Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 10 часа, miro20 написа:

Между нацист и германец има ли разлика ?

Не е редно буболечки да разясняват неясни за тях неща - те са си буболечки...

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 9 минути, miro20 написа:

Не разяснявам, а питам.

Да те попитам и аз тогава- колко германци познаваш? Политикане, политиките може да се сменят и за минути, но хората не се променят толкова драстично.

преди 3 часа, miro20 написа:

Между нацист и германец има ли разлика ?

Да добавим и шваба. За мен между германец и шваба няма разлика, въпреки че за германеца има. Между немец и германец също, въпреки че германеца си няма понятие, защо го наричаме немец :P Но най ми е кеф да наричам немците "шваби". Някак си ми звучи по-народнопму и ми е все тая, какво мисли останалия свят. Като кажеш "шваба", значи нещо презрително или че не ти се занимава. Като кажеш "немец", имаш предвид дядо си и баба си, дето викали на германците "немци", щото не им разбирали нищо и били като неми. А германец да кажеш...това е голям комплимент, макар че германеца пак няма да знаеш какво му казваш, щото той се нарича по друг начин...

преди 8 часа, _слънце_ написа:

Да те попитам и аз тогава- колко германци познаваш? Политикане, политиките може да се сменят и за минути, но хората не се променят толкова драстично.

Въпроса бе съвсем друг.Че има огромна разлика да си фен на Хитлер, Сталин, Путлер, които са символи на политически репресивни режими .

Колкото германците са нацисти, толкова и да си русофил означава да си путинист.

Сравнението бе да осъзнаете каква глупост е да твърдиш че путинист и русофил е едно и също.

на 7/16/2017 в 20:50, miro20 написа:

Въпроса бе съвсем друг.Че има огромна разлика да си фен на Хитлер, Сталин, Путлер, които са символи на политически репресивни режими .

Сравнението бе да осъзнаете каква глупост е да твърдиш че путинист и русофил е едно и също.

Ти някога ще влезеш ли в час или вечно ще бъдеш бандеровски лъжец и неадекватник!?

на 17.07.2017 г. в 6:50, miro20 написа:

И кой твърди това, че не разбрах. Лично аз се обявих против Путин след ония събития с Македония. Няма вечни приятели и неприятели. Има вечни интереси. Точно за това половината свят е бил с Хитлер малко преди войната. Дори много американци. Да не изброявам, ама ще спомена един - Хенри Форд. Сталин бе намразен още по време на зараждане на нашия социализъм. Дори по времето на Живков учихме за култа към Сталин. Оплюваха и Червенков и други видни комунисти и не толкова комунисти, като Кимон Георгиев. Значи грешките са били осъзнати, но явно са се повторили след време, защото всичко се повтаря. Включително култа към комунизма...наричан днес неолиберализъм с леки оттенки. Разлика почти 0. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Spoiler

преди 18 минути, bildera_ написа:

И кой твърди това, че не разбрах.

Ти може и да не си . Говорех общо за повечето тук, и те си личат отдалече.

И не само те, но и много от "матр'яла" в България, и по конкретно - червения електорат не правят грам разлика между путинист и русофил.

Ако ги питаш а има ли разлика между нацист и германец ? ще изгледат възмутено :)

Но .. подозирам много се отклонихме от темата :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Но .. подозирам много се отклонихме от темата :)

Тя тая тема край няма. Ето, никой не говори вече за Сирия и никой вече не знае какво става там. Даже и бежанците секнаха, та вече почнахме да чоплим Путин и Тръмп, особено срещата им. Света днес говори, как Тръмп ползвал руски компромати, а Тръмп всячески се мъчи да отрича, включително с крилати ракети. Ей това го вълнува света днес. Никаква Сирия, никаква Ислямска държава. 

на 17.07.2017 г. в 6:50, miro20 написа:

Това е така, но ти си последният човек тук, който да е русофил. Когато се пише нещо лошо за обикновените руснаци (не за Путин, руските управници, руската армия, ФСБ, ГРУ), ти се радваш като малко дете и ни го тикаш в лицата:) Така ли е, "нямам казана лъжа"?!:wink12:

преди 41 минути, miro20 написа:

Не, не е така :)

Лъжа 2 в 1:D

• 4 седмици по-късно...

В СКЛАДОВЕТЕ НА ИДИЛ ОТКРИХМЕ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

https://bgr.news-front.info/2017/08/16/siriya-v-skladovete-na-idil-otkrihme-himichesko-orzhie-ot-sashh-i-velikobritaniya/

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 14 минути, karadzha написа:
«Ненавиждам расизма, ненавистта и насилието, които видяхме от тези групи», добави Мей

Аз специално не виждам някаква разлика между расизъм и ксенофобия която насажда Мей в собствената си държава и благодарение на която Великобритания напусна ЕС .Кой насъскваше британците срещу емиграцията за да оправдае собствената си некадърност?  Така че госпожо Мей -По кротко с критиките!

преди 6 часа, Agentpat™ написа:

В СКЛАДОВЕТЕ НА ИДИЛ ОТКРИХМЕ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

https://bgr.news-front.info/2017/08/16/siriya-v-skladovete-na-idil-otkrihme-himichesko-orzhie-ot-sashh-i-velikobritaniya/

Ако това е истина, повдига много интересни въпроси.

И никой няма да чуе  изявлението на "уличените" фирми че те дори не произвеждат такива БОВ :)

Тези неща ми напомнят как  руските журналисти намираха американско знаме или визитка на Ярош при акцитие на "злите бандеровци" :) и .. едни складове с американски стингери, които се оказаха ... монтаж от играта батълфийлд 3 :)

така че... всичко може да се намери ... стига да искаш :)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ако това е истина, повдига много интересни въпроси.

ти да не би да мислиш че Сирия произвежда химическо ръжие

Meжду другото, гледам клипа на Кадафи и се чудя, дали изобщо на някой му пука. Самият Асад се смее, явно не подозиращ, че само след няколко години САЩ ще демократизират и него. На нас все толкова ни пука. Занимаваме се с дебелия и рошав Миро и се дразним на глупостите му, което формира някаква уродлива форма на дискусия.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Spoiler

преди 6 часа, иноТ написа:

Meжду другото,

"Между другото"  гледаш само как да се заяждаш с мен :)

Виждам че комплексите ти няма къде другаде да избият, участието ти тук е единствено и само за това....  но познай...  това си е твой проблем , приятелю :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.