Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 7 минути, nikssi написа:

Ко каза?

Че не си я чел.

Цитат

След революцията от 1979............

Цитат

Цитат

изказва през 2007, но тяхната актуалност днес е неоспорима.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

400-500+ милиарда долара на година - маковите полета дали не са фитка, а :Д

бла  бал бла ?

преди 6 минути, Sinbad_ написа:

Още не си оборил дори на Васко линка за връзка на ИДИЛ и ИзСраел

тази простотия си е оборена  "по рождение" бре :):)

преди 6 минути, Sinbad_ написа:

въпреки смешните напъни за някакви сравнения с българските служби :))))

Да де... именно СМЕШНИТЕ.

Нали затова ги прилагам като сравнение. Че са СМЕШНИ.

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

Май това че повечето не умеят да те оборват както трябва ти дава криле да нахалстваш не значи че си прав, айде бегом марш в кочината отдето изпълзя с поредната простотия ... 

благодря за признанието .

Нали разбираш че и ти с в тази "кочина с простотиите " :)

преди 9 минути, miro20 написа:

бла  бал бла ?

тази простотия си е оборена  "по рождение" бре :):)

ПО рождение си оборен ти бе , мазнико продажен хахаха, само това се вижда... Наглецо когато оборваш нещо, то се прави с доводи конкретни по конкретните факти, а не с празни приказки и сравнения от типа ако недоварения беше поне от  мъжки пол физически, то той нямаше да е сорситутка например :))))))  Защото този довод не върви,практиката доказва обратното ..

И бла бла както казах, ще говориш на грантаджийските си шефове, не на мен или тука... повтарям , Бегом марш в кочината отдето изпълзя ... 

П.С И се извинявам, ако случайно съм побъркал половата ти принадлежност, може да си транс някакъв, или друг , за мен е без значение по принцип, стига да стои далече от мен, и да не се прави на отворен наглец с простите си приказки ;)

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

ПО рождение си оборен ти бе , мазнико продажен хахаха, само това се вижда... Наглецо когато оборваш нещо, то се прави с доводи конкретни по конкретните факти, а не с празни приказки и сравнения от типа ако недоварения беше поне от  мъжки пол физически, то той нямаше да е сорситутка например :))))))  Защото този довод не върви,практиката доказва обратното 

Нали сам го определи като "смешно" .

Благодаря ти за което . Точно това е бе целта на сравнението бре :)

Ма верно не ти стига малко интелекта .... че сам се оборваш ... :)

преди 9 минути, miro20 написа:

Нали сам го определи като "смешно" .

Благодаря ти за което . Точно това е бе целта на сравнението бре :)

Ма верно не ти стига малко интелекта .... че сам се оборваш ... :)

Хехе, ти нещо като обратно инжинерстване в психологияа и риториката ли опитваш а :D:D .. Доста неуспешно пак , тоест да се мъчиш да оборваш някой с уж негови думи, ползвайки празни приказки отново без връзка с казаното или лъжене,изопачаване на казаното от другия, надявайки се останалите да не се усетят ..

Мазнико, поредно марш в кочината да си ближеш мазния задник за повече акъл :))))

П.С И колкото още пъти продължиш да се правиш на тариката баь мазньо от село Русенско , толкова пъти ще те пращам в кочинката ти, да знаеш...Казвал съм и преди, от всички долни твари на земята, едно от най омразните ми са наглите мазни прасета лъжливи, мислещи си че са много хитри и умни... 

Ей - за 400-500-600 милиарда долара на година винаги ще се намери някой да си направи война там, да прати армия и т.н.. Това е егати лудата печалба братче. :Д 

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Хехе, ти нещо като обратно инжинерстване в психологияа и риториката ли опитваш а :D:D .. Доста неуспешно пак , тоест да се мъчиш да оборваш някой с негови думи, ползвайки празни приказки отново без връзка с казаното или лъжене,изопачаване на казаното от другия, надявайки се останалите да не се усетят ..

Мазнико, поредно марш в кочината да си ближеш мазния задник за повече акъл :))))

Ко каза ?

Че сам се закопа със констатацията че това са "смешни твърдения" ?  И за което ти благодарих ?

