Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Да, да заповяда http://forums.data.bg/index.php?showforum=69

Тук все още се толерират гаменщината и троленето ви ,  но рано или късно всеки разбира че освен спам , обиди , заяжданици и съсипване на темите , друго не постигате. Което е далеч от заложената цел на форума - дискусии.

Което съсипване , между другото ,  е целта на всеки трол де.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Мирка20 отиди с тая забрадка на баба си и им разкажи на "ислямска държава" всичко това. Всъщност си прав за всичко, ще съберем по 1 стотинка и ще те изпратим там да им обясняваш теориите си.

преди 6 минути, miro20 написа:

И кой Миро ,ти съсипва бандеровските теми?  Та ти сам си събеседваш там с множество  неадекватници....  И всичките сте за връзване или пренебрегване...   

Редактирано от NEY (преглед на промените)

преди 16 часа, miro20 написа:

Което е далеч от заложената цел на форума - дискусии.

Дискусии означава различни мнения, че и противоположни даже. Което означава, че в Калдата, все още е възможно да се водят дискусии. За разлика от Дата, където мненията са еднакви- тоест, няма никаква дискусия. И друг път съм ти казвал, ти и твоите приятелчета изобщо не дискутирате, вие ПРОПОВЯДВАТЕ! И ако имате власт, да го правите със сила, още по- добре. В датата останахте трима човека на кръст, заради подобна милиционерщина. Ти самия сигурен съм, нямаш нищо против, дори унищожаването на инакомислещите... Съвсем наскоро, от този форум даже, призоваваше полицията да се намеси, срещу така наречените от теб "тролове". Засрами се! Това е просто форум... Можеш ли да паднеш по- низко?

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 1 час, язе написа:

Дискусии означава различни мнения, че и противоположни даже. Което означава, че в Калдата, все още е възможно да се водят дискусии. За разлика от Дата, където мненията са еднакви- тоест, няма никаква дискусия. И друг път съм ти казвал, ти и твоите приятелчета изобщо не дискутирате, вие ПРОПОВЯДВАТЕ! И ако имате власт, да го правите със сила, още по- добре. В датата останахте трима човека на кръст, заради подобна милиционерщина. Ти самия сигурен съм, нямаш нищо против, дори унищожаването на инакомислещите... Съвсем наскоро, от този форум даже, призоваваше полицията да се намеси, срещу така наречените от теб "тролове". Засрами се! Това е просто форум... Можеш ли да паднеш по- низко?

Може, може. :ph34r:

преди 40 минути, AntiAlGor написа:

Може, може. :ph34r:

То да е само той...по спомени тука имаше заплахи за дансове , мансове от един изявен супер атлантик ,който  взе,че се изцепи, че всяка седмица си копирал постовете на червените тук и докладвал в районното полицейско управление ... ама той не бил в никаква клика...няма ограничения, наказания или пък редакция в стил "синьо модераторско нравоучение"

Кой тук твърдеше,че било фейк това,че руснаците ползвали база в Иран?

Цитат

Глава министерства обороны Ирана Хосейн Дехган заявил, что прием российских самолетов на авиабазе в Хамадане осуществляется по просьбе правительства Сирии в рамках взаимного сотрудничества и борьбы с террористами, передает агентство Tasnim.

Российские бомбардировщики прилетают в Хамадан, чтобы дозаправиться или вооружиться, отметил Хосейн Дехган.

1.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 часа, язе написа:

хехе :) много добре знаеш защо те банват от всякъде. Това не е заради "различното ти мнение" .

Аз затова казах - неа модерторите и администраторите си поговорят едно хубаво, кой какъв е и какво е правил :)

Относно призоваването на полицият да се меси, бе отговор на ако не се лъжа, "иноТ" който първи зпочна да ме заплашва че ще се оплаквал на някакви служби :) И аз отговорих че да, добре е да обърнат внимание службите на такива като вас тук.

Но ти разбира се, трябва да ми извъртиш думите .

преди 39 минути, nikssi написа:

То да е само той...по спомени тука имаше заплахи за дансове , мансове от един изявен супер атлантик ,който  взе,че се изцепи, че всяка седмица си копирал постовете на червените тук и докладвал в районното полицейско управление ... ама той не бил в никаква клика...няма ограничения, наказания или пък редакция в стил "синьо модераторско нравоучение"

другаря ви иноТ ли имаш предвид ?

