... " ходи при майка си на село и ме остави да си изживея "мъката".

Така де, така.. Те мъжките момчета щото са объркани, не знаят какво да правят, излизат като параван на срещите на най-добрия си приятел с гаджето му и са готови да си разкрият чувствата на момичето, без да знаят какво ще стане с дружбата им с момчето... Айде бе!...

Секи може да се обърка! Особено като е млад. Важното е накрая да е постъпил мъжки!

...Мъжките момчета просто си тръгват от тази ситуация, ако ще на другия ъгъл да легнат и да умрат от болка!

Праилно! Така му кажи на Юнака, и от жена да знае как мъжете правят!

В "нашия" частен случай тук в темата може да допуснем че е така.

Изабел, не е нужно да пишем сценарии... И аз се сещам за поне петнадесет.

В конкретния случай става въпрос за достатъчно плах и неопитен човек, който предпочита дори съвета да го получи от непознато общество във форум... Това на всички ни е познато.

Аз пък съм напълно убедена, че той, дълбоко в себе си, вече е взел решението си... и то в никакъв случай не е в полза на приятелството му. Както и да е... Все пак ние сме само странични наблюдатели, които можем да пожелаем успех в живота, пък който, както го разбира...

Аз пък съм напълно убедена, че той, дълбоко в себе си, вече е взел решението си... и то в никакъв случай не е в полза на приятелството му. Както и да е... Все пак ние сме само странични наблюдатели, които можем да пожелаем успех в живота, пък който, както го разбира...

Защо си толкова убедена точно какво решение е взел дълбоко в себе си ?

Защото, когато човек е сигурен, че решението му е правилното, няма нужда от ничия подкрепа. Прави го, когато се съмнява в правотата си или когато е сигурен, че не е редно това, което е намислил и се надява да прочете, че някой мисли като него. Не е сложно!

Секи може да се обърка! Особено като е млад. Важното е накрая да е постъпил мъжки!

Верно е! С това не споря и не съм казала обратното! За това и съм казала, че човек винаги има безброй начини да реагира и винаги има начин да бъде почтен.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Бе, най-вече щот' реве кат' някоя баба и вместо да мисли как да я макароса, ни убеждава, колко им били еднакви интересите. Ей за тфа!

...Верно е! С това не споря и не съм казала обратното! За това и съм казала, че човек винаги има безброй начини да реагира и винаги има начин да бъде почтен.

Знам бре! Нали си от твърдите пичове! Само една забелешка имах към теп. Не е задължително крайното разрешаване на тази ситуация да е според избора на момата. Мъжът сам замесва тестото на живота си. Ако и нашият Юнак направи така (шапка ше му свалям), нейното решение мътните го взели (пък и на кого ще му пука за нея)!

Остава и въпросният влюбен да се включи.

Защото, когато човек е сигурен, че решението му е правилното, няма нужда от ничия подкрепа. Прави го, когато се съмнява в правотата си или когато е сигурен, че не е редно това, което е намислил и се надява да прочете, че някой мисли като него. Не е сложно!

Той търси съвет а не подкрепа. Но аз към такива новорегистрирани съм доста резервиран и все надушвам белгийска следа.

Но понеже ти си редовна и за това си позволявам да се включа в дискусия с теб. Сетих се и друго ама хайде ние си го знаем ...

Нещата са строго индивидуални за всеки подобен случай.

Мене сега ако ми се случи и аз не знам как бих постъпил ама аз поне знам че нямам приятели а само бизнес интереси и набързо мога да си сметна колко ще ми е финансовата загуба и дали си струва.

п.п. е всъщност имам и един двама приятели и даже и не си го и помислям добре че жените им не са мой тип.

Знам бре! Нали си от твърдите пичове! Само една забелешка имах към теп. Не е задължително крайното разрешаване на тази ситуация да е според избора на момата. Мъжът сам замесва тестото на живота си. Ако и нашият Юнак направи така (шапка ше му свалям), нейното решение мътните го взели (пък и на кого ще му пука за нея)!

Ами не е задължително, но така се получава. Точно в такава ситуация на несигурност, ако момата има и грам отношение и към него, както към приятеля му, в крайна сметка тя ще е тази, която ще я разреши.

Всъщност, малко в страни от темата може би, а може би не, все си мисля, че това е до човек, а не до полова принадлежност. Почтените хора взимат почтени решения, без значение дали са жени или мъже. А почтените решения в повечето случаи са свързани с болка и сила, защото другото би било компромис.