:)

преди 11 минути, Sinbad_ написа:

П.С И се извинявам, ако случайно съм побъркал половата ти принадлежност, може да си транс някакъв, или друг , за мен е без значение по принцип, стига да стои далече от мен, и да не се прави на отворен наглец с простите си приказки ;)

Дори медуза да бях, пак не би ми пукало за товите сексуални вълнения спрямо мен ... :lol6:

преди 7 минути, miro20 написа:

Че не си я чел.

От къде е цитата ве? Вадиш тук там нещо що не дадеш цитати към края ве?

Цитат

На 16 февруари 2017 ЦРУ публикува[7] декласифицирани документи в националните архиви в обем 750 хиляди страници. В един от тях с дата 14 септември 1983, озаглавен “Bringing Real Muscle to Bear Against Syria”[8] се описват усилията на САЩ за свалянето на сирийското правителство, както и предизвикване на конфронтация между Сирия, от една страна, и Ливан и Иран от друга. Документът е доказателство за продължаващата десетилетия кампания по дискредитиране и дестабилизиране на правителствата в региона, възпрепятстващи интересите на САЩ. Разсекретеният документ „предлага сериозно изследване на използването на трите държави“ – Ирак, Израел и Турция с цел ескалация на напрежението и военни действия срещу Сирия. В изложението се казва:

„Понастоящем Сирия е препятствие за американските интереси в Ливан и в Персийския залив – чрез затварянето на иракския тръбопровод, застрашавайки с интернационализация Иракската война (Ирано-иракската война от 19801988 – бел.авт.). САЩ трябва да обмислят рязко ескалиране на натиска срещу Асад (Хафез Асад, бащата на Башар Асад – бел. авт.) чрез тайно оркестриране на едновременни военни заплахи срещу Сирия от три гранични държави, враждебни към Сирия: Ирак, Израел и Турция“.

И още:

„Изправен пред три фронта, Асад вероятно ще бъде принуден да се откаже от политиката си за затваряне на тръбопровода…. Това би било остър удар върху престижа на Сирия“.

преди 4 минути, miro20 написа:

Ко каза ?

Че сам се закопа със констатацията че това са "смешни твърдения" ?  И за което ти благодарих ?

Дори медуза да бях, пак не би ми пукало за товите сексуални вълнения спрямо мен ... :lol6:

Виж , с медуза още не бях те стравнявал, но мисля че ти уцели десятката наистина с това :)))))))))))))))

Медузите като клас животни наистина имат доста общо с теб :)))))  

А по останалиуте ти напъни да изкарваш че някой друг е потвърдил уж твоето, пак се връщаш в кочината ;)  .. Колко пъти да повтарям, с такива смешни опити да изопачаваш другите какво казали, не минава... особено пред мен ..За пореден н-ти път да повторя ...

преди 5 минути, nikssi написа:

От къде е цитата ве? Вадиш тук там нещо що не дадеш цитати към края ве?

Асад е от 2000 г бре... :)

Ама си спекулирайте.. не ми пречите... то бива простотии ама вашето е наистина класика в жанра...  :lol6:

Остава и за бай Тошо да цитирате някоя простотия как злите западняци с акроили злите си планове а свалянето му..

За които планове не се съмнявам че е имало де... :)

Както и планове за унишожването на заводите ни за ЦД ... и успяха... мамка им хамериканци ... :)

......

И какво каза все пак ?

преди 4 минути, miro20 написа:

И какво каза все пак ?

Същото бе медузо, същото дето още се правиш на ударен че не си разбрал :))))))))

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

Същото бе медузо, същото дето още се правиш на ударен че не си разбрал :))))))))

Разбрах бе... и ти благодарих :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 59 минути, miro20 написа:

И никой не коментира което аз ВСЕ ПАК прочетох как той лавира между 2001 към  2017г с акценти на 1980-та и т.н и т.н...

Не знам какво си чел, но нищо не е влязло между ушите ти!

преди 6 минути, miro20 написа:

Разбрах бе... и ти благодарих :)

Че си разбрал си разбрал, но явно не си си взел поука защото продължаваш дебелоочливо, мазникозаднишки,  , сороспийската да наглярстваш и изцепваш като последния от ромляните в столипиново, или както там се казваше русенския му еквивалент... 