преди 42 минути, nikssi написа:

Това бе уточнено на преднат страница

А аз ти отговорих, че в датата имам над 10 000 поста и ме баннаха, чак когато почнах да пиша в политиката, че стана доста скучно в този "обширен" форум. Никъде другаде нямам бан, само в милиционерското форумче.;)

преди 1 час, miro20 написа:

другаря ви иноТ ли имаш предвид ?

Как само се правиш на умряла лисица.   :D

Цитат

по спомени тука имаше заплахи за дансове , мансове от един изявен супер атлантик ,който  взе,че се изцепи, че всяка седмица си копирал постовете на червените тук и докладвал в районното полицейско управление ...

преди 57 минути, nikssi написа:

Как само се правиш на умряла лисица.   :D

Не се правя на нищо , но като се гърчите как да ми измисляте и изкривявате думите, бъдете така добри да цитирате малко по конкретно. :)

преди 3 часа, nikssi написа:

Или да трие неудобни постове, когато трябва да замаже лъжите на своя човек. :ph34r:

преди 14 часа, язе написа:

А аз ти отговорих, че в датата имам над 10 000 поста и ме баннаха, чак когато почнах да пиша в политиката, че стана доста скучно в този "обширен" форум. Никъде другаде нямам бан, само в милиционерското форумче.;)

Това се случва на доста хора и не е ясно каква е връзката с преборването на ИДИЛ в 17-18 арабски държави....

преди 8 минути, иноТ написа:

Вевести! :lol6:

Е нали сте "русофили " дето не разбирате руски :) , това бе на български.

Ето ти от "библията"  : http://www.interfax.ru/world/524588

Пък и ако на московски комсомолец  не верваш ... http://www.mk.ru/politics/2016/08/20/erdogan-zaveril-poroshenko-chto-ne-priznaet-okkupaciyu-kryma.html :)

Така добре ли е ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 часа, miro20 написа:

А ! ти да видиш ! Нов нож в гърба на Пу  от Ердоган :)

http://vevesti.bg/82701/erdogan-kam-poroshenko-nyama-da-priznaev-okupatsiata-na-krim/

Някой друг, освен сайта на украинското президентство, знае ли за този разговор? Като турското президентство например...

на 19.08.2016 г. в 20:17, Нел написа:

...На никоя империя не вярвам! ...

Много , ама много е тъжно, направо си е скръбно да се наблюдава , как мнозина тук не могат да видят простичката разлика , заразени по същия начин от Западната ЛАКОМИЯ :

Едните ламтят за чуждото (ГРАБЯТ) , другите не си го дават (ОЦЕЛЯВАТ)!

Като не знаете и не разбирате какво ВИ се случва , четете история !

Историята е за това - да учи на ум и разум !

Съвсем естествено е средствата да са едни и същи - то друго няма !

Дето няма , ами и не може да има !

Каквото повикало - такова се обадило !

Но кой съди средствата.....копия и щитове ли ще са (преди стотици години) или ракети (днес) ?:angry:

....много са наредените на опашката за здрав Разум , заразени по същия начин от Западната ЛАКОМИЯ ...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

на 20.08.2016 г. в 15:25, nikssi написа:

След ножа на Ердоган, който отказа да признае Крим руска територия, последва втори ятаган и от Иран за въпросната база.

Цитат

Россия приостановила использование иранской авиабазы Хамадан. Об этом заявил представитель МИД Исламской Республики Бахрам Касеми, сообщает агентство Tasnim.

Касеми заявил, что использование Хамадана для нанесения авиаударов по боевикам "на данном этапе завершено".

Ранее спикер парламента Исламской республики Али Лариджани заявил, что Иран не передавал военную базу в распоряжение России или какой-либо другой страны. Лариджани сказал это в ответ на ремарку депутата, который напомнил, что

одна из статей конституции Ирана запрещает размещение на территории стран иностранных баз даже в мирных целях.

Трета кама в гърба на руъските военнокосмически галактически сили дойде от Индия

Оказва се почти всичките закупени военни самолети не стават за нищо :

http://newsader.com/29532-pronizany-problemami-indiya-obyavila/

http://www.defense-aerospace.com/article-view/verbatim/176100/india-auditor-tells-dismal-story-of-navy’s-mig_29k-fighters.html

Гледам че нскоро руснаците проведоха нови тренировъчно-рекламни  удари със системи " Калибър"

https://www.gazeta.ru/army/2016/08/19/10142297.shtml

За разлика от предишните, тези ракети май са достигнали целите си . :)

Наричам ги тренировъчно-рекламни , просто защото както и предните , няма абсолютно никаква логика да се харчат толквоа пари за няколко чалми /образно казано/ при условие че имаш възможност за далеч по конвенционални методи с авиация и др да набележиш  и унищожиш тези цели.

