Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Братушките му видяха сметката! Слава России!

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Spoiler

Много ме кефят идиоти които крещят Да живее САЩ ! . Слава на Турция ! , Алах Акбар ! :)

Междувременно в Мордор след най голямата в Евразия джамия,  отвори врати поредната огромна, 7-ма такава

http://www.interfax.ru/moscow/570004

Браво на "братшките". "Слава" !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, Agentpat™ написа:

Интересен казус е да биеш отрочетата, които ти си създал. САЩ винаги са страдали от подобна шизофрения.:D

Защо се учудваш. Ако родителят не набие детето си, то друг ли да го направи. :)

Една статия от руски автор (преведена от a-specto):

Цитат

Проектът "Ислямска държава" е близо до изчезване

От a-specto , публикувано на 13.07.2017

Лидерът на ИДИЛ, "халиф" ал-Багдади, съдейки по всичко, е мъртъв – за това се получават все повече потвърждения. На фона на връщането на Мосул и приближаващото падане на Ракка това ни позволява да говорим за скорошен край на създадената от Багдади "Ислямска държава". Чий проект беше тя, как възникна и какво ще бъде нейното продължение?

на 11.07.2017 г. в 23:15, miro20 написа:

Междувременно в Мордор

И това написано от един русофил, представете си ако беше русофоб, какво ли щеше да напише.:)

Spoiler

преди 5 часа, M.Николов написа:

И това написано от един русофил, представете си ако беше русофоб, какво ли щеше да напише.:)

Да, русофил съм.

Но виждам и ти не правиш разлика между русофил и путинист.  Което е както разликата между нацист и германец.

Същото бих казал и за хитлеристкия режим. Това какво общо има с обикновения германец или германската култура , освен че са пострадали от този режим ???

преди 7 минути, miro20 написа:

Да, русофил съм.

Но виждам и ти не правиш разлика между русофил и путинист.  Което е както разликата между нацист и германец.

Същото бих казал и за хитлеристкия режим. Това какво общо има с обикновения германец или германската култура , освен че са пострадали от този режим ???

Ади смени го това CD, ама гледам и сам си вярваш. Важно е човек да си вярва че без вяра за никъде не е.

на 11.07.2017 г. в 23:15, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Много ме кефят идиоти които крещят Да живее САЩ ! . Слава на Турция ! , Алах Акбар ! :)

Междувременно в Мордор след най голямата в Евразия джамия,  отвори врати поредната огромна, 7-ма такава

http://www.interfax.ru/moscow/570004

Браво на "братшките". "Слава" !

Щом за теб нормалното съжителство между различните етноси е "Мордор", а кланетата на християни от терористите в Сирия - демократична борба срещу режима, то ти си сериозно увреден. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 8 минути, иноТ написа:

Щом за теб

Какви ли не измислици съм чувал за мен , така че с нищо не можеш да ме учудиш :) ....по баира... :)

на 3.07.2017 г. в 7:41, karadzha написа:

Това е поредната фалшива новина. Русите имат ресурси да удавят света, опрели до сирийските. Ама требе и малко логическо мислене:).. или писане на истини:)

Това са му поредните опити за тролски полюции. Понеже видя, че предишните му лъжи и извъртания не уловиха ред и сега се пробва с поредната си безумна теза. :D

преди 8 часа, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

Да, русофил съм.

Да, знаем, ти си най-изявения русофил в нета въобще!:D

Защо като си такъв русофил не отидеш да кажеш на някой руснак, че живее в Мордор да видим как ще реагира той?

Те самите руснаци много добре си знаят в каква страна живеят. :)  

Управлява мощна олигархично-мафиотска структура,  ползвайки симулиране на "демокрация" :)  Което е характерно и за други режими също.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Да, знаем, ти си най-изявения русофил в нета въобще!:D

Пак ти казвам, бъркаш понятията . Русофил и путинист са различни неща. такива като теб предпочитат да правят равенство между тях, но ... да си германофил не те пави  нацист автоматично .

И обратното .

преди 1 час, miro20 написа:

Те самите руснаци много добре си знаят в каква страна живеят. :)  

Интересно защо ли тогава продължават да живеят там, а русофиле?

И как станах пък българофоб, би ли обяснил, че ми стана интересно?Ама гледай да се аргументираш солидно, че съм на път да те пратя на майната ти.

преди 54 минути, miro20 написа:

А ние защо сме си в България ? А българофобе ?

Ти специално,щот си борец за свобода и правда, а ние щото за нищо не ставаме.:clown:

преди 19 минути, _слънце_ написа:

Ти специално,щот си борец за свобода и правда, а ние щото за нищо не ставаме.:clown:

Той Мирко кат се бори за свобода и правда, по-добре да оди у САЩ – там мноо са закъсале с тия две неща:) Ма Миркон се дърпа – там не биели (достатъчно) негрите; само отвреме навреме полиционерите убиват по някой:)

преди 6 минути, karadzha написа:

Той Мирко кат се бори за свобода и правда, по-добре да оди у САЩ – там мноо са закъсале с тия две неща:) Ма Миркон се дърпа – там не биели (достатъчно) негрите; само отвреме навреме полиционерите убиват по някой:)

Не бързай. Първо треа форума тука да пребори и тогава.  :)

преди 8 часа, M.Николов написа:

И как станах пък българофоб, би ли обяснил, че ми стана интересно?Ама гледай да се аргументираш солидно, че съм на път да те пратя на майната ти.

Научи ли разликата между путинист и русофил ?

преди 23 часа, miro20 написа:

Научи ли разликата между путинист и русофил ?

Защо да има разлика?

преди 8 минути, attj написа:

Защо да има разлика?

Между нацист и германец има ли разлика ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.