И още по нагло, да наглярстваш какво другите уж били прочели или не.. в опит жалък да оборваш някаки тези в даден линк... Това не само е смешно, жалко, но и напълно тъпо и трагично от уж претендираш за центовете си сороспийски грантаджия... :)))

Абе ти поне курсове по дебатиране, не си ли минавал, или стигна само до това, как да бъдем дебелооки мазни сороспии, и само да повтаряме нямаме казана лъжа, или че еди какво си, и вежливо курвенски да се усмихваме :))))))

46026171_2524e10417c8983620f6137ea6e5b3e

Като ще се връщаме към '70-те....

http://ehorussia.com/new/node/4553

За домашно

преди 11 минути, M.Николов написа:

Не знам какво си чел, но нищо не е влязло между ушите ти!

Не знам дали трябва да ми влиза нещо което вече знам

Въпроса е .. кой какво може да извлече от тези спекулации....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И в отговор, поредното укропосорсопийско творение , уж за тероризма водещ начало от КГБ :D:D

Мдаам, само дето и тука дебелия ще удари на камък и то яко, че чак сланините му ще получат 7-ма степен по рихтер :)))))))

И в отговор, поредното укропосорсопийско творение , уж за тероризма водещ начало от КГБ :D:D

Мдаам, само дето и тука дебелия ще удари на камък и то яко, че чак сланините му ще получат 7-ма степен по рихтер :)))))))

Само това ли измисли ?

преди 16 минути, miro20 написа:

Само това ли измисли ?

МИ на проста картинка само, без никакви доводи , не очаквай да пиша реферат и анализи :))))) Такива неща учат само в сорсоидните хранилки за гранатомотивирани тролове, как от картинка съдържаща фейк надпис, да създадем цяла теория хахахахахахх.. Сори, аз срещу празни приказки не се хабя .... ;)

П.С Аха, добави и още нещо мазника след картинката сега , както и се досетих, представя се тезата на румънския чекист дето забгва на запад ,срещу руснаците, как били създали тероризма в лицето на палестинската борба срещу Израел аххахаахахахахах ...и дори баските навярно, или ИРА са им били маши нали така мазнико ;) :))))))))) , какво остава за червения октомври и други такива групи 

Само дето този румънеще нещо е забравил как самите юдеи измислят тероризма, с нападения, ограбване, бомбени атентати веднага след втората световна , а ако погледнем и по назад, още преди това, разни взривяват разни неща из цяла европа тогавашна, а тогава още СССР я няма дори в най смелите мечти на другаря Ленин ;) (  има и български принос в това число ) .. Е това разбира се е урок за напреднали, а не за соросидни тролове мазни , дето четат укропосорсоидни спуснати точки :))))))) и им е изгодно по зададени точки да обвиняват русанците като създатели на тероризма .. Марш в грух грух къщичката пак :))))

Тц. Не е само картинка :)

Но и гугъл ти е в помощ.. ако и от там не са те баннали :)

За предното , както казах , ти благодарих ... друг е въпрос ако си решил сам себе си да псуваш и спориш ... :)

преди 21 минути, miro20 написа:

Не знам дали трябва да ми влиза нещо което вече знам

А, извинявай, забравих, че ти си по-информиран от цитираните източници!:D

преди 21 минути, miro20 написа:

Но и гугъл ти е в помощ..

Когато само гугъл ти е на помощ и Господ не може да ти помогне.  :)   Кефиш, как забиваш хобота все по- дълбоко...

преди 14 минути, язе написа:

Когато само гугъл

Кой е казал "само" ?  Напротив.. бих казал .. че ако И ДАЖЕ от гугъл са те баннали... :)

Тука твоите колеги демонстрират че и последната инстанция за информираност, не ги "хваща" ... :) какво да говорим за друго ?

преди 1 час, miro20 написа:

Асад е от 2000 г бре... :)

Ама си спекулирайте.. не ми пречите... то бива простотии ама вашето е наистина класика в жанра...  :lol6:

Ма ти верно се правиш на кьорав.

Цитат

Сегашният конфликт в Сирия, който започва през 2011, е кулминация на десетилетия усилия на САЩ да разрушат и свалят правителството в Дамаск.

преди 15 минути, nikssi написа:

Сегашният конфликт в Сирия, който започва през 2011, е кулминация на десетилетия усилия на САЩ да разрушат и свалят правителството в Дамаск.

Да де.. по голяма простотия не бях чувал... Аз може да се "правя на кьорав" ама вие верно сте си такива... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.