Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

С други думи - влезна му ятагана на собствените лъжи. :emoji_smiley-01:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 1 минута, AntiAlGor написа:

От 'ятаган за Путин', сега новината стана неуточнена.

Това което цитирах /иранската медия в оригинал/  е ясно казано че е преустановено ползването на базата от руски самолети.

Вашия превод на английски е по друг. 

Дори в самата статия на английски има противоречие Преведи си сам :

Думите на външния министър :

Цитат

TEHRAN (Tasnim) – Iran’s Foreign Ministry Spokesman Bahram Qassemi announced on Monday that Russian military jets’ use of an Iranian airbase has ended for the time being.

..........

He said Iran and Russia have developed strategic relations in certain areas, as in the fight against the Daesh (ISIL) terrorist group, but made it clear that Russians have not been stationed in Iran and do not have any base inside the country either.

И думите на военния министър :

Цитат

Dehqan also ruled out any plans for permitting Russian jets to use Iranian bases other than Nojeh at the moment, but said they can keep using the airbase as long as necessary.

Кой за какво лъже последно ?

Ми четете си какво цитирате де :)

Ти преведе ли си думите на външния министър, и тези на военния им министър ?

За пореден път се убеждавам че не си четете дори какво цитирате. :)

преди 3 минути, иноТ написа:

but said they can keep using the airbase as long as necessary.

Гледай го как шава. Ятагана влиза. :D Кой е казвал, че руснаците ще правят база в Иран? Те ще ползват иранска база, когато е необходимо. Тоя хептем се оплете, в лъжите си. 

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 2 минути, иноТ написа:

Сега, като го хванахме, дали ще му резнат надницата според теб?

Не, най много по тъмни доби, да се завърти 'гумата'. И да изчезнат постовете след неговия, дето гръмко говори за ятагани. Както се е случвало и преди. Утре хвърли едно око и виж дали са трили. Че тия действат, докато спят хората.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

току-що, иноТ написа:

Голяма работа. :D 

Така е. Ама показва, какви са. :D 

Давайте , можете още да хейтърствате :) още поне 3 страници.

Пак обаче ще ви напомня, че нямам казана лъжа :) мога отново да ви цитирам думите, а това че вие сами не си четете какво цитирате, не е мой проблем :)

Преведохте ли си думите на външния инистър на Иран и думите на военния им министър ?

Аз коректно ги цитирах поне няколко пъти .  :)

Споко бе, споко! Даже и да те резнат, майка ти Нел ще ти даде за снакс и кола пред компа. Стига си се напъвал, че лъжата ще порастне още.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Аз съм си споко :) човек който не лъже няма от какво да се притеснява.

Виждам обаче каква вълна хейтърство и елементарни обиди възбуди това у вас :)

Не виждам за какви обиди мрънкаш. Пак се правиш на жертва, което само показва какъв жалък човек си. 

преди 37 минути, AntiAlGor написа:

Не, най много по тъмни доби, да се завърти 'гумата'. И да изчезнат постовете след неговия, дето гръмко говори за ятагани. Както се е случвало и преди. Утре хвърли едно око и виж дали са трили. Че тия действат, докато спят хората.

Алоо дисиденте , :) ако с имислиш че се трият постове заради велики твои  философски сентенции,  се лъжеш. Много добре знаеш защо и за какво се трие. :)

Spoiler

преди 8 минути, иноТ написа:

какъв жалък човек си. 

преди 15 минути, иноТ написа:

и да те резнат, майка ти

преди 44 минути, иноТ написа:

му резнат надницата 

Ма не бе, немаш обиди , само любезности :):)

Какво обидно има в "резнат" и "майка ти" ? Дори извадени от контекста, с цел да идеш да плачеш при твоя мод, пак не са обида. 

Жалък човек, само изразява разочарованието на едно бедно момче, което до вчера те е имало за източник на ИСТИНА и своето Дао. Сега си един дезинформатор, мрънкащ и вадещ неща от контекста. Виж само как си ме цитирал и кажи, че не си жалък. 

Много ме разочарова. :(

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Spoiler

Много просто - темата не е за мен , но я ползваш единствено и само да сипеш личностни нападки и обиди към мен. Защото това са обиди.НЯмат нищо общо с темата, нито с това което съм казал.

Мен да си видял да се обръщам към теб по подобен начин ? че ти плаща някой , че ти режат стотинките ,че си лъжец ,  че си жалък , или нещо за майка ти ?

Или  да си видял такова към оня дугия ти колега по хейтърство ?

Така и не коментираш защо има разминаване в думите на военния им министър и този на външните работи.

Логичното обяснение е едно - Военния им министър бе казал тези думи за "използване на базите колкото е необходимо" по отдавна , т.е. преди  2 дена.

След скандал в самия Иран, който по тяхна си там конституция няма никой право да използва техни бази нито мирни нито военни , то излезе това ПОСЛЕДНОТО изказване на външния им министър че - се преустановява позлването на базата.

В английската версия която цитираш, са обединени тези две изказвания на военния министър за "неограниченото ползване колкото им трябва" , със това последното на външния министър, който отрече такова ползване.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И ти не пишеш нищо по темата, а вадиш неща от контекста, за да ме клеветиш. 

Ползваш темата, за да пишеш доноси по мой адрес.

Видя се, да. Цитираш половинчато и после ме обиждаш. Набеждаваш, което е много обидно. :(

Ми хайде върни се на темата.. душевните ти терзания , породени от самите твои обидни постове, не ме интересуват, предполагам и никой друг. :)

Аз изразих предположение защо  думите на двамата ирански министри се разминават.

Имат за цел години с това да ни занимават! Американския народ да не мисли само за собственото си благополучие и каква армия имат да ги брани и да са спокойни ами и да изберат за президент този, който ще спре тази лудост! Ако Путин е решен в тази посока още по-добре!

Четох днеска май във вестника, че мигрантите станали по-агресивни!

Да не стане тупурдия и стрелба по границите! На гръцката гледам замерваха войниците!

преди 19 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Американския народ да не мисли само за собственото си благополучие и каква армия имат да ги брани и да са спокойни ами и да изберат за президент този, който ще спре тази лудост! Ако Путин е решен в тази посока още по-добре!

Внимателно прочетох това, и се питам .. .американците Пу ли избират ?

Това не е проблем на Европа аз съм го казвал! Ако пък е за газ и нефт проблема то те са си собственост на Сирия! А Ислямска държава се помещава в Ирак/където САЩ ли командват незнам вече/ и Сирия! Ако има бизнес интереси наистина то те не се решават така!

Саддам такова чудо нямаше да позволи!

Да наистина качествата на Саддам? А качествата на Обама и Меркел?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.