Това са само наши мнения, които за никого не са задължителни. Всеки сам си блъска ангелите в този живот и всеки си изказва мнението кое е редно и кое не според собствената си ценностна система...

Остава и въпросният влюбен да се включи.

Не пречи да дискутираме която и да е тема принципно, нали?! А дали момчето ще се включи или не, не е задължително условие за продължаването на темата. Или е?!

Но аз към такива новорегистрирани съм доста резервиран и все надушвам белгийска следа.

Публикувано изображение Винаги го допускам и това. Но пък не ми пречи да си изкажа мнението. А когато се убедя, че темата е партенка, не ми пречи да се изгъбаркам и аз. Кво пък!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ами не е задължително, но така се получава. Точно в такава ситуация на несигурност, ако момата има и грам отношение и към него, както към приятеля му, в крайна сметка тя ще е тази, която ще я разреши.

Ей ама ти мъжете хептен без характер ни направи че сме. Само се оставяме на течението и мислим с долните глави. Ми в грешка си определено.

Ей ама ти мъжете хептен без характер ни направи че сме. Само се оставяме на течението и мислим с долните глави. Ми в грешка си определено.

Всяко правило си има изключения. Но... Знаеш ли какво казваше един възрастен мой познат... "Колкото по-рано един мъж осъзнае, че повечето неща в живота му зависят от жената и го приеме, толкова по-лесно ще живее."

Не казвам, че мъжете са без характер. Казвам, че ако нещата се сведат до такава ситуация обикновено така се получава. Нищо повече. А теб вече те знам от кои си. Няма страшно. Публикувано изображение

А теб вече те знам от кои си. Няма страшно. Публикувано изображение

Аз самия не се знам от кои съм ама ти щом ме усети ...

Аз съм попадал 3-4 пъти в подобни ситуации и съм бил от всички възможни страни и съм вземал всички възможни решения. Няма как да знаеш как бих постъпил защото аз самия не знам.

Но определено с един тогава "приятел" още не контактувам над 20 години (може и да размисля ако се отнася за много пари знам ли но все още не) де ми въртеше интриги под носа с тогавашната ми "любов" а аз се чудех от къде ги знае.

Усетих се чак кога се намърда на моето място. Философски погледнато ми е направил добро...

После аз се бях влюбил в една де беше гадже на един познат. Ми няма само за да излизам прекаран я ...

И с него не си говоря от тогава ама това по моя вина.

После по наскоро се бях влюбил в една любовница на един мой познат де беше женен  (и още е) и държеше на жена си. Подчертавам познат с лек бизнес интерес но бизнеса можех да го прежаля и не го слагах в сметките си. Тая беше ама много яка тупалка. Една от малкото де познавам с плочки на корема де си личат и чак кога е седнала в сауна.

Та явно ме усети веднага а пък и съм ерген все пак. Нейния се прибра при жена си, тая прибра приятелката си де уж беше я намерила за мен (понеже им бях на гости) и и направи една постановка и я прибра, останахме само двама да я карам към тях.

Е мога да ти кажа че остана разочарована и аз не знам как се сдържах.

Така че няма как да знаеш от кои съм.

• 2 седмици по-късно...

Не ходи на техните срещи. За какво си им? Да им светиш ли?

Не се занимавай с гаджето му, защото риби много в морето, но приятелите и то от 15 години, са малко.

От къде си сигурен, че няма да се окаже поредната надута кифла накрая?

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Аз не бих предприела нищо към момента. Няма какво да се обясняваш, признаваш, разясняваш. Опитай да си ограничиш контактите с дамата, после ще видим...

Какво си правите труда да пишете?... Авторът пусна една тема-провокация, и изчезна от форума.

Може, човека да се е настрескал с кило пресна сливовица и после да си е резнал вените. :D

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

Какво си правите труда да пишете?... Авторът пусна една тема-провокация, и изчезна от форума.

То това не ни пречи да си чешем клавиатурите. :D

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Уважаема Софтуерна компания, 

Преди около година замених продукта ГАДЖЕ 7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY. Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира. Така, вече продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират. Още по-лошо е, че често се появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти като SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF. 

Бих искал да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен време), ми харесва и доставя истинско удоволствие. 

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ 

Уважаеми Г-н Клиент, 

Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове. Имайте предвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна Оперативна Система (СОС или както е по-популярна – SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0. Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до дейнсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0). Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от самосебе си. 

Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRYJKA_DETE.EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0 никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0. 

При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна сигуация, продължавайте да експлоатирате пакета вного внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG. Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а сащо НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА. EUR. 

Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOS.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.