Неслучайно никой от другите "големи сили" в региона не помисля за такива удари, просто защото е ужасно скъпо, и в случая безсмислено.

Един пуск на аналогичните американски системи "томахавк" например струва 1.5 млн $

Та...  в реални тренировъчно бойни условия, руския военопромишлен комплекс си направи така необйодимата реклама.

Цитат

Сирийская операция российских Вооруженных сил стала своего рода презентацией большого количества техники и боеприпасов.

Спрос на российскую военную технику стал расти, но единственный отечественный спецэкспортер вооружений «Рособоронэкспорт» хоть и отмечает особый интерес к «Калибрам» и авиатехнике, но признается, что из-за высокотехнологичности образцов пока конкретных заявок на поставки не было, однако переговорный процесс уже идет.

«Иностранным заказчикам мы предлагаем экспортную версию ракетного комплекса [«Калибр»] — «Клаб». Она уже поставляется на экспорт в составе отечественных дизель-электрических подводных лодок и надводных кораблей. Успешное массированное применение ракет из состава данного комплекса не только еще раз подтверждает правильность выбора наших партнеров, но и заставляет задуматься другие страны, стремящиеся серьезно повысить боевые возможности своих военно-морских сил», — сказал в интервью «Газете.Ru» замглавы «Рособоронэкспорта» Игорь Севастьянов.

По его словам, повышенное внимание к российской технике, применяемой в Сирии, проявляют страны Ближнего Востока и Северной Африки, Азиатско-Тихоокеанского региона и Латинской Америки. Вероятно, очередной удар российскими крылатыми ракетами с малых ракетных кораблей по боевикам призван напомнить об уникальных свойствах «Калибров» и продвинуть переговоры с потенциальными покупателями.

Ятагана на Иран може да се забие на теб, в едно място.

Цитат

Това е съобщението на иранската Tasnim News Agency по отношение на ползването от Ту-22М3 на летището до град Хамадан. В български информационен сайт бе написано, че "руски военни самолети вече нямат право да използват иранската военновъздушна база за ударите си в Сирия, обяви иранското министерство на външните работи". Оргиналното изявление от иранска страна, което е публикувано от иранската новинарска агенция е: "Dehqan also ruled out any plans for permitting Russian jets to use Iranian bases other than Nojeh at the moment, but said they can keep using the airbase as long as necessary". По-ясно казано, иранската страна не планира ползването от руснаците на друга база освен предоставената и тя може да се ползва толкова дълго колкото е необходимо. Новината е от днес 22 август 2016 г 14.55 ч.

http://www.tasnimnews.com/en/news/2016/08/22/1164948/russia-s-use-of-iranian-airbase-over-for-now-spokesman

Поредната ти опорка гръмна. :D

Дето се вика, тоя никога не лъжел. :D Лъжеца miro20. Сега нека шефето му, пак да трие.

Mного ме заболя, че така се опита да ме дезинформира. Аз го знаех, като човека-ИСТИНА , но  ...

Живял си в заблуда. :D Тоя и истина, са две противолопожни неща. :ph34r:

Не знам кой какво превежда, но цитирането ми е съвсем коректно от :

http://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/06/01/1164882

Дори грубия превод говори съвсем друго за използването т.е. че е преустановено.

Виждам , тази неуточнена до край новина ще ви е прекрасен повод да хейтърствате още 5 страници поне :)

Само да напомня отново - нямам казана лъжа, колкото и да злобеете :)

Дали ще се ползва базата от руснаците мисля ясно ще си покаже в бъдеще.

Ти ми разби сърцето, бе човек! Какво стана с ИСТИНАТА?

Dehqan also ruled out any plans for permitting Russian jets to use Iranian bases other than Nojeh at the moment, but said they can keep using the airbase as long as necessary.

http://www.tasnimnews.com/en/news/2016/08/22/1164948/russia-s-use-of-iranian-airbase-over-for-now-spokesman

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Лъжльото, взе да върти задница. :ph34r: От 'ятаган за Путин', сега новината стана неуточнена. :D Тоя е много зле. Шефче тролско, такива ли са ти служителите? Разбирам защо триеш мнения, за да замазваш тъпотиите им